Na naš prispevek v rubriki Opozarjamo ( http://portal-os.si/na-pokopaliscu-v-domzalah-zabojniki-prepolni-svec/ ) so se odgovorni takoj odzvali s svojim odgovorom oz. sporočilom, pa tudi z dejanjem. V uredništvu menimo, da smo skupaj dosegli pravi namen dobronamernega opozorila. Hvala, JPK Prodnik!

Vir: JKP Prodnik

Elektronsko sporočilo predstavnice za odnose z javnostjo JKP Prodnik iz Domžal v celoti objavljamo.

Spoštovani g. Osolin,
zahvaljujemo se vam za povezavo do prispevka, ki ste ga objavili na vašem portalu.

Čeprav za urejenost pokopališč skrbimo dnevno, smo po prejemu vašega sporočila preverili stanje zabojnikov za sveče na domžalskem pokopališču. Na pokopališču je postavljenih sedem zabojnikov za sveče na šestih lokacijah in eden izmed zabojnikov je bil res poln. V ostalih šestih zabojnikih za sveče je bilo še dovolj prostora, praznjenje zabojnikov pa je bilo predvideno za danes (petek, 11. 8. 2017).
Naj ob tem dodamo, da se na vseh pokopališčih srečujemo s problematiko nevestnega ločevanja odpadkov s strani uporabnikov. Čeprav je na pokopališčih zagotovljeno ločeno zbiranje biološko razgradljivih odpadkov in sveč, se pogosto dogaja, da uporabniki vse skupaj odvržejo v en zabojnik.
Trudimo se, da bi naše storitve izvajali čim bolj kakovostno. Če se zgodi kakšna nevšečnost, ki jo nehote spregledamo, pa smo veseli opozorila vsakega uporabnika, saj tako zadevo lahko najhitreje uredimo. Vsako opozorilo uporabnika namreč jemljemo resno, preverimo stanje na terenu in ustrezno ukrepamo v najkrajšem možnem času.
Želimo vam uspešno delovanje portala in vas lepo pozdravljamo.

Tadeja Jenčič, univ. dipl. kom.
Predstavnica za odnose z javnostmi