“Zvezdni” tedenski horoskop od 5. do 11. marca 2018

Prva polovica tedna vam v primeru pozitivnega razmišljanja lahko prinese uspeh. Zanašajte se na svojo intuicijo in tako se boste lahko izognili marsikateri težavi, ki vas pesti v tem trenutku. Morda pa boste v nadaljevanju tedna imeli težave z vašo okolico, zato ne smete prehitro zaupati in rajši vzemite stvari v svoje roke. Druga polovica tedna bo sicer bolj težavna, a vedite, da vse težave nekoč minejo – zato je za vas pomembno, da vztrajate kljub težkim okoliščinam.

Tema vašega tekočega tedna je denar. Že v samem začetku tedna boste čutili potrebo, da razširite svoja obzorja in ustvarite nekaj več iz že obstoječih temeljev. Nekje na sredini tedna se lahko znajdete na razpotju, kam bi vložili prislužen denar in dobro je, da stvari vzamete v svoje roke. Tisti, ki pa opravljate dve službi hkrati, vedite, da počitek za vas prihaja. Proti koncu tedna boste čutili olajšanje, ko se boste prebili skozi vse težave.

V prvih dneh tedna boste ocenjevali, koliko daleč ste prišli in koliko se vam obrestuje trud, ki ste ga vložili v določene stvari. Bistvenega pomena si je zapomniti, da uspeh ni počivanje na lovorikah, čeprav je sedaj prav, da si privoščite malce oddiha. V drugi polovici tedna, pravzaprav vse do vikenda, je pomembno, da ste samozavestni in da vztrajate pri svojem.

Ne prikrajšajte si svobode z obremenjevanjem, kaj si mislijo drugi. V tem tednu boste uspešni, če boste potrpežljivo počakali na priložnost, da se pokaže. Vaše telesno zdravje bo v najlepšem redu, da pa izboljšate še psihično stanje in svoje počutje, je pa tukaj ključno, da ste pripravljeni odpustiti in pozitivno razmišljati. Tudi, če bi se prizemljili ne bi bilo odveč. Konec tednaso sicer videti na obzorju težave, a te so le odsev vaših notranjih strahov.

Nekaj vam manjka in zdaj ste v obdobju iskanja le tega. Teden posvetite zasluženemu počitku in prišel je čas, da načrtujete počitnice ali potovanje. Morda pa se boste preselili. Potovanje je lahko mišljeno tako v fizičnem kot duhovnem smislu. Vaša komunikacija v tem tednu naj bo usklajena z vašimi srčnimi željami in osebnimi interesi.

 

Sedaj je pravi trenutek, da svojem poslanstvu namenite nekaj kvalitetnega časa in izpilite svoje sposobnosti. Tako boste samozavestnejši in se boste lažje soočali z izzivi, ki jih bo prinesla sredina tedna. Poslušajte svoj notranji glas, ki vam prigovarja, da postavite sebe na prvo mesto in poskrbite zase. Zadnji dnevi v tednu  vam bosta prinesla rezultate, po katerih tako hrepenite. Vedite, da lahko ustvarite še več, a zaenkrat se zadovoljite s tem, kar imate.

Morda ste uspešni na materialnem področju, a na področju ljubezni, odnosov in čustev čutite praznino. Sedaj je pomembno, da ne glede na vaše okoliščine poiščete dober nasvet ali človeško bližino. Druga težava pri vas bi lahko bila, da se preveč čustveno vežete na materialne dobrine ali razmišljate o pomanjkanju. Ta teden je namenjen, da poiščete pot naprej, se sprostite in tako omogočite energijam, da delujejo v vaše dobro.

Uspeh na finančnem področju se vam približuje. Ustvarite nekaj pozitivnega in izjemnega! V tem tednu vas podpirajo prav vse energije. Sredina tedna vam prinaša pomlajenje, občutke sreče in zadovoljstva s samim seboj. Da boste premagali težko razpoloženje, počnite stvari, ki jih imate radi in se odrecite omejujočim prepričanjem. Čeprav to ni ravno najlažje, vedno obstaja pot, če boste le verjeli v to!

V tem tednu boste uspešni prav na vseh področjih. Najbolj cvetelo bo pa ljubezensko področje. Vidik Dvojčkov vam v sredini tedna lahko doprinese nekaj potrebnih odločitev, a na koncu se bo vse izšlo v harmoniji z vašimi željami, če boste le delali na tem. Druga polovica tedna, posebno pa konec tedna bosta prav čarobna – našli boste svoje mesto pod soncem z ljubljeno osebo ali pa boste nadgradili svoje poslanstvo.

Morda boste prav v tem tednu spoznali novo ljubezen, a v vsakem primeru (tudi če ste že v zvezi), se kaže izboljšanje v teh dneh. A ljubezen bo našla vas same, zato ni potrebe, da se naprezate in jo iščete. Sredina tedna vam prinaša napredovanje na službenem področju, predvsem pa boste zelo dobro razpoloženi v tem tednu za nove začetke in da ustvarite nekaj, kar vam bo prinašalo zadovoljstvo.

Prav vsak izmed dni v tem tednu bo na vas pustil velik, pozitiven pečat. V prvih dneh tedna boste uživali v obilju tako na fizičnem, kakor na duhovnem področju Sredi tedna se bo sreča obrnila vam v korist glede vaših načrtov. A najboljše prihaja za vikend, kjer boste uživali v svojih izpolnjenih željah in srečni dovršitvi vaših sanj.

 

Prvo polovico tedna se boste počutili precej razumsko, kakršne bodo tudi vaše odločitve in njihove posledice. Poglejte objektivno na stvari okoli sebe in se ne obremenjujte s tem, kako se do vas obnašajo ostali – postanite vladar v svojem življenju, namesto da igrate pasivno vlogo. V drugi polovici tedna boste morali razčistiti odnos z vašimi starši ali pa z vašimi partnerji. Oboje vpliva na to, kako se počutite.