To je teden za vas, ki vam prinaša veliko svežine, novih začetkov, a s tem morda tudi nekaj bolečih sprememb. Spremembe, ki prihajajo, so lahko boleče le zato, ker se bojite novih stvari, zato morate ozavestiti ta strah. Sredina tedna bo za vas odločilnega pomena, saj boste v skladu s svojimi novimi cilji prešli na preporod in opuščali stare stvari v vašem življenju. Vikend vam lahko prinese nekaj finančnih težav, a vedite, da se bo vse                                                            kmalu rešilo.

V prvi polovici tedna boste izkusili stanje izpolnjenosti in blaginjo. Zelo dobro se boste počutili v svoji koži, četudi boste morali nekaj časa preživeti v samoti, kar vam bo vsekakor odprlo pogled in koristilo. Druga polovica tedna nakazuje, da boste želeli iz tega širiti svojo dejavnost – narediti nekaj še bolj smiselnega in oprijemljivega.

 

Teden se bo začel z novimi cilji v vašem življenju, kamor se znajo vmešati ljubezenska čustva, zato vam karte svetujejo, da se zanašajte tukaj na pretekle izkušnje in to pot prehodite sami, saj ste lahko pozneje zaradi drugih le razočarani. Nekaj se v tem tednu morda ne bo izšlo tako, kot ste pričakovali, a glavo pokonci in novim ciljem naproti. Ne utapljajte se v brezupu, ki si ga povzročate sami.

Ta teden bo doprinesel veliko vaši osebnostni rasti. A na nek način je to tudi teden odrekanja določenih stvari v vašem življenju – ali pa le tistih, ki jih zasenči vaš strah in bi jih drugače bili sposobni izpeljati. Verjemite vase in ne mislite na potrditev drugih, potrditev si morate zadati sami. Lahko pričakujete stabilnost, a ne dovolite, da vam karkoli odvzame zaupanje v vaš lastni uspeh.

Prva polovica tedna bo obarvana z nekaj težkimi odločitvami. Morda tudi z odhodom, ki ga že dolgo načrtujete. Zelo pomembno je, da se premaknete z mrtve točke. Ne skrbite zaradi svojega razpoloženja, ki vam morda načenja zdravje – že v tem tednu se vaše zdravje in vsesplošna energičnost močno izboljšata in vi boste varno prispeli v „nov dan“.

Če iščete nekaj, na kar bi se lahko naslonili, boste odgovore vsekakor našli v pogovoru s človekom, na čigar nasvet se lahko zanesete ali pa v duhovnosti s prebiranjem knjig o osebnostni rasti in s tem posledično širjenju vaše zavesti. Prišel bo tudi čas, predvsem v drugi polovici tega tedna, ko boste morali prevzeti nadzor, ne glede na to, ali vas je tega strah … Morda pa vam vzbuja željo po pozornosti? Ugotovite sami.

Načrti, ki jih imate, se lahko zelo hitro uresničijo, če boste najprej poskrbeli za izvedljive korake vašega načrta. Osredotočite se samo na eno stvar hkrati in delajte korake proti njeni uresničitvi. Tako boste dobili zaupanje vase. Malce razočarani znate biti, če boste v tem obdobju iskali osebnostno srečo pri drugih ljudeh, saj vam ravno zaradi njih zna to vzbuditi mešane občutke.

To bo za vas čudoviti teden! Marsikaj dobrega vam bo času tega tedna „položeno v zibelko“ Tako na ljubezenskem, uspešni boste tudi na denarnem področju. Pomembno pa je, da zaupate svoji intuiciji in svojemu notranjemu klicu vaše izpolnitve. Ne spuščajte se v skušnjave – to je edini nasvet. Raje zadevo temeljito premislite, preden ukrepate.

V tem tednu se od vas pričakuje, da boste nudili čustveno oporo tistim, za katere čutite ali menite, da jo potrebujejo. Med drugim se razmerja nekaterih izmed vas znajo dvigniti na višjo raven zaobljube – kot sta zaroka in snubitev. Vaši cilji bodo uresničeni, saj nad njimi bdi srečna zvezda, kakršni koli so že.

 

V tem tednu vam bodo največje težave povzročali odnosi, najverjetneje z vašimi bližnjimi. Če ste se zapletli v trikotniško razmerje, je pomembno, da svoje konkurence ali tekmeca ne precenite. Izogibajte se konfliktov. Za mnoge ostale izmed vas, bo pa ta teden le preveč „hrupen“ in bo vaša duša hrepenela po počitku, katerega ji morate zagotoviti.

V sebi boste čutili močno energijo, ki vas bo gnala v bolj smiselne smeri vašega življenja. Zaradi lastne samozavesti, boste bolj učinkovito reševali težave vsakdanjika in bili pri tem uspešnejši. Ne obremenjujte se s tem, kaj si mislijo drugi – če vi čutite, da morate neko stvar storiti, ukrepajte temu primerno.

 

Možnosti pred vami se kar odpirajo in že sam pričetek tedna vam bo nudil oporo stvarstva za uresničitev vaših želja. Sredina tedna vam prinaša nekaj neodločenosti, ampak tudi napredek na vaši poti. Konec tedna in vikend bosta delovala v vašo korist na vseh področjih vašega življenja. Lahko pričakujete rešitev sporov, tudi pravnih.