Popolnoma urejeni nohti in nežne roke so pomembna vizitka vsake ženske. Bliža se praznični čas, ki predstavlja ustvarjanje našega doma, katerega glavne nosilke smo ženske. Zato smo si vzele čas zase in se v soboto (v drugi polovici decembra) dobile v Pograjskem domu.

V delavnici urejanja nohtov, pod vodstvom Valentine Savove, smo se okrepile, nabrale moči, da bomo z lahkoto ustvarile za vse svoje drage prijeten zaključek leta 2018.

Prav roke predstavljajo našo sposobnost objeti življenjske izkušnje in zato smo poskrbele zanje!

Lahko bi rekle, da smo si ustvarile prav lepo medgeneracijsko druženje, saj so bile med nami deklice, babice. Osnovnošolke so izkoristile skupno preživljanje časa za ples in so bile prava paša za oči. Pridružila se nam je tudi zeliščarka Margita Vehar, ki nas je obdarila s svojimi izdelki.

Rade bi se še zahvalile Tihomirju Matiću, ki nas vedno sprejme z odprtimi rokami v Pograjski dom in nam nudi prostor za tovrstne dogodke.

Spletamo nevidne niti prijateljstva. Hvala, da nas spremljate, podpirate. Skupaj smo boljši, zato kar pogumno stopite do nas in se nam v naslednjem letu pridružite. Vesele vas bomo.

Društvo Lep je dan