Za malico prav poseben sendvič

Dijak je v sendviču za malico našel prav poseben dodatek – vijak. Zgodilo se je na  ljubljanski srednji šoli za gastronomijo in turizem. Sendvič so mu sicer zamenjali a je bilo vodstvo šole je bilo s tem posebnim dodatkom seznanjeno in je o tem je obvestilo podjetje Sovita, ki hrano dobavlja.

 

Dijaka Srednje šole za gastronomijo in turizem Ljubljana (SŠGT LJ) je pred kratkim presenetil poseben ‘dodatek’ v sendviču, ki ga prejmejo v šoli za malico. “V zapakiranem tuninem sendviču je bil vijak, ki pa se ga je na srečo videlo že od zunaj,” .

Da je dijak v sendviču za malico res ‘prejel’ vijak, potrdi tudi ravnateljica SŠGT Ljubljana Marjeta Smole.

“Res je – dijak ga je našel v DonDonovem sendviču. Vijak je najverjetneje odpadel med procesom strojnega pakiranja sendvičev. Dijaku smo sendvič zamenjali, o tem pa obvestili podjetje, ki nam jih dobavlja. Gre za zunanjega ponudnika – podjetje Sovita, s katerim sicer korektno sodelujemo,” pojasnjuje Smoletova. Dodaja, da bi si želela, da bi takšne stvari v prihodnje reševali sami, znotraj šole, brez deljenja na družbenih omrežjih. “Je pa treba raziskati, kako se je to sploh lahko pripetilo.”