Dragi občani in občanke, zunanji obiskovalci spletne strani Občine Lukovica, pravzaprav vsi, ki vas zanima narava, potovanja, kultura, obiski krajev, doživetja …

Z veseljem vam sporočamo, da območje naše občine lahko sedaj vidimo skozi virtualno panoramo 360 ° kulturnih in naravnih znamenitosti ter zanimivih turističnih lokacij, ki je nastajala skozi letošnje leto. 

Virtualno panoramo si lahko ogledate tako na računalnikih kot mobilnih napravah, saj je oblikovana v formatu za vse elektronske naprave.

Tako boste lahko imeli panoramske sprehode med posameznimi lokacijami kar iz svojega naslonjača, si prebrali opis posameznih točk (tudi v angleškem in nemškem jeziku) ter pogledali posamezne fotografije na lokaciji, vse z glasbeno podlago, ki vas bo ob prebiranju vsebin sproščala.

S klikom na povezavo: https://www.lukovica.si/Datoteke/UpravljalecDatotek/84/VirtualnaPanorama/Obcina_Lukovica_MiT-360VP.html  si sedaj lahko panoramo tudi ogledate.

 Pri uporabi portala bodite pozorni na možnosti ob ogledu panoram – gumbi na spodnji strani ekrana: (za vpogled priložene slike)
– za premik ogleda slik naprej in nazaj (lahko jih tudi menjate/izbirate s klikom na vrhu strani)
– približevanje in oddaljevanje pogleda
– določate premik smeri po panorami
– možen je prikaz zemljevida, da si ogledate točko nahajanja in razgled po orientaciji
– in izberete prikaz opisnih besedil kraja
– kjer vidite na panorami ikono s kamero ali fotoapartom, s klikom nanjo lahko pogledate še več nastalih sllik iz tistega območja ali si ogledate posnetek

Verjamemo, da boste nad videnim navdušeni, zato lepo vabljeni k novemu doživetju lepot Črnega grabna!

Oblikovalec:
Mestna Info Točka