18. 2. 2019

POŽAR V TOVARNI KOLIČEVO

Policisti Policijske postaje Domžale so bili obveščeni, da je prišlo do požara papirja v skladišču tovarne na Količevem. Ugotovljeno je bilo z zbiranjem obvestil in opravljenim ogledom kraja, da je neznani storilec na odprtem prostoru skladišča podjetja na neugotovljen način zanetil požar na balah papirja za predelavo. Požar na balah so nato pogasili gasilci CZR Domžale, PGD Vir, PGD Radomlje (skupaj 16 gasilcev s 4 vozili) in preprečili nadaljnje širjenje požara. Materialna škoda znaša približno 6.000 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

19. 2. 2019

POSKUS VLOMA V AVTOMOBIL NA VIRU

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o poskusu vloma v avtomobil na Viru. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod poskušal odpreti sovoznikova vrata, kar pa mu ni uspelo, zato je s kraja odšel (pobegnil). Z dejanjem je neznani storilec lastniku povzročil za okoli 1.000 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

POŽAR V STANOVANJSKI HIŠI NA VIRU

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o požaru v stanovanjski hiši na Viru. Ugotovljeno je bilo, da je zagorelo v kurilnici, in sicer zaradi napake pri delovanju peči na drva. Požar so pogasili gasilci. Nastala materialna škoda znaša okoli 5.000 evrov. O požaru bo napisano Poročilo na ODT.

20. 2. 2019

ZASEŽEN PONAREJEN BANKOVEC

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o odkritju spornega bankovca za 50 evrov. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec v studiu v Domžalah opravljene storitve plačal s 50 evrskim bankovcem, za katerega so kasneje posumili, da bi bil lahko ponarejen, saj so se varnostni elementi razlikovali od pristnega. Policisti so sporni bankovec zasegli in ga bodo poslali v analizo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI V DRAGOMLJU

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, ki se je zgodila v Dragomlju. Ugotovljeno je bilo, da je do prometne nesreče prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje enega izmed voznikov osebnega vozila. Udeleženka z drugim osebnim vozilom se je v prometni nesreči telesno poškodovala, zaradi česar je naknadno iskala zdravniško pomoč. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj prometne nesreče vozil osebno vozilo pod vplivom alkohola nad dovoljeno koncentracijo. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

21. 2. 2019

PROMETNA NESREČA I. KATEGORIJE V DOMŽALAH

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v naselju Domžale. Ugotovljeno je bilo, da je voznica zaradi nepravilnega premika z vozilom zapeljala vzvratno in trčila v vozilo, ki je stalo za njo, zaradi česar so ji policisti na kraju izdali plačilni nalog.

22. 2. 2019

ZGORELO VOZILO V KRTINI

Policisti PP Domžale so bili obveščeni, da je v Krtini na parkirišču zagorelo vozilo. Požar pa so pogasili gasilci CZR Domžale, ugotovljeno je bilo, da je na vozilu prišlo do stika električne napeljave, zaradi česar je prednji del vozila zagorel v celoti. Nastala je materialna škoda, ki znaša okoli 10.000 EUR. O požaru bo napisano Poročilo na ODT.

ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V KAMNIKU

Policisti PP Domžale so imeli v Kamniku v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil vozilo v času veljavnega ukrepa, prav tako je bil pozitiven na test za prepoznavo drog. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

23. 2. 2019

ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH

Policisti PP Domžale so v Domžalah imeli v postopku voznika, ki je vozil vozilo pod vplivom alkohola nad dovoljeno koncentracijo (0,80 mg/l). Kršitelju so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje, ki ga bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V ZABORŠTU

Policisti PP Domžale so v Zaborštu imeli v postopku voznika, ki je vozil vozilo pod vplivom alkohola nad dovoljeno koncentracijo (0,68 mg/l). Kršitelju so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje, ki ga bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V VOLČJEM POTOKU

Policisti PP Domžale so v Volčjem Potoku imeli v postopku voznika, ki je vozil vozilo pod vplivom alkohola nad dovoljeno koncentracijo (0,65 mg/l). Kršitelju so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje, ki ga bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče

TATVINA ŽENSKE TORBICE V TRGOVINI

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini ženske torbice v eni izmed trgovin na Viru. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec vstopil v trgovino in iz police izvršil tatvino ženske torbice. Z opisanim dejanjem je neznani storilec podjetje oškodoval za 139,99 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

24. 2.2019

ZASEG PREPOVEDANE DROGE

Policisti PP Domžale so imeli v postopku kršitelja, ki so mu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE

Policisti PP Domžale so imeli v postopku kršitelja, ki so mu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu.

PROMETNA NESREČA II. KATEGORIJE V MENGŠU

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, ki se je zgodila v Mengšu. Ugotovljeno je bilo, da je do prometne nesreče prišlo izsiljevanja prednosti v križišču enega izmed voznikov osebnega vozila. Sopotnica v osebnem vozilu se je v prometni nesreči telesno poškodovala, zaradi česar je bila z reševalnim vozilom Zdravstvenega doma Domžale odpeljana v Klinični center Ljubljana, prav tako se je v prometni nesreči poškodoval eden izmed voznikov, ki je naknadno sam iskal zdravniško pomoč. Policisti so kršiteljici izdali plačilni nalog.

Vir: Policijska postaja Domžale