Barbara Vrezovnik, urednica revije Potovanja in stil: “Od nekdaj rada potujem, in to samostojno počnem od 18. leta”

Barbara Vrezovnik je urednica revije Potovanja in stil. Je polna življenjske energije, kreativnosti in vedoželjnosti, njen moto (in s tem tudi moto revije) pa je živeti iskreno, pošteno, odgovorno, hkrati pa enostavno uživati življenje. O najlepših straneh življenja sva spregovorili tudi v našem Mini Luksuz Poligrafu. O sanjah, željah, o tem, koliko nas definira to, kar počnemo, o tem, kaj je luksuz.

Danes imajo ženske več priložnosti, da uresničijo svoje sanje. Ste imeli kdaj velike želje, sanje? So postale resničnost?

Od nekdaj rada potujem in to samostojno počnem od 18. leta. Ne sanjarim, postavljam si kratkoročne in srednjeročne, realne cilje in jih uresničujem. Da sem postala lastnica in urednica revije Potovanja in stil, sta bila potrebna splet okoliščin in tvegana odločitev. Ni šlo za uresničitev neke velike, daljnosežne želje. Ker revija pokriva segment luksuznega turizma, večkrat na leto potujem in spoznavam najboljše, kar lahko doživi najzahtevnejši gost.

Pa je to tudi najboljši, največji in najpomembnejši dosežek v življenju? Ali kaj drugega?

Ne ocenjujem in ne primerjam svojih dejanj in dosežkov. Vem, koliko časa in energije dam v nek projekt, in ko se ta uresniči, sem zadovoljna. Pred mano pa so že novi izzivi.

Pogosto pravimo, da so drage, bleščeče obleke razmetavanje z denarjem. Pa vendar, popolnoma iskreno odgovorite, če bi bili povabljeni na gala večer, bi oblekli kavbojke? Bi se vam to zdelo trenutku primerno?

Z oblačili neverbalno komuniciramo, zato se vedno oblečem dogodku primerno.

Se Barbara Vrezovnik spomni najbolj okusne ali najdražje večerje, kosila ali nasploh jedi, ki ste jo nekoč okusili? Kje, ob kakšni priložnosti?

Na potovanjih okušam različne jedi. Od takih z ulice za nekaj evrov do tistih v najprestižnejših restavracijah, za katere je treba z vini, za dve osebi, odšteti tudi po več sto evrov.  Vsak obrok je dogodek okusov in okolja. Teh lepih spominov je nešteto.

Kateri film (knjiga) se vam zdi precenjena in ne vredna svoje slave?

Resničnostni šovi.

ČE BI LAHKO IZBIRALI, KAJ BI TO BILO: DIOROVO KREACIJO, AVTO BUGGATTI ALI ČEVLJI OBLIKOVALKE DEBBIE WINGHAM?

Bugatti.

Je ljubezen res najmočnejše čustvo, kar ga premore človek? Bi si upali trditi, da je na svetu več ljubezni kot jeze?

Ljubezen je gotovo najlepše, trajno čustvo. Verjamem v dobro ljudi, a čustva so zapletena reč.

Vsak poseduje kombinacijo pozitivnih in negativnih čustev, ki se dnevno izražajo v različnih okoliščinah.

Avtorica prispevka:

 

 

 

 

 

 

Vir in še več : KLIK