Ta teden se bo zdelo vse kot postlano za vas. Na osebnem področju vam bo šlo dobro pri odnosih s partnerjem, delo pa bo potekalo kot po maslu. Obstaja celo velika verjetnost, da se vas bo dotaknila zanimiva ponudba na področju širjenja znanja, ki vam osebno prinaša neko dobrobit.

 

Skušajte razrešiti nekaj stvari in bodite dovolj modri in previdni, sicer utegnete imeti težave. Videti je, da se boste nekoliko sprli z nekom iz vaše družine. Ni nujno, da gre za kak velik, nerešljiv spor. Morda celo bolj za nestrinjanje pri določeni zadevi, ki se nanaša na nekaj novega (prenovo, prodajo-nakup). Vsekakor boste pogrešali nekaj več miru in sproščenosti.

Pred vami je teden  mešanih občutkov. Doma vas čaka veliko opravil in morda bo ravno ta teden kot naročen za kaj takšnega. Že nekaj časa si želite določenih sprememb in bolje je menjati pohištvo in zavese kot pa (bog ne daj) partnerja. Ta vas potrebuje in si želi več časa preživeti z vami.

 

Znašli ste se v situaciji, ko enostavno morate speljati zadeve do konca, sicer bo šlo preteklo delo v nič. Potrudite se najti neko srednjo pot, da ne bo trpelo vaše zasebno življenje in pa zdravje seveda. Vezani utegnete imeti nekaj težav prepričati partnerja, da vam oprosti še nekaj časa, ko ne boste z njim. Vzemite si ga vsaj toliko, da razložite, da gre v skupno dobro in je trenutno pač potrebno zagrabiti na polno.

Sredi tedna pričakujte presenečenje v obliki izjemne ponudbe. Če ste zanjo garali v preteklosti, potem boste dobro vedeli, kako reagirati nanjo. V nasprotnem primeru pa bo nekoliko bolj zapleteno. Ko se dobra priložnost nariše pred naše oči, jo želimo zgrabiti z obema rokama. Tokrat pa bodite vsaj nekoliko bolj previdni kot ponavadi. Preverite, ali vse drži tako, kot je opisano, in nikar ne reagirajte impulzivno.

Včasih je pač potrebno stopiti na čelo kolone in jasno in glasno povedati določene zadeve, a ne ta teden. Opravljajte vse kot navadno, a držite se nekoliko dlje od centra dogajanja. Tako doma kot v službi bi bil to najboljši nasvet za ta teden. Vse nenujne reči, ki jih lahko prestavite, premaknite v naslednji teden.

 

Vsega pač ne morete opraviti z jezikom, pa tudi brezplačno ni danes nič več. Vsekakor pa ne razmišljajte o tem, da bi zapravili preveč denarja za določeno manjše izboljšanje, saj na dolgi rok tovrstne poteze niso pretirano zdrave. Ko smo ravno pri zdravju, vzemite si nekaj več časa zase. Morda se vam zdi, da je zdravje drago, a še dražje postane, ko ostanem brez njega. 

Čaka vas precej zanimiv in razgiban teden, v katerem boste lahko dosegli kar nekaj zastavljenih ciljev. Veliko truda ste vložili v določen napredek na delovnem področju in prav tu bodite pripravljeni na sladko slavje. Če ste želeli doseči določena delovna izboljšanja, bo do teh prišlo, ni pa izključena niti denarna nagrada ali povečanje prihodka na ta račun.

Čeprav ni vse tako slabo, pa boste morali precej zategniti svoj pas. Za vami je obdobje, ko ste težko zadrževali odhodke celo v situacijah, ko zapravljanje ni bilo niti najmanj potrebno. Če na vidiku ni kakšnih dodatnih prilivov boste zelo težko krmarili skozi naslednje dni. Ker tovrstne situacije vplivajo tudi na medsebojne odnose je pričakovati nekaj več težav tudi na zasebnem delu življenja.

Ta teden boste imeli zanimiv vpliv na okolico. Tako doma kot v službi vam bodo dobesedno jedli iz roke. Če boste znali pravilno zapeljati skozi vse ovinke na stezi, se vam obeta izredno ploden teden. Če ste še pred kratkim razmišljali o napredovanju v službi, potem je zdaj vsekakor pravi trenutek za kaj takšnega.

 

Nahajate se v obdobju, ko ste močno dovzetni za vse oblike stresa. Morda se je to odrazilo tudi pri pretirani razdražljivosti, slabem teku ali celo v pomanjkanju spanca. Prav ta vas lahko precej hitro vrne na pravo pot. Na poslovnem delu se vam obeta kar nekaj dogajanja, ki je lahko povezano tudi z nekim zanimivim predlogom ali ponudbo. Zavedajte se, da nikoli ni potrebno odgovoriti v sekundi ali dveh.

Pred vami je zagotovo zelo zanimiv teden, kjer ne bo izključen niti kakšen povsem nepričakovan preobrat. Bližnja oseba bo poskrbela za to, da vam ne bo dolgčas. Vsekakor bodite previdni pri sklepanju poslov in pri sprejemanju pomembnih odločitev. Raje dvakrat premislite in še prespite vmes, kot pa da bi se odločili na mah.