Črna kronika Policijske postaje Domžale
20. 5. 2019
Razbil je steklo na dveh kletnih oknih in še steklo na vhodnih vratih
Policisti Policijske postaje Domžale so bili obveščeni o poskusu vloma v novogradnjo. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem razbil steklo na dveh kletnih oknih in steklo na vhodnih vratih zapuščene stanovanjske hiše, ter tako prišel v notranjost hiše, jo pregledal, od koder pa ni ničesar odtujil, tako da je dejanje ostalo samo pri poskusu vloma. Materialna škoda kljub temu znaša okoli 500 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.
21. 5. 2019
V trgovini je ukradel robotski sesalec
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini v trgovini. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v trgovini ukradel robotski sesalec znamke IRobot, s čimer je oškodoval podjetje za 499 EUR. Policisti   nadaljujejo z zbiranjem obvestil.
23. 5. 2019
Ukradel je dve neuporabljeni cisterni v vrednosti 30. 000 evrov
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini cistern. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z dvorišča stanovanjske hiše odtujil dve neuporabljeni cisterni proizvajalca JIL ENG. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnika oškodoval za okoli 30.000 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.
24. 5. 2019
V družini je zavladalo nasilje
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o nasilju v družini. Na podlagi zbranih obvestil so policisti v skladu z določili 60. člena Zakona o nalogah in pooblastilih policije kršitelju oz. partnerju izrekli ukrep prepovedi približevanja. Preiskovalni sodnik okrožnega sodišča v Ljubljani je izrekel ukrep prepovedi približevanja, policisti pa so potrdili njegov ukrep in storilca kazensko ovadili na pristojnem sodišču.
26. 5. 2019
Voznica je izsilila prednost
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami. Ugotovljeno je bilo, da sta bili v prometni nesreči udeleženi dve vozili. Do prometne nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznice. Skupna materialna škoda na vozilih znaša okoli 2000 EUR. Policisti so povzročiteljici prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Vir: Policijska postaja Domžale