28. 3. 2019 

ROP V TRZINU

Policisti  Policijske postaje  Domžale so bili obveščeni o ropu, kjer sta dva neznana moška prišla  do občank  in  z  uporabo  pištole  resno  zagrozila  z napadom na življenje  in  telo,  pri  tem pa občanki iztrgala ročno torbico z vsebino denarja, dokumentov,  plačilnih  kartic  in drugih predmetov. Nakar sta se neznana  storilca z osebnim vozilom odpeljala neznano kam. Neznana storilca sta  oškodovanko  oškodovala  za okoli 500 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

30.  3.  2019

Psihične težave

Policisti  Policijske postaje  Domžale  so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Z
zbiranjem  obvestil  so  policisti ugotovili, da je hčerka zaradi psihičnih težav po tleh vrgla kozarec in se pri tem porezala po podplatih, nato pa se z  nožem  nehote poškodovala in ranila še strica,  ki jo je objel da bi jo pomiril. V nadaljevanju  je  bila  z  reševalnim  vozilom  ZD  Kamnik  odpeljana v PHK Ljubljana  Polje.  V zvezi tega dogodka bodo policistih zoper njo podali obdolžilni predlog pristojnemu sodišču.

31. 3. 2019

Z lokom ustrelil mačko

Policisti  Policijske postaje Domžale so bili obveščeni o kaznivem dejanju mučenje živali v Dragomlju.  Ugotovljeno  je  bilo da je osumljenec s puščico, izstreljeno z lokom, poškodoval mačko. Z njo je  tako  surovo  ravnal,  da ji po nepotrebnem povzročil  trpljenje  in jo huje telesno poškodoval po trupu. Policisti so lok in puščice  proti Zapisnik o zasegu predmetov zasegli in bodo priloga kazenski  ovadbi, ki jo bodo policisti podali zoper osumljenca na pristojno sodišče.

Vir: Policijska postaja Domžale