Če me kaj razjezi, so to gotovo manipulatorji, ki vidijo, da vidiš, da namakajo prst v marmelado, a te še naprej poneumljajo in skušajo prepričati o nasprotnem. To se mi zdi nesramnost brez primere in skrajno žaljivo.

Dokumentarec in Telemach

Včeraj sem gledala preko spleta dokumentarec, ki traja 1 h in 45 min. Gledati sem začela okrog 23:00, končala ob 3:00 zjutraj. Vmes sem večino časa gledala ikono loading … 
Za kaj gre? S prvim februarjem naj bi Telemach pohitril internetno povezavo za moj paket iz 25/1 Mbps na 40/1 Mbps. Še pred kratkim sem lahko gledala na istem portalu filme s šifrirano povezavo brez prekinitev. Kar naenkrat jih ne morem gledati niti brez varne povezave!

Zvišanje hitrosti v paketu

Seveda je poglavitni razlog za zvišanje hitrosti v paketu podražitev. Iste težave imam vedno, ko me hočejo prepričati, naj preidem na hitrejši paket. Sicer vztrajam na začetnem paketu, še ta je predrag, glede na to, da potrebujem le internet! Izsiljujejo me/nas preprosto tako, da ukinejo stare pakete in smo prisiljeni izbrati prenovljeni začetni paket, ki je hitrejši, ampak pri tem se ponovno vežeš za 2 leti

Njihove finte so skrajno poceni

Najprej ti upočasnijo povezavo, da imaš potem, ko je ‘nova’ povezava ‘hitrejša’, občutek, da dela internet hitreje kot v resnici. Njihove finte so skrajno poceni. Sicer pa nimam kaj narediti, ker imajo monopol in sploh nimam možnosti izbrati boljšega ponudnika, ker so edini ponudnik za to območje. Edina alternativa bi bil ADSL-Siol, ki je še dražji in še počasnejši in dodatno bi morala plačevati aktiven telefonski priključek, ki ga sploh ne potrebujem.

Nisem jezna, besna sem! ?

Tanja Jerebic