Pisal nam je Zmago Jelinčič Plemeniti

V uredništvu portala smo se odločili, da objavimo sporočilo Zmaga Jelinčiča Plemenitega, ki je poslal pismo vsem medijskim hišam, novinarjem in zainteresirani javnosti.

Vsem medijskim hišam, novinarjem in zainteresirani javnosti

V imenu Slovenske nacionalne stranke izražamo protest proti kratenju ustavno zagotovljenih pravic do izražanja lastnega mnenje, ki jih izvaja trenutna slovenska vladajoča klika.

Oblast, saj kdo drug si tega ne more privoščiti, je s Facebook strani izbrisala vse posnetke, na katerih sva Zmago Jelinčič Plemeniti in Maja Hausmann opozarjala na nevzdržno stanje v naši državi, ki ji je prav malo mar za naše državljane. Opozarjala sva na svinjarije, ki se dogajajo z našimi državljani, kaj vse si privošči naša oblast, kako je naša oblast zapravila slovensko ozemlje, kako so nesposobneži na oblasti prodali slovenske interese na arbitražnem tribunalu in podobno.
Opozarjala sva na stiske malih ljudi, ki jih nihče od oblastnikov nima za mar, saj so jim ljubi zgolj migranti in razne marginalne grupacije.
Opozarjanje na svinjarije v naši državi je, kakor kaže že nevarno, saj sva oba izvajalca javljanj s terena že doživela grožnje s fizično eliminacijo.
Brisanje in uničevanje objav dejanskega stanja kaže na grozljivi položaj in stanje človekovih pravic v državi, o čemer bo Slovenska nacionalna stranka obvestila tudi ustrezne evropske ustanove.


Zmago Jelinčič Plemeniti
Predsednik Slovenske nacionalne stranke