“Prihaja čas za mlade rodove politikov”

Spoštovani občani Domžal, Lukovice in Moravč, dragi prijatelji in podporniki,

2.963X hvala! Hvala za vse glasove, ki ste jih namenili meni osebno in SDS – Slovenska demokratska stranka.

Skupaj smo dosegli dober rezultat in prispevali skoraj 3.000 glasov za veliko in prepričljivo zmago Slovenske demokratske stranke na tokratnih parlamentarnih volitvah!

Kljub bližini in lokalni moči tokrat zamišljene volilne prevare iz Kamnika, ki letos na srečo ni uspela, smo slavili zmage na številnih voliščih v okraju, in pokazali, da želimo drugačno Slovenijo! Slovenijo, ki jo vodijo desno-sredinske stranke, ki naš narod in našo domovino postavljamo na prvo mesto.

Pokazali smo, da resnično prihaja čas za mlade rodove politikov, predvsem pa smo pokazali, da v naših krajih približno četrtina vseh src še bije za našo Slovenijo!
Slovenija na včerajšnji dan (še) ni dobila najmlajšega poslanca, vendar pa je dobila mnogo več!

Dobila je zmagovalko volitev, stranko, ki Slovenijo in Slovence postavlja na prvo mesto!
Resnično nam je zmanjkal le kanček sreče, in ko/če bo vlado sestavila SDS, bom kot nadomestni poslanec, z veliko verjetnostjo, tudi sam član novega sklica slovenskega parlamenta!

Dobili smo skoraj 3.000 glasov volivcev, številni izvoljeni poslanci jih niso dosegli toliko!

Hvala vam še enkrat za vašo podporo, hvala vsem članom mojega volilnega štaba, hvala stranki, moji drugi družini, za priložnost!!

S tem se moje poslanstvo ne zaključuje.

Gremo naprej! Še bolj sem danes prepričan, da je čas za mlade, čas je za Slovenijo!! Čas je, da našo domovino iz tega nevzdržnega močvirja izvleče SDS!

#SDS#SDSzate#ČasZaMlade#ZaSlovenijo

Žiga Štiftar