18. 3. 2019

TATVINA EVRO PALET  

Policisti so na Korenovi cesti obravnavali tatvino evro palet, kjer je neznani storilec  neovirano pristopil do poslovnega prostora in z dvorišča odtujil okoli 60 lesenih evro palet. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA  S TELESNIMI POŠKODBAMI NA LJUBLJANSKI CESTI

Na Ljubljanski cesti v Kamniku je prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je vozil z neprilagojeno hitrostjo voznika. Slednji je trčil v pred seboj stoječe vozilo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

TATVINA PRIKOLICE  

Policisti so bili obveščeni o tatvini tovorne prikolice znamke BAN z nameščeno tretjo reg. tablico LJ259-GC, ki je bila odtujena pred gospodarskim poslopjem enega izmed podjetij v Kamniku.

19. 3. 2019

VLOM V OSEBNI AVTO

V večernem času je neznanec poskušal vlomiti v parkiran avto na parkirišču bivšega podjetja Stol. Opravljen je bil ogled kraja dejanja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POGREŠANA OSEBA 

Obveščeni smo o pogrešani osebi na območju Kamnika. V iskanje se je vključilo več policijskih patrulj z območja policijske uprave Ljubljana. Oseba je bila najdena in predana v zdravstveno oskrbo.

20. 3. 2019

TATVINA DENARNICE V DOMU KULTURE KAMNIK

Na policijsko postajo se je zglasila občanka in prijavila kaznivo dejanje tatvine, in sicer je neznani storilec v učilnici baleta izkoristil nepazljivosti oškodovanke in ji odtujil denarnico z vsebino. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

21. 3. 2019

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO 

Policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v Kamniku, kjer je neznani storilec v dopoldanskem času vlomil skozi balkonska vrata in pregledal hišo, kjer je iz otroške sobe  odtujil denar. Po zaključku preiskave sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

22. 3. 2019

POŠKODOVANJE STEKLA NA VRATIH LOKALA    

V gostinskem lokalu na Ljubljanski cesti smo obravnavali kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari, ki ga je storil Kamničan, ki ga natakarica ni hotela postreči s pijačo. Ta je zaradi tega z roko udaril v stekleni del terasnih vrat in razbil steklo ter povzročil materialno škodo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

 23. 3. 2019

ALKOHOLIZIRAN VOZNIK

Policista sta imela na območju Kamnika v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 1.13 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

 PROMETNA NESREČA  

Policisti so na Ljubljanski cesti obravnavali prometno nesrečo z udeležbo motorista, do katere je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja in neprilagojene hitrosti motorista, kateri je padel po vozišču in se poškodoval. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

Vir: Policijska postaja Kamnik