21.10.2019
POŠKODOVANJE VOZILA    
Neznani storilec je na parkirišču Steletove ulice z nogo brcnil v sprednja in zadnja vrata parkiranega vozila in ga poškodoval. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PONAREJEN BANKOVEC

Policisti smo bili od zaposlene v trgovini Tuš v Domžalah obveščeni o ponarejenem bankovcu za 50 evrov, s katerim je plačevala stranka v trgovini. Zaposlena je ugotovila, da je bankovec ponarejen. Sledi odstop na pristojno policijsko postajo, po opravljeni analizi sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

UGRIZ PSA V MENGŠU

Policisti so na območju Mengša obravnavali intervencijo na javnem kraju, kjer je   spuščen pes po tleh podrl peško in napadel njenega psa, ki sta se sprehajala po ulici. Po vseh zbranih obvestilih bo lastniku psa izdan plačilni nalog po Zakonu o zaščiti živali.

22.10.2019

VLOM V STANOVANJE

Na Jakopičevi ulici je neznanec v dopoldanskem času skozi pritlično okno vlomil v stanovanje, iz katerega je odtujil denar in tablični računalnik. Policisti so opravili ogled kraja dejanja. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

GLASNA GLASBA NA TENIŠKEM IGRIŠČU DUPLICA  

Policisti so na teniškem igrišču na Duplici zaradi glasne glasbe obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

23.10.2019

POSKUS VLOMA V HIŠO

Neznani storilec je v Spodnjih Palovčah s primernim orodjem na vzvod poskušal vstopiti v stanovanjsko hišo, vendar je od dejanja odstopil. Policisti so opravili ogled kraja dejanja. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

SPOR ZARADI DEKLETA

Policisti so na območju Kamnika obravnavali intervencijo, kjer sta se fanta sprla zaradi dekleta. Sledi zbiranje obvesti in ustrezen ukrep.

24.10.2019

NAJDEN DENAR NA BANKOMATU  V STRANJAH

Občan je obvestil policiste, da je na bankomatu pri trgovini Tuš v Stranjah našel denar. Napisan zapisnik o najdenih stvareh, občan/ka, kateri je pozabil denar pa se lahko zglasi na policijski postaji in denar prevzame.

 TATVINA DENARJA IZ GARDEROBE

Neznanec je v srednji šoli v času telovadbe med 12. in 1220 iz odklenjene dekliške garderobe odtujil več kosov oblačil in denar in oškodoval več učenk.

Sledi pregled video posnetkov, zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

 GLASNA GLASBA V KOMENDI 

Policisti so v Komendi zaradi glasne glasbe in vpitja obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.

25.10.2019

PROMETNA NESREČA V MOSTAH

V Mostah pri trgovini Tuš se je zgodila prometna nesreča z udeležbo treh vozil, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti v križišču povzročiteljice, katero je nato odneslo v tretje vozilo. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

26.10.2019

NEDOSTOJNO VEDENJE V LOKALU

V lokal na Perovem se je zglasil občan in od zaposlene zahteval alkoholno pijačo, ki mu pa zaradi zgodnje ure ni hotela postreči, kar je močno razjezilo kršitelja. Ta je nato na njo vpil in jo pljunil. Kršitelju bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

Vir: Policijska postaja Kamnik