“Ne, nisem se zaljubila vanj, ampak v njegov izvleček!”

Sedaj je pravi čas, da se vrnemo nazaj k sebi in se povežemo z naravo. Ključno je namreč, da poskrbimo za svojo vibracijo, za svoj pretok in da se počutimo dobro. Zato izkoristi priložnost in pojdi v naravo (seveda kam na samo …). Narava je nekaj posebnega, z edinstveno vibracijo in zdravilno energijo.

Sama sem veliko v naravi, je moja stalnica. Sedaj z družino še več. Pred nekaj dnevi smo šli v gozd in sem se zagledala v bukev. Impresivno je, bilo kako je razpirala te svoje čudovite intenzivno zelene črtaste liste in se kazala prve zametke popkov.

Vau, ne morem verjeti da tega nikoli prej nisem opazila. Pa tako so mi pri srcu.

Izvleček bukovih popkov je eden prvih izvlečkov, za katerega sem vedela, da ga hočem imeti v svoji kozmetiki. Zanj sem prvič slišala od priznanega hrvaškega farmacevta in aromaterapevta Striborja Markovića in se vanj skoraj zaljubila.

No, ne v Striborja, ampak v njegov izvleček.

Tako je v kozmetični liniji Mayarula tudi organski izvleček bukovih popkov, natančneje nahaja se v Cvetnem vlažilnem serumu (https://www.mayarula.si/cvetni-vlazilni-serum)?

Ima tonično in antioksidativno delovanje in je primeren za vlaženje in nego zrele kože. Ker sem si ta izvleček zelo želela, sem ga iskala po celi Evropi in ga certificiranega tudi našla v Franciji. Je super sestavina tudi za domačo anti-age masko, saj poleg tega, da poveča hidratacijo kože zmanjšuje tudi videz gub.

Če te zanima več, mi piši.

Vsem želim, da ste dobro, da poskrbite zase, pametno izkoristite čas in se povezujete z naravo.