Zaradi koronavirusa vse več spletnih trgovin

Nedavni pojav koronavirusa močno vpliva na poslovanje v številnih panogah, v večini panog pa je mogoče premakniti svoje poslovanje popolnoma na splet. Pospešeno se vzpostavljajo naročila hrane in živil prek spleta, telovadnice ponujajo vadbe v živo prek spletnih platform, posamezniki z ogroženim delovnim mestom pa hitro odpirajo spletne trgovine.

„Malo je industrij, znotraj katerih se poslovni procesi ne bodo spremenili. Trenutno ogromno podjetij implementira procesne spremembe in s svojim poslovanjem prehaja na splet. ” razlaga Mario Benič, ustanovitelj Comms-a, .

Comms je platforma za ustvarjanje spletnih trgovin, ki v enem ponuja orodja za izdelavo spletne strani, spletno prodajo in marketing ter komunikacijska orodja.

„Spletna prodaja že leta trka na slovenska vrata. Čeprav je v naši miselnosti še vedno odpor, bo zaradi novih razmer prehod na spletno prodajo edina možna rešitev za podjetja in za uporabnike. ” dodajajo iz Comms ekipe.

V tej ponudbi, ki je prilagojena času krize zaradi koronavirusa, Comms vsem ponuja brezplačno uporabo svoje platforme, neprofitnim ustanovam pa tudi brezplačno storitev začetne namestitve.

“Za pomoč vsem, ki zaradi epidemije COVID-19 prehajajo na prodajo preko spleta, ponujamo brezplačno uporabo naše platforme, ki omogoča, da vzpostavite in upravljate svojo prodajno spletno stran,” pravi Comms ekipa.

Neprofitne institucije lahko računajo tudi na brezplačno storitev začetne namestitve, ki vključuje izdelavo spletne strani in polnjenje vsebine. Ostalim je ta storitev na voljo od 199 EUR.

Vsi, ki jih zanima več o brezplačni uporabi Comms platforme v času krize koronavirusa, lahko izpolnijo OBRAZEC ZA PRIJAVO tukaj: www.comms.dev/covid-19. V nadaljevanju pa je nekaj več informacij o spletni prodaji in Comms platformi.

Zakaj prodajati preko spleta?

  • Vaše stranke in izdelki bodo lahko kupili iz varnosti in udobja svojih domov
  • Vsa plačila lahko sprejmete prek spleta in odpravite neprimerna plačila z gotovino
  • Z uvedbo več digitalnih procesov bodo mnogi vaši zaposleni lahko učinkovito delali od doma

Kako Comms deluje?

  • Ustvarite in prilagodite svoje spletno stran
  • Naredite sami: stranka ustvari spletno trgovino in jo prilagodi
  • Začetna namestitev: za stranko izdelamo in prilagodimo spletno trgovino
  • Ponudite svoje izdelke in storitve z orodji za spletno prodajo in marketing
  • S svojimi strankami komunicirajte z orodji za komunikacijo

Comms je odličen za ponujanje:

  • strokovnih storitev (pravno, svetovanje, javni notar, prevajanje, virtualni asistent, tisk, oglaševanje, PR, …)
  • osebnih storitev (popravilo aparatov, čiščenje preprog, čistilne storitve, dostava, električar, mojster, čiščenje hiš, hišnik, odvoz smeti, pranje in kemično čiščenje, nega travnika, ključavničar, selitev, osebno nakupovanje, popravilo telefona, vodovod, pranje pod tlakom, recikliranje , skladiščenje, vzdrževanje dreves, …)
  • izdelkov (manjši nabori izdelkov, specializirani izdelki, knjige, …)
  • vstopnic za dogodke (koncerti, festivali, prizorišča, klubi, konference, seminarji…)
  • potovalnih paketov, izkušnej in aktivnosti
  • kuponov in darilnih kartic
  • in veliko več

Več informacij o Comms-u

Comms je “vse-v-enem” rešitev za spletno prisotnost Vašega podjetja. Trenutno ni na voljo veliko načinov za lastno spletno prodajo izdelkov ali storitev, a Comms je bil ustvarjen ravno s tem razlogom. Vaša spletna stran, spletna prodaja, in pa email marketing in komunikacija, se lahko izvajajo in upravljajo znotraj enega sistema, ki je že popolnoma razvit in pripravljen za uporabo. Izven ponudbe za brezplačno uporabo zaradi koronavirusa se uporaba sistema Comms zaračunava po fiksni ceni, ni nobenih provizij ali drugih skritih stroškov. Tako lahko uporabljate Comms za le 20 EUR na mesec, če prejmete do 1000 naročil na leto. Če pričakujete več naročil na leto, bomo za vas ustvarili poseben paket. Če prejmete do 50 naročil na leto, pa lahko uporabljate Comms popolnoma brezplačno. Uporaba vključuje tudi brezplačno gostovanje, neomejeno shranjevanje podatkov, brezplačen varnostni certifikat in tehnično podporo.

Objavil: Sistem

Vir: https://comms.si/