Tema vašega zadnjega februarskega tedna bo iskanje smisla na vaši življenjski poti. Želeli si boste več svobode, ker boste ugotovili, da vas odnosi utesnjujejo. Že na začetku tedna vam na finančnem področju zagotovo ne bo šlo slabo, lahko pa pričakujete razočaranje na ljubezenskem področju, ampak morate ugledati smisel v tem in ugotoviti, kaj lahko spremenite pri sebi, da ne bo prihajalo do takšnih reakcij drugih.

Ljubezen vam bo še kako naklonjena in to je za vas teden vrednot na vseh področjih življenja. Ob začetku tedna boste čutili močno varnost v odnosu, v katerem se nahajate. Za tiste, ki ste pa samski, pa lahko življenje prinese takšno presenečenje, da se boste s kom bolj povezali ali pa spoznali čisto novega potencialnega sopotnika. Naučite se lekcij, ki vam prihajajo na pot, in ne pozabite na preproste, a velike užitke.

Pred vami je malce težaven teden, kjer ste lahko zelo razočarani nad nekom bližnjim, ki ste mu zaupali. To ni teden za avanture, ampak za resnost, kajti tudi vsa naša dejanja imajo posledice, ki pa niso vedno prijetne. Zato se ne prepuščajte težavam in strahovom, ampak jih zgrabite za roge in se z njimi soočite. Prav je, da kaj zadržite tudi zase. Imeli boste dosti finančnega ozadja, a predvsem vam ob manjkalo nekaj čustvenega.

Če ne veste, kaj storiti, je čas, da se povežete z istomislečimi ali z modrim prijateljem, katerega nasvet boste še kako cenili. Čeprav se znate na začetku tedna znajti v slepi ulici, so vaše težave zelo rešljive. Kmalu vam bodo na pomoč priskočili bližnji in sredina tedna je še kako primerna za srečno ljubezen. Čas konca tedna preživite v krogu družine, kjer se Raki tudi najboljše počutite.

Vaši cilji in ambicije, ki bodo do izraza prišle na začetku tedna, morajo naprej pridobiti obliko in predvsem pravo vizijo. Določene stvari ste že spravili v tek, zdaj je čas, da jih tudi dokončate, a bodite potrpežljivi s samim seboj. Na sredini tedna se boste znašli v preporodu ali dobesedno na večji spremembi, kjer se končujejo vaša prepričanja ali način življenja. Možna je tudi menjava službe ali selitev. Za konec tedna boste največ dosegli s pravim pristopom in tovrstno komunikacijo.

Na začetku tedna boste obujali spomine na preteklost – morda tudi prve ljubezni, vašo adolescenco ali vaše otroštvo. Vrnite se k preprostim vrlinam in takoj bo videti boljše! Na sredini tedna boste čas preživljali z zanimivimi osebami, ki bodo zagotovo dvignile vaše razpoloženje. Živite v sedanjem trenutku, prepustite se užitkom in tokrat odložite skrbi, ki vas izčrpavajo na strani. Ko boste polni sveže energije, se boste lahko spet posvetili nalogi pred vami, kar pa prihaja konec tedna.

 Pred vami je čudoviti teden! Začel se bo z dobro postavljenimi temelji v vašem življenju, kar pa bo sledilo, vam bo ogrelo srce. Na vidiku je začetek skupnega življenja s partnerjem ali poroka ter selitev. Energija v vašem domu bo na višku dobrote in dobrega počutja vseh družinskih članov. Za konec tedna boste urejali finančne zadeve in odločitev bo zagotovo sprejeta v vašo korist.

Nikar ne skrbite glede ničesar – ta teden je čas, da se posvetite sebi in bližnjim. Ker je to zadnji teden v mesecu, je prav, da tudi vi začnete znova in zadihate s polnimi pljuči. Ljubezen in finance bosta cvetela in vi si ne boste mogli želeti boljšega. Ker je vaš element fiksen, boste imeli morda nekaj težav s prilagajanjem na to spremembo, ampak na koncu boste močnejši tako vi kot vaša okolica.

To ni čas za začetek novih projektov, ampak da se posvetite sebi in predvsem svojim največjim težavam – oziroma tistemu, ki vas najbolj bremeni in vam krati spanec. Pazite se vsakovrstnih odvisnosti, najbolj se pa za vas pojavljajo v kartah odvisnosti od odnosov – nezdravih navezanosti. Spravite se v gibanje, kajti to, da stojite že predolgo na enem mestu, vas še kako izčrpava. Hvaležni si boste, ko se bo vaše življenje s tem posledično izboljšalo.

Uspeh, ki vam sledi ta teden, je zagotovo po vaši zaslugi in zaslugi tistih ljudi, ki so vam stali ob strani. Morda boste naleteli v začetku tedna na to, da vam partner ne bo izkazoval toliko pozornosti, a to se bo spremenilo, kot bi mignil! Po tej preizkušnji vere boste še bolj povezani z njim oziroma z njo. Nikar ne hitite v odločitve ter dejanja – najprej preverite, kako delujejo stvari v ozadju, na katere morda v tem trenutku še niste pripravljeni.

Prva polovica tedna vam prinaša velike materialne koristi, a vedite, da je to le prehodno. Nikar se pretirano ne navežite na to stanje. Dovolite, da vas to vaše popotovanje nečesa nauči, da boste si tudi v prihodnje zapomnili pot do uspeha. V drugi polovici tedna, vključno konec tedna, vas čaka nov začetek, in ker je Sonce pred kratkim prišlo iz vašega znamenja Vodnarja v znamenje Rib, bo tudi ta mesec za vas zelo blagodejen, brez večjih stresov.

Morate najti stabilnost v življenju in ugotoviti, kaj si resnično želite. V tem tednu boste kot popotniki na iskanju sreče v ljubezni in bolj strokovnih stvareh, ki se tičejo vašega posla in kariere. Ne postavljajte sami sebi ovir in ne analizirajte preveč. Preprosto skočite v situacijo in mogoče boste presenečeni nad tem, kam vas življenje dejansko vodi. Kar pogumno!