Finance so vam v tem tednu zelo naklonjene in pravo izboljšanje se vam obeta že v samem začetku tedna. Računate lahko tudi na pomoč.  Sredi tedna se boste znašli v ljubezenski avanturi, mnogi pa tudi  v pustolovščini, ki vam bo tako ali drugače ogrela srce. Konec tedna pazite, da vas ego ne zasužnji in se odkrito spopadite s svojim strahom.

 

Ljubezenske težave bodo nastopile med  tednom in zna se zgoditi, da se boste znašli v ljubezenskem trikotniku. Čeprav boste veliko v tem tednu stavili na materialno stabilnost, je pomembno, da nekaj časa namenite tudi drugi – neotipljivi plati življenja. Selitev in potovanja so za vas na obzorju, prav tako pa iskanje svojega mesta pod soncem.

 

Na začetku tedna boste imeli občutek, da se dogaja vse preveč stvari hkrati, ampak Dvojčki to z lahkoto obvladujete. Na sredini tedna se bo to izkazalo za pozitivno spremembo na družinskem ali finančnem področju – možna so napredovanja in povišice. Nikar pa ne igrajte nepošteno, kajti to vas lahko kar hitro doleti.

 

Prisluhnite svoji intuiciji in odkrili boste marsikaj uporabnega. Ljudje bodo do vas precej oddaljeni v tem tednu za vas pa je tudi prav, da preživite nekaj časa sami zase. Bodite varčni, kajti začasne finančne težave bodo nastopile na sredini tedna. Kljub temu boste konec tedna našli rešitev, je za vas pomembno, da nekaj časa namenite svojim najdražjim.

 

Čeprav je znamenje vašega zodiaka fiksno, se boste v tem tednu morali sprijazniti z nekaj spremembami. Rajši počakajte na varnem, kot da izberete neprimeren trenutek za vaše načrte. Teden vam bo prinesel velike materialne koristi, za vas pa je pomembno, da ste natančni pri izražanju vaših želja – le tako boste z lahkoto obvladovali vsaj na videz težaven položaj.

 

Ljubezen bo tokrat na prvem mestu in z partnerjem boste utrdili vašo zvezo. Nekateri se boste celo odločili za naslednji odločilni korak skupnega življenja ali poroko. Radodarnost lahko na sredini tedna pričakujete od vaših bližnjih – ki pa od vas bodo tudi pričakovali, da boste nekaj naredili njim v zameno. Izogibajte se negativnim mislim in navadam, ki vas lahko zasvojijo.

 

Življenje se bo v začetku tedna stabiliziralo in pretekle izkušnje vas bodo pripeljale do ključnega trenutka, odločilne in pozitivne prelomnice v vašem življenju. Imeli boste vse, kar si vaše srce lahko poželi, vendar dosežete lahko še veliko več! Na ljubezenskem področju se boste v drugi polovici tedna soočali z neodzivnostjo partnerja in razmerje lahko obstane na mrtvi točki.

 

Premakniti se boste morali dalje od situacij, ki vam ne prinašajo več užitka in napredka. Možna je tudi selitev, v vsakem primeru pa premik na bolje. Na sredini tedna boste ocenjevali svoj vloženi trud in za konec tedna se bo vaša želja tudi uresničila, če boste dovolj trdno delali na njej. V vaše življenje lahko vstopi oseba iz preteklosti.

 

V tem tednu se boste na začetku soočili s katarzičnim vpogledom v svoje življenje. Ne zanašajte se preveč na druge, kajti na področju odnosov obstaja velika verjetnost izdajstva zaupanja. Preveč se bo dogajalo, da bi se lahko jasno opredelili, kar vam bo posledično prineslo tudi težko, pomembno odločitev v tem tednu.

 

Začetne sproščene energije v prvih dneh tedna bo kmalu na žalost zamenjal napor in nujno potrebni premik dalje. V vsem tem morebitnem kaotičnem tednu boste lahko sprejeli prave izbire. Stresni dogodki so le odsev vaših strahov, kljub težkim okoliščinam boste v tem tednu z veliko truda tudi uspeli na želenem področju.

 

Dobra ujemanja z ljudmi iz vašega življenja skozi ves teden vam bodo na vseh področjih prinesla srečo. Še posebej naklonjena vam je ljubezen, a ne smete zapasti preveč v sanjarjenje – vaša pričakovanja mora ostati stvarna. Poiščite najlažjo pot do vaših ciljev, ni potrebno, da se v življenju na vsakem koraku toliko naprezate.

 

Teden zna biti naporen, vendar mučeniška vloga in morebitna manipulacija vam ne bo prinesla dobrih rezultatov. Z ožjega kroga vaših znancev in prijateljev se bo pojavila oseba, ki vam bo zagotovo pomagala. V ljubezni boste doživeli veliko sreče in pozornosti s strani vašega partnerja. Tudi tistim, ki iščete službo bo sreča naklonjena!