V prvi polovici tedna postavite na prvo mesto sebe. Vaše sanje, ki se ne tičejo čustvenega področja, s katerim lahko imate težave, so sicer uresničljive. Včasih malce preveč sanjarite, dobro je, da stvari izpeljete tudi na praktičnem področju in v realnosti. Druga polovica tedna bo sicer težavnejša, kajti imeli boste občutek, da ste na ljubezenskem področju naleteli na oviro in da vas okolica in ljudje, s katerimi preživljate čas, ne razumejo. Ne postavljajte sami sebi omejitev.

V skoraj zadnjem avgustovskem tednu je pomembno, da ne hitite preveč “v stvari” oziroma s svojimi odločitvami. Vzemite si čas za počitek, ki ga nujno potrebujete, da zbistrite svoje misli. Ko si boste vzeli čas zase, se bo tudi vaše zdravje in splošno počutje izboljšalo. V drugi polovici tedna in za vikend se znajo dogajati nepričakovane stvari. Sploh, če ste nežnejšega spola, vam zna vaš partner povzročati težave.

Izogibajte se prepirom, kajti v prvih dneh tedna pa vse do sredine se vam zna zgoditi, da vam bo vaša okolica povzročala težave in da bodo ljudje v vašem življenju namenoma iskali prepir in želeli meriti moč z vami. Prav lahko se zgodi, da bo to prav vaša mati, partnerka ali sestra – ključna oseba ženskega spola v vašem življenju. Na področju financ vam bo dobro uspevalo in obilje vam bo kar prihajalo na pot.

Prva polovica tedna vam prinaša velike dobitke na materialnem področju, nekateri boste tudi stopili na samostojno poklicno pot. Vsekakor pa se bo v prvih dneh tedna izboljšalo vaše gmotno stanje. V tem tednu (tudi v drugi polovici) je za vas videti veliko planeta Venere, kar sicer vlada čustvenemu področju, ki pa bo malce napeto. Poglejte na stvari z druge perspektive in ugotovili boste, da vse ni tako črno, kakor se vam zdi.

Notranjemu klicu, ki ste ga zaslišali, morate slediti. V vas se dogaja tudi preobrazba, kar lahko sami opazite s tem, da so vam všeč drugačne stvari, privlačite v svoje življenje energijsko bolj kompatibilne ljudi in splošne okoliščine se urejajo. Za časa vikenda je ključnega pomena komunikacija, ki jo morate popestriti, saj ji bo primanjkovalo navdiha. Zna se zgoditi, da dobite zelo pomembno sporočilo v kakršni koli obliki.

V prvi polovici tedna boste doživeli določeno razočaranje, ki se lahko veže na katerega koli izmed področij v vašem življenju. Če vidite, da situacije zaenkrat ne morate več popraviti, se raje osredotočite na druge stvari v vašem življenju in med tednom, ko boste opustili nadzor, se lahko situacija, ki vas močno skrbi, nepričakovano popravi. V drugi polovici tedna boste začeli novo pot na službenem področju, možna sta pa tudi napredovanje in povišica plače. Tudi pomoč družinskih članov in vaše družinske življenje se bodo dvignilo na višjo raven.

Ne obremenjujte se, če ste zastali na svoji poti. Kar koli si prizadevate uresničiti, se bo ugodno izšlo v tem tednu. Saturn in Venera v vašem tekočem tednu oziroma njuna prisotnost nakazuje, da boste imeli do neke mere težave na čustvenem področju, zatorej ne nalagajte svojemu partnerju dodatnih odgovornosti in ga ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi. Pod tem pogojem se kaže uspeh.

V tem tednu se bodo stvari v vašem življenju zagotovo postavile na svoje mesto! Venera v Ovnu nakazuje, da vam bo prioriteta ljubezen, na področju katere boste kar cveteli in lepe stvari in besede si bodo kar sledile v zaporedju. V drugi polovici tedna boste zaključili z določenimi stvarmi, v tem tednu pa vsekakor najdete tudi pravo pot na splošno v življenju samem..

Pred vami je čaroben teden, kjer vam bo uspevalo vse, kar si boste postavili kot svoj cilj. Jupiter v ribah nakazuje plodnost in materinstvo zna biti za predstavnice ženskega spola osrednja tema tega tedna – četudi že imate otroke ali pa si prizadevate zanositi. V drugi polovici tedna se vam nakazuje, da boste ta čas preživeli obkroženi s svojimi domačimi. Čisto nič vam ne bo manjkalo. Vse je na dosegu roke.

Prva polovica tedna vam sicer prinaša poraz, zato je večje načrte boljše pustiti za kdaj drugič. Imeli boste tudi občutek, da ljudem okoli sebe ne morete zaupati, ker se boste bali, da bi vas izdali in izneverili vaše zaupanje. Druga polovica tedna bo z eno besedo precej prežeta z dolgočasnim počutjem, zato je pomembno, da poiščete navdih v stvareh okoli sebe.

 

Priložnost za nov začetek, ki se vam bo ponudila v prvih dneh tedna je vsekakor vredno izkoristiti. Ogenj navdušenja, ki bo gorel v vas, je dobro razširiti tudi na sleherno področje vašega življenja. Ključnega pomena je tudi optimistično razmišljanje, da se manifestira vaše najvišje dobro. Polni boste energije ter zagona in mračni dnevi so že skoraj mimo. V drugi polovici tedna in tudi konec tedna se bodo vaši načrti premaknili naprej, ampak še vseeno morate dosti postoriti.

Ne izgubljajte se v mračnih in pesimističnih mislih! Izstopite iz slabega obdobja s tem, da se poslovite od določenih stvari, ki jih morda ne potrebujete več. Življenje se stalno obnavlja in tudi za vas prihajajo boljši dnevi. Ste v procesu preobrazbe in pravzaprav boste hvaležni za vsako lekcijo, ki vam je prišla na pot. Rešite se občutka ujetosti s tem, da zaupate vase in v svoje sposobnosti. Pred vami so boljši dnevi.