Občinska uprava občine Domžale obvešča, da Oddelek za komunalne zadeve Občine Domžale vodi večja vzdrževalna dela na Breznikovi cesti v Ihanu, na relaciji od trgovine Mercator do Krožne poti v Ihanu (cca. 1000 metrov), ki jih izvaja izbrani koncesionar K.P.L. d.o.o.

Pri odpiranju ceste (sanacija posedenega asfalta – globinske plombe) so se pokazale nepravilnosti pri rekonstrukciji ceste pred približno štirinajstimi leti. Na nekaterih delih je bila cesta slabo utrjena, niti ni bil vgrajen ustrezen material. Obseg potrebnih del se je ob teh ugotovitvah močno povečal.

Da se dela lahko hitreje izvajajo, je bila cesta že večkrat zaprta za vsa vozila, razen za stanovalce, dostavo in intervencije. Lahko se sicer zgodi, da je potrebno počakati nekaj minut, vendar stanovalci na tem delu imajo dostop do hiš zagotovljen.

Dela naj bi potekala predvidoma tako:

  • od 10.8. do 17.8. bo potekala popolna zapora, razen za stanovalce, dostavo in intervencije, do konca tedna naj bi bila cesta končana z asfaltiranjem in v ponedeljek, 20. 8. 2018, bo spet normalno prevozna.

Obvoz je ustrezno označen in bo potekal preko Dragomlja, Pšate in Bišč.

Vse “udeležence” prosijo tudi za strpnost in razumevanje!

Teja H.

Vir: KLIK