Daniela Ružič, sodnica mariborskega sodišča, je preživela smrtonosni napad!

Daniela Ružič, sodnica mariborskega okrožnega sodišča, se še vedno nahaja v mariborski bolnišnici.

Kakšno je trenutno stanje zdravnice?

Življenje brutalno napadene mariborske sodnice Daniele Ružič ni več ogroženo. Sodnica okreva v UKC in so policisti z njo že lahko govorili. Sodnica se česa drugega kot udarcev sploh ne spominja. Dobila naj bi  izjemno hude poškodbe po vsem telesu.

Za zdaj neznani napadalci naj bi ji zadali več zlomov, imela naj bi polomljene kosti obeh rok, obraz zatečen skoraj do neprepoznavnosti, preiskave glave pa so celo pokazale, da naj bi imela zlomljeno možgansko dno.

Na pomoč je poklical njen soprog

Ta teden je imela razpisanih pet obravnav, na katerih bi se več tožečih in toženih moralo soočiti pred njo, a je bila žrtev brutalnega napada pred domačim pragom v ranih nedeljskih jutranjih urah, policija je zaenkrat z informacijami skopa. Znano je le, da je na pomoč poklical njen soprog.

Njen Facebook profil pa kaže, da je 10. maja letos objavila zanimivo sporočilo: “Tvoje življenje je tvoja umetnost.

Sodnici želi vaš portal čimprejšnje okrevanje in da bi krutega storilca čimprej dobili. Med osumljenimi naj bi bil zaenkrat še vedno njen mož!

M. G.


Spoštovani odgovorni urednik gospod Bogdan Osolin,
na vaši spletni strani oziroma portalu Portal-OS.si so brez moje privolitve, torej nedopustno in s tem protipravno ter v nasprotju s Kodeksom novinarjev Slovenije, objavljene moje fotografije.  Zahtevam njihovo takojšnjo odstranitev, sicer bom proti vam, kot odgovorni osebi za odstranitev nedovoljeno objavljenih fotografij, ustrezno ukrepala.

Daniela Ružič