Doživetij polna junijska Jolly VIP-zabava v Živalskem vrtu je bila namenjena lanskim nagrajencem, ki so delovne zvezke in učbenike kupili s prednaročilom v papirnicah Office&More.

Povabljenci so se zbrali na osrednjem VIP-prostoru Živalskega vrta in ZOO pedagogi so šolarje ter starše popeljali na vodene oglede.

Ostali so ta čas uživali na pestrih animiranih delavnicah in so živali spoznavali nekoliko kasneje. Pod Jollyjevim paviljonom se je umetniško ustvarjalo, animatorji iz Minicityja so za otroke pripravili delavnice sajenja medovitih rastlin in izdelovanja hranilnikov.

Papirnice Office&More so povabljence oskrbele z okusnimi prigrizki iz pekarne Dober pek in s Smokiji, odžejali so se s sokovi Rauch in s Cockto Zero ter se ohladili z izvrstnimi sladoledi Indy&Pippa.

Prireditev so h koncu odvili z bogato nagradno igro – trem udeležencem so podarili nove nahrbtnike Rucksack Only, ki jih je Jolly napolnil s šolskimi potrebščinami.

Tik preden so si pomahali v slovo, so Zvezi Sonček slavnostno podarili 1.000 kompletov barvic Jolly. Zbirali so jih v aprilu in maju v dobrodelno-prodajni akciji ‘Z barvicami do nasmeha’.

Lansko sorodno akcijo so presegli kar za 300 kompletov.

Monika K.

Fotografije: Aleksandar Domitrica

ww.bagsandmore.si

www.officeandmore.si

www.nici.si