ČRNA KRONIKA POLICIJSKE POSTAJE KAMNIK

18. 6. 2018

TATVINA REGISTRSKIH TABLIC

Neznanec je na Prečni ulici v Kamniku izvršil tatvino prednje registrske tablice. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA III. KATEGORIJE

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči na kamniški obvoznici z udeležbo osebnega avtomobila in motorista, ki je bil poškodovan. Motorist je bil zaradi hudih poškodb z vozilom ZD Kamnik odpeljan na UB KC Ljubljana. Postopek prevzeli policisti prometne policije iz Ljubljane.

TATVINA KOLESA

Neznanec je na Jeranovi ulici v Šmarci izvršil tatvino moškega kolesa. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

19. 6. 2018

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

Obveščeni smo bili o prometni nesreči s pobegom na parkirišču Korenova cesta št. 5, UE Kamnik. Policisti so povzročitelja nesreče izsledili in mu za prekršek izdali plačilni nalog.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

Na območju Mekinj je prišlo do spora med sprehajalcema. Zaradi kršitve javnega reda in miru je bil eden izmed njih oglobljen.

PROMETNA NESTREČA III. KATEGORIJE S POBEGOM

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom v kateri je udeležen pešec – otroka v naselju Voljči potok. Postopek prevzeli policisti prometne policije iz Ljubljane.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

Obveščeni smo bili o prometni nesreči s pobegom na parkirišču Eurospina. Policisti še zbirajo obvestila.

20. 6. 2018

PRIJET STORILEC KAZNIVEGA DEJANJA

Policisti so imeli v postopku osebo, kateri so zasegli PVC vrečko z več ALU zavitki sum prepovedane droge (heroina). Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA I. KATEGORIJE

Policisti so obravnavali prometno nesrečo na kamniški obvoznici zaradi neprilagojene hitrosti. Brez poškodb in alkohola. Policistu so povzročitelju izdali plačilni nalog.

TATVINA REGISTRSKIH TABLIC

Neznanec je na Fužinah v Kamniku izvedel tatvino prednje registrske tablice. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

21. 6. 2018

TATVINA KOLESA

Neznanec je pred OŠ Frana Albrehta izvedel tatvino kolesa. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

TATVINA KOLESA

Neznanec je na Glavnem trgu izvršil tatvino kolesa. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA I. KATEGORIJE

Policisti so obravnavali prometno nesrečo na Ljubljanski cesti v Kamniku zaradi prekratke varnostne razdalje. Brez poškodb in alkohola. Policistu so povzročitelju izdali plačilni nalog.

22. 6. 2018

VLOM V PARKOMAT PRI SPARU

Neznanec je vlomil v parkomat pri trgovini pri Sparu, iz katerega je odtujil denar. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

TATVINA DENARJA NA AVTOBUSU

Neznanec je na avtobusu relacija Markovo – Nevlje izvršil tatvino denarnice. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

POSKUS VLOMA V OSEBNI AVTOMOBIL

Neznanec je poskušal vlomiti v osebni avtomobil na Podgorski poti v Kamniku. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

24. 6. 2018

GLASNA GLASBA

Policisti so na območju Kamnika obravnavali intervencijo zaradi glasne glasbe. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

25. 6. 2018

PROMETNA NESREČA I. KATEGORIJE

Policisti so obravnavali prometno nesrečo v Stranjah zaradi prekratke varnostne razdalje. Brez poškodb in alkohola. Policistu so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Nataša Pučko
Predstavnica za odnose z javnostmi
Policijske uprave Ljubljana