Bi si to pomlad privoščili prav poseben družinski oddih? Se še niste odločili, kam se boste napotili za 1. maj? Si želite počitnic, v katerih boste uživali tako starši kot vaši malčki?

Če je vaš odgovor pritrdilen, vam priporočamo priljubljene Terme Čatež in bivanje v Terme Village, kar je odlična priložnost, da se prepustite indijanski ali gusarski pustolovščini za celo družino. Naj bo tokratni oddih malo drugačen – doživite nekaj posebnega, najboljši spomini so zagotovljeni!

Indijanska vas 

Si predstavljate pisan svet starodavnih indijanskih plemen ob čudoviti modrini neba? Indijanske šotore oziroma tipije v pravi indijanski vasi? Se želite naučiti izdelati vrv, streljati s fračo, prižgati ogenj, preživeti kar 23 ur v naravi, ob vsem tem pa se seznaniti tudi s skrivnostmi lokostrelstva? V indijanskih šotorih boste bivali kot pravi Indijanci, čez dan pa se lahko razvajate v številnih bazenih Termalne riviere. Po dnevu polnem dogodivščin in vodne zabave vas bodo zvoki narave zazibali naravnost v trden spanec.

Gusarski zaliv

Ste željni počitniških avantur? Hrepenite po malo drugačnem oddihu? Si predstavljate avanturistične počitnice v plavajočih hišicah na jezeru? Gusarski zaliv, ki se nahaja neposredno v bližini Indijanske vasi vas pričakuje s hišicami, zgrajenimi iz naravnih materialov, ki so s kopnim povezane z lesenim mostom. Prepustite se občutku domačnosti, čudovitem razgledu na jezero z lesene terase. Naj vaši malčki zaplujejo z gusarsko ladjo, poiščejo gusarski zaklad ter z gusarskega otoka odkrijejo vodne atrakcije poletne Termalne riviere, kjer jih bodo pričakali tobogani, počasna reka, otroški vodni park in številne druge atrakcije. Sprostitev in uživanje na prostem sta zagotovljena!

Ste pripravljeni na poseben oddih?

Smo vas prepričali, kajne? Ste že v mislih na teh prav posebnih dogodivščinah? Potem pa hitro na Megabon, kjer vas po super ceni od 20. 4. do 21. 6. 2019 pričakujeta ponudbi za indijansko in gusarsko pustolovščino, poleg bivanja pa je vključeno tudi kopanje v zimski ali na poletni Termalni rivieri!

Avtorica: Lidija Kuzmanović
Vir fotografij: Terme Čatež


Ako želite kaj reklamirati oz. oglaševati, vam odslej omogoča tudi vaš portal osrednja Slovenija. Naš naslov je tukaj:

 

 

 

 

 

 

Prva reklama je brezplačna!