Tekoči teden vam prinaša nekaj težjih odločitev, kako boste nastopili pred drugimi. Pri svojih prizadevanjih bodite nepristranski, a obenem pravični do vseh vpletenih. Začetek tedna bo primeren za odločitve, kako poiskati pot dalje. Z zgoraj naštetimi lastnostmi boste dosegli najboljši izid. Druga polovica tedna je namenjena temu, da se znebite svojih strahov, ki vam morda ne dajo mirno spati. Iščite ustvarjalne rešitve glede na svoj položaj. Skrbi, ki jih imate, so nepotrebne in vas le ovirajo na vaši poti.
Boj med razumom in čustvi vam prinaša nekaj neugodnosti na samem življenjskem področju. Prvi dnevi v tednu bodo zaznamovani s tem, ko ne boste mogli hitro napredovati, kakor bi vi želeli. Čas je, da se ustavite in poslušate svojo intuicijo in se tako izognete marsikateri nepotrebni oviri na vaši poti do uspeha. Teden ni naklonjen odnosom, zato raje svoje načrte prihranite za naslednjič in se ne zapletajte v globlje zgodbe in vzorce vaših odnosov.
Ves teden bo zaznamovan z optimizmom, katerega posledica zna biti vaš osebni uspeh! V prvi polovici tedna boste našli pot dalje – rešitev svojih težav. Zdaj je čas, da se obnovite, pomladite in z upanjem nove luči zrete v svet. Čas je tudi primeren za življenjsko spremembo in v svojem telesu se boste odlično počutili. V drugi polovici tedna vas čaka veliko strasti ob vseh stvareh ali ob ljudeh, ob katerih boste preživljali svoj prosti čas. Izkoristite te dobre energije in ustvarite nekaj izjemnega!
Pred vami so novi, obetavni začetki. Sedaj je nastopil tudi vaš čas. Vsemu, kar boste storili, bo sledil brezpogojni uspeh. Preživite nekaj kvalitetnega časa s svojimi bližnjimi in dobra energija se bo širila ter osrečila in napolnila tudi vas! Ta teden boste uspešni prav na vseh področjih življenja in povsod doživeli vrhunec sreče. Dnevi, ki preostanejo v tem tednu za vas, bodo namenjeni ustvarjalnosti, katero lahko vnesete v svoje bodoče delovanje vašega življenja.
Luna v Tehtnici vam morda prinaša nekaj težkih odločitev, a hkrati je to dober znak za vsa vaša razmerja in odnose z drugimi. Stvari, ki jih ne morete spremeniti, pustite, da se naprej razvijajo same od sebe – njihov čas bo šele prišel. V tem tednu morate poiskati stabilnost in notranji mir, to sta dve glavni nalogi v tem tednu, ki bosta omogočili boljše delovanje v prihodnosti. Ne obremenjujte se, če vse takoj ne pride k vam, vse se dogaja z razlogom.
V tem tednu vam prevladuje veliko Sonca. Sonce predstavlja našo osebnost in naš jaz. Priporočljivo je, da v tem tednu sebe in svoje potrebe postavite na prvo mesto. Vaš čas za ukrepanje prihaja, a vseeno premislite dobro svoje korake. Polni boste energije, ki bo kar kipela od vas. Sedaj je vaša izbira, kam jo boste usmerili in kamor koli jo boste, bo dobro. Konec tedna vam prinaša razmišljanje, da morda lahko storite nekaj več, kot ste. Zaenkrat počivajte in se ne obremenjujte s svojimi cilji.
Pred vami so velike spremembe! Pluton, ki vas bo spremljal vse od začetka tedna, bo poskrbel, da boste v skladu s poslušanjem svojega notranjega glasu hitreje napredovali. A sedaj se ne obremenjujte z napredki … Čas je za prenovo in preobrazbo. Stari deli vaše osebnostni odpadajo in prav je tako – odprli se boste novim energijam in v svoje življenje privabili srečo in zadovoljstvo. Preden naredite odločilne korake v tem tednu, se posvetujte z zakladnico svoje modrosti – intuicijo.
Razumske odločitve in racionalno razmišljanje sta ključna v tem tednu. Ne bežite od svojih strahov, temveč se soočite z njimi. Naj vas vaša čustva ne zavedejo pri stvareh, pri katerih morate biti nepristranski. Ne ozirajte se na druge in na njihove izbire – sedaj ste pomembni vi! Druga polovica tedna bo energijsko obarvana z spokojem in notranjim mirom. Če imate težave pri doseganju le tega, je dobro, da nekaj časa ne delujete in počivate, da si obnovite moči in duha.
Varujte se odvisnosti od substanc, odnosov ali dela – vse to vas vodi na težavno pot in sedaj je čas, da se ustavite. Ostali se boste v tem tednu soočali z izbirami in pomembno je, da ste odprti za več možnosti in ne vztrajate trmasto pri preživetih miselnih vzorcih, ki vas le zastrupljajo in onemogočajo vaše napredovanje na poti k vašim sanjam. Prav tako pa to ni teden za delovanje – počakajte, da težave preprosto minejo, saj vas vnaprej čakajo boljše priložnosti!
Luna v Biku je vladarica vašega tekočega tedna in v skladu s tem je bistvenega pomena, da ste pravični in privabili boste obilje! Trma in zmedenost vam ne bosta prišli prav, zato je dobro, da se oddaljite od svojih čustev in pričakovanj ter jih nadomestite s stvarnimi. Teden bo tudi zelo dober za vaše materialno področje – na vidiku so posojila, izboljšanje in vračilo denarja (lahko pa tudi vračilo truda v kakršni koli drugi obliki).
Izbira, ki vam ne da miru, je najboljša za vas! Res je, da boste morda v tem tednu precej napeti, ampak stvari se bodo načeloma odvijale v skladu z vašimi pričakovanji. Zdaj je pomembno, da se prepustite usodi in višji modrosti znotraj vas. Celoten teden vam prinaša osebnostno rast, nekaterim selitev v nov dom, potovanja, na splošno pa težko dosegljivo nagrado – srečo. Vikend bo za vas precej pester in stvari se bodo v tem času začele premikati na boljše. Z rezultati boste zelo zadovoljni.
Poskrbite, da boste vedno izrazili tisto, kar v svoji notranjosti želite, saj drugače bi lahko prihajalo do medsebojne napetosti in neskladnosti v odnosih. Bodite iskreni, povejte tisto, kar mislite. Če zaradi oblakov ne vidite noči, še to ne pomeni, da niste na pravi poti. Pomeni samo, da še niste pripravljeni videti ali sprejeti tistega, kar vas muči. Razmere se bodo izboljšale – ne iščite konfliktov in poiščite stabilnost v življenju in njegovih okoliščinah.