“Zlahka bomo uspeli, če si bomo vsak dan naložili le tisto breme, ki nam je namenjeno za tisti dan.”

Razočaranja in neuspehi, ki so vas bremenili v preteklosti, znajo priti na površje v prvih dneh tekočega tedna. Dajte življenju novo priložnost in pustite preteklost enkrat za vselej za seboj. To se lahko nanaša na odnose ali pa zgolj na vaša prepričanja. Na sredini tedna boste čutili močno željo po tem, da prevzamete vodstvo kakor pravi Ovni in naredite red v svojem življenju. Konec tedna in vikend vam prinašata nesporni uspeh, dobro je pa tudi, če se boste ustvarjalno izražali.

Tema vašega tekočega tedna so novi začetki, dovršitev in dopolnitev. Že res, da teden ne bo energijsko najlažji, a vseeno boste dogajanje uspeli preobrniti v pozitivno smer. Ne jemljite si preveč vseh dogodkov usode k srcu, saj se ne dogajajo, da bi prizadeli vas osebno. Odločilne prelomnice v življenju, na kakršni se tudi nahajate vi, zahtevajo nekaj prožnosti, žrtvovanja in prilaganja. Ni dober teden za kakršne koli projekte, temveč za delo na sebi.

V prvi polovici tedna boste iskali večji smisel za nadaljnje poti, vendar se ustavite in nikamor ne hitite. Občutek imate, da ste na poti, a še veliko obzorja si morate razširiti. Prihranite strast do načrtov za kasneje, saj njihov trenutek uresničitve šele prihaja. V drugi polovici tedna boste po morebitnem napornem delu potrebovali odmor, da si napolnite baterije.

Zapustite komfortno cono in se otresite strahu pred neznanim. Nekateri izmed vas morda prav zdaj stremite k stabilnosti in ta notranji mir boste tudi našli, če boste le poslušali preprosta navodila svojega notranjega vedenja – duše. Ne zadržujte energije v sebi, usmerite jo v svoje načrte, da bodo že danes začeli dobivati podobo. Nikoli ne veste, kakšna priložnost čaka na vas za vogalom.

Prva polovica tedna vam prinaša nekaj praktičnih, levjih ognjenih izkušenj in prav zato morate prevzeti vodstvo in nadzor nad samim seboj in svojimi obveznostmi. Intuicija je vaš nezmotljivi vodič tudi pri zaposlovanju novih delavcev. Nekoliko drugače bo v drugi polovici tedna, kjer boste želi prve uspehe svojih prizadevanj in tako se boste le po „stopničkah“ vzpenjali navzgor proti še večjemu uspehu.

Vaša moč in potrpežljivost bosta v tem tednu najbolj na preizkušnji. Ključno je za vas, da ste samozavestni in to je tudi glavna lekcija tega tedna. Ne pustite se zapeljati besedam drugih ljudi, ki vam morda odvzemajo energijo in poslušajte le sebe in tiste, ki vam stojijo ob strani. Tokrat ste pomembni vi – in ne drugi!

Če stojite na mrtvi točki, obstaja razlog za to, kajti morda nočete videti stvari takšne, kot so, in trmasto vztrajate po izbrani poti. Drugi izmed vas morda ocenjujete, koliko daleč ste že prišli s svojimi napori za službo ali drugim in se primerjate z drugimi. To vam v nobenem primeru vsekakor ni potrebno – spustite se v tem tednu in nasploh na realna tla in ustvarite nekaj s sedanjimi sredstvi in potenciali.

Vaš teden se bo začel z občudovanjem vaših pripadnikov zaradi večjih ali manjših dosežkov. Zapomnite si – vsak dosežek je košček v mozaiku pri poti do slave. V sredini tedna se boste želeli spustiti na ostala področja življenja, a preverite, da morda ne ukrepate prehitro ali se ne prenaglite. V tem tednu vas znajo pritegniti tudi stvari, ki vas do zdaj niso.

Pred vami je odličen teden! Od ljubezenskega področja do finančnega in zdravstvenega boste želi uspehe. Podpisi pogodb ali partnerskih združenj so na vidiku in morda tudi selitev v nov dom – začetek skupnega življenja s svojim izbrancem. Ne skrbite, samo bodite. V tem tednu boste spoznali resnično vrednost življenja v vseh njegovih pogledih.

Prva polovica tedna bo poskrbela za vaše odlično zdravje, dobro počutje v lastnem telesu in vitalnost. Polni boste energije in zato jo vlagajte v pametne stvari, kajti druga polovica tedna vključno z vikendom vas svari pred lenobo. Drugi, ki se pa ne boste našli v tem opisu, boste pa morali skozi preporod, kjer boste pustili svoja negativna prepričanja zaradi svojega napredka na duhovni, osebnostni in fizični poti.

V tem tednu morda za pripadnice nežnejšega spola pride do spočetja ali pa ste že v pričakovanju novega družinskega člana. V tem tednu je sploh pomembno, da se posvetite svojemu odnosu s starši, otroki in partnerjem. Skratka, z družino. Tisti, ki pa delujete bolj navzven, pa boste želi uspeh za uspehom kot posledico lastne iznajdljivosti in ustvarjalnosti.

Ne skrbite, kako se bodo stvari izšle in se raje zdaj posvetite pomembnejšim druge pa dajte za nekaj časa na stran. Zelo pomembno je, da pri vseh odločitvah poslušate svoj razum in ne srce, kajti tako boste dosegli svobodo. Odnos z očetom zna biti v tem tednu naporen ali pa boste vi nepričakovano postali starš – oče. Nekaterim se približuje tudi nepričakovan dobitek in izboljšanje gmotnega stanja.