V petek, 23. decembra 2022, pred božičnimi in novoletnimi prazniki, je župan dr. Peter Verlič obiskal stanovalce Doma starejših občanov Grosuplje in stanovalce Novega paradoksa na Malem Vrhu. In tudi letos je prišel v družbi Božička, ki pa je s sabo prinesel tudi praznična darilca.

»Vesel božič, naj bo miren, lep, v novem letu pa predvsem veliko trdnega zdravja. Verjetno je to tisto, kar najbolj rabimo,« je stanovalkam in stanovalcem ter osebju doma voščil župan. »Glede na to, kaj spremljamo po televiziji, pa mislim, da si moramo vsi želeti tudi miru,« je še dejal. Sicer pa je vesel, ker se v domu skozi vse leto vedno kaj dogaja, vedno pa se rad odzove tudi na povabilo in jih obišče. Lepo pa je bilo tudi slišati, da so zelo zadovoljni z letošnjo novostjo, Zapeljivcem, da ga radi uporabljajo in se z njim radi kam zapeljejo.

Lepe želje in vse dobro je vsem v domu zaželel tudi Božiček. »In se vidimo spet prihodnje leto,« je dejal.

Direktorica doma Metka Velepec Šajn se je županu in Božičku za obisk in lepo presenečenje lepo zahvalila. Povedala nam je, da je za njimi lepo leto, da jim je prineslo veliko lepih stvari, veliko lepih doživetij. Da bi jim tudi zdravje služilo, pa je res tisto, česar bi bili najbolj veseli.

Župan in Božiček sta se nato odpravila še na Mali Vrh, k stanovanjski skupini društva Novi paradoks. Tudi njim sta voščila lepe praznike, jim jih nekoliko polepšala tudi z darilci, ter jim zaželela srečno in veliko lepega v novem letu.

Spletno uredništvo
Vir: Občina Grosuplje, zanjo Jana Roštan