Mariborsko sodnico, ki so jo neznani storilci zelo hudo poškodovali v njeni hiši, poteka obširna hišna preiskava. Policija naj bi preiskovala tako notranjost hiše kot tudi okolico in vozilo, parkirano pred hišo.

V stanovanjski hiši, kjer s partnerjem živi mariborska sodnica Daniele Ružič, ki so jo neznanci okoli 1.15 ure zjutraj v nedeljo pričakali pred domom, napadli in jo zelo hudo telesno poškodovali, trenutno poteka intenzivna hišna preiskava. Policija je preiskavo začela v popoldanskih urah, preiskovali pa naj bi tako notranjost hiše kot dvorišče pa tudi vozilo, ki je parkirano pred hišo, poroča 24ur.

Policija je z informacijami zelo skopa, zato še zdaj še ni znano, ali je napad povezan z delom sodnice z Okrožnega sodišča v Mariboru ali z njenim zasebnim življenjem.  Preiskovali naj bi vse možnosti, o motivu pa sploh ne želijo govoriti.

Sporočilo so zgolj to, da “potekajo preiskovalna dejanja v okviru intenzivne preiskave”.

Ko bo znanega kaj več, bomo o tem pisali na vašem portalu, kajti to “ubijalsko” dejanje  nad uradno osebo – okrožno sodnico – je res vnebovpijoče!

G. M.


Spoštovani,
mojo fotografijo v članku z naslovom “Daniela Ružič, sodnica mariborskega sodišča je preživela smrtonosni napad” z dne 19. junija 2019 ste, kot je razvidno na spletnem portalu, že odstranili (zamenjali), zato prosim, da odstranite še mojo fotografijo, ki ste jo uporabili v članku z naslovom “V hiši brutalno pretepene sodnice poteka hišna preiskava” z dne 21. junija 2019.
Z lepimi pozdravi,
Daniela Ružič

Za hiter odziv in odgovor se vam najlepše zahvaljujem.