Velika Luna bo sijala na nebu, ko se bo pričelo novo leto. V noči s ponedeljka na torek bo Super Luna s svojo energijo učinkovala na področje vašega doma in družine. Zdaj bo čas za neke velike odločitve, nekomu bo to pomenilo selitev, za drugega nek sporazum ali zavezo, neko obljubo ali dokončanje pogovorov glede nepremičnine, ki so se vlekli še iz prejšnjih let. Na srečo bo vaša komunikacija od ponedeljka izvrstna, lahko bi tudi nastopili pred gručo ljudi in poželi aplavz.

Začetek tedna se bo pričel čustveno, lahko da boste slišali kakšno novico od vašega brata, sestre ali kakšnega sorodnika. Za marsikoga med vami pa bo polna luna pomenila težave z avtom, ki pa lahko nakažejo, da bo treba vaše vozilo zamenjati. Zelo veliko srečo boste imeli pri vsakršnih razgovorih v službi, zdaj je tudi čas za napredek po karierni lestvici. Vsi tisti pa, ki želite dobiti kredit, bodo dnevi v tem tednu ravno pravi za prepričljiv nastop na banki.

Več pozornosti boste morali posvečati financam, saj bo prav verjetno, da se bo neki vir prihodkov zaprl ali zmanjšal. Trenutno se počutite bolj negotovi, kar se tiče denarja, in to je signal, da bodite glede tega, kako ravnate z denarjem, bolj odgovorni. Na srečo je vaš vladar Merkur v optimističnem Strelcu, zato bodo vaše misli poletele daleč, tudi tja, kjer so že vse rešitve za vaš problem. Ves teden se boste lažje pogovarjali tudi s svojim partnerjem.

V torek bo polna luna v vašem znamenju, zelo boste čustveni in tega ne boste mogli prikriti. Globoko dihajte, ne reagirajte prehitro in boste videli, da bo že čez nekaj dni nek dogodek iz časovne oddaljenosti izgledal povsem drugače. Bodo pa ves teden vaše misli pri družinskih financah, za nekoga od vas tudi pri investicijah. Ti dnevi bodo kot nalašč za pogled naprej, sploh kar se tiče vašega zdravja, zavarovalne police in podobno.

Teden bi morali začeti umirjeno, ker bo vaša notranja potreba prav mir, notranji mir. Verjetno pa zdajle niste na Baliju ali v Braziliji, kajneda? Zato bo dobro, da nekako poskrbite zase, da se ne razburjate in grizete navznoter. Dobra novica je ta, da bodo vaše ideje iz dneva v dan dobivale večjo podporo z neba, da boste znali izbirati besede, da se boste s partnerjem pogovorili glede odprtih vprašanj iz preteklosti in da boste vse bolj kreativni.

Začetek delovnega tedna in leta vam bo v službi prinesel več pozornosti kot običajno. Ne boste pa povsem zadovoljni s tem in bi bili raje nekje v kotu, v temi, nevidni.  Preostale dni pa boste v sebi čutili prebujanje kreativnih idej, uživali boste v delu, tisti pa, ki imate otroke, boste veliko časa preživeli z njimi. Mnogo lažje se boste pogovarjali z otroki, v službi pa boste svoje ideje, ki se bodo stabilizirale, predstavili tako, da boste navdušili nadrejene.

Potreba po varnosti se vam bo oglašala v drobovju. Čustveno boste potrebovali oporo, vedeti boste morali, da so temelji vašega življenja stabilni in močni. Tudi na vaš dom boste pogledali z drugačnimi očmi in tako boste videli marsikaj, kar bi morali čim prej spremeniti. Z denarjem ne bo problemov in tudi optimizem vas bo popeljal v iskanje rešitev za bolj udobno bivanje. Če imate možnost dela od doma, bo to pripomoglo k vaši še večji učinkovitosti.

Za vas se je ta teden pričelo leto, ko boste bolj energično razmišljali, govorili in delovali. Čustva boste ta teden uspešno skrivali, če pa bo to dobro ali ne, boste presodili sami. Ampak, čutili boste pa močno … In če ste bili v zadnjih petih mesecih neumorni in pretirano zaposleni, se boste zdaj lažje sprostili ter živeli v tukaj in zdaj. Odprti boste za vsakršne možnosti, ta teden je res vaš čas, konec tedna pa bodite pripravljeni na deževanje naprednih idej.

Zdaj, ko lažje dihate, se že več smejite in življenje postaja za vas lepše. Ta teden bo kot nalašč za vašo kreativnost, bo pa to tudi teden, ko boste zadovoljni v ljubezni. Tisti, ki na ljubezen šele čakate, pa vedite, da se utegne konec tedna nepričakovano pojaviti ljubezen v obliki osebe. Teden bo dober tudi finančno, a najboljši bo zaradi tega, ker bodo vaše misli izjemno hitre. Mejile bodo na jasnovidnost, zato jih le ujemite, zadržite, upoštevajte ter uresničujte.

Energija planetov se je zgostila v vašem znamenju in je dobro povezana z znamenjem Škorpijona. Ker pa bo Merkur še naprej deloval na vaši podzavesti in boste še kar tuhtali, bo polna luna povzročala nekaj trenja med vami in vašo drugo polovico, zato se malce ustavite in zadihajte. Naredite prioritete glede tega, kam usmerjate svojo energijo in koliko časa komu namenjate. Zdaj ste izredno močni, najmočnejši med vsemi zodiakalnimi znamenji. Upravljajte dobro to svojo moč.

Pred vami je teden strateškega načrtovanja, a tudi zaposleni boste kar precej. Po eni strani boste usmerjeni vase, razmišljali boste in se zabubili v kokon, po drugi strani pa vas bodo sile Marsa in Jupitra želele čim prej spraviti na svetlo. To je paradoks tega tedna, a ne ujemite se vanj, samo razumite, zakaj bi, pa vendar ne bi šli v akcijo … Čutili pa boste prihajajočo energijo, ki bo dobra za vas. Še malo, pa bo Sonce vzšlo. Ne verjamete? Jaz sem o tem prepričana.

V torek bo polna luna, a to ne bo kar tako ena polna luna, to bo Super Luna, ki jo bomo opazovali s ponedeljka na torek. Za vas pa bo pomembna zato, ker bo v krasnem odnosu z Neptunom in vam bo govorila, da pograbite tisto, kar vam je tudi trenutno pomembno. Še posebno bodite pozorni na prebliske v glavi konec tedna, saj vam bodo ti nakazovali, kam se usmerite, kaj je za vas dobro in kako ukrepajte. To bo za vas pomembno še posebno glede vaše kariere.
Piše: Romana P.