12. 8. 2019
Z ostrim predmetom napadel parkirano vozilo
Neznani storilec je z neznanim ostrim predmetom na parkirišču pred stanovanjskim blokom poškodoval parkirano vozilo in lastnika oškodoval za okoli 500 eur. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Očitni znaki pijanosti
V Kamniku je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.84 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

13. 8. 2019
Žalil in vpil na svojo partnerico
Policisti so intervenirali v zasebnem prostoru, kjer je moški kršil javni red in mir s tem, da je verbalno žalil in vpil na svojo izvenzakonsko partnerico. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

14. 8. 2019
Poskusil je vlomiti
Policisti so na makadamskem parkirišču v Kamniški Bistrici obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

15. 8. 2019
V bivšega partnerja vrgla keramični pepelnik
Policisti so obravnavali intervencijo, kjer je pijana občanka kršila javni red in mir s tem, da je verbalno žalila, vpila in v bivšega partnerja vrgla keramični pepelnik. Kršiteljici bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

Močnjo je klofnil natakarico
Policisti so intervenirali v lokalu na območju Kamnika, kjer je moški kršil javni red in mir s tem, da je s plosko roko udaril zaposleno, udarec pa je bil tako močan, da je natakarica zadobila lahke telesne poškodbe. Kršitelju bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

Samo kalil je nočni mir in očitek
Občan je policiste obvestil o glasni glasbi iz stanovanjske hiše in motenju nočnega miru in počitka. Policisti so na kraju ugotovili kršitev in žurerskemu kršitelju izrekli ustno opozorilo po zakonu o javnem redu in miru.

16. 8. 2019
Prehitra kolesarka trčila v vozilo
V naselju Košiše je bila obravnavana prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti kolesarke, ki je trčila v vozilo in padla po vozišču ter se telesno poškodovala. Povzročiteljici bo izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

17. 8. 2019
Pasji incident
Policisti so na območju Županjih Njiv obravnavali pasji incident na javnem kraju. Spuščen pes je namreč pogrizel prijaviteljičinega psa, zaradi česar bodo policisti lastniku omenjenega hudogriza, po zbranih obvestilih, kot kršitelju Zakona o zaščiti živali, izdali plačilni nalog.

18. 8. 2019
Z veselice v kar tri prometne znake
Neznani voznik, ki se ga je najverjetneje nalil kot gasilski hidrant, je z neznanim vozilom ponoči med vožnjo trčil v kar tri prometne droge s pripadajočo prometno signalizacijo, nato pa s kraja pobegnil in povzročil veliko materialno škodo.

Policisti v zvezi z dogodkom policisti še zbirajo, obenem pa prosijo vse občane, ki bi morda kaj vedeli o tej nesreči, da le-to PP Kamnik na tel. št. 01/830 31 80 ali na 113.

Če se nekoliko pohecamo, bi lahko dejali, da bodo očevidci s posredovanimi informacijami bržkone pomagali tudi nočnemu veseliškemu slalomistu, ki se vožnje domov skoraj zagotovo ne spomni najbolje.

Vir: Policijska postaja Kamnik