5.10.2017

TATVINA KOZMETIČNIH IZDELKOV V TRGOVINI

Na policijo je poklicala zaposlena v trgovini s kozmetičnimi izdelki v Kamniku in prijavila, da je v njihovi trgovini prišlo do tatvine. Na kraju je patrulja policijske postaje Kamnik ugotovila, da sta občan in občanka izvršila tatvino parfuma in barvo za lase v skupni vrednosti 26,84 evrov. Policisti bodo po zbranih obvestilih na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Fotografija je simbolična.

6.10.2017

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI

Kamniški policisti so bili poslani na Križ, kjer se je zgodila prometna nesreča z udeležbo kolesarke. Na kraju je patrulja ugotovila, da se je kolesarka pripeljala iz neprednostne ceste iz naselja Križ čez prehod za pešce in pri tem izsilila prednost voznici osebnega vozila.

Fotografija je simbolična.

Pri tem je z prednjim desnim delom trčila v zadnji del kolesarke, ki je pri tem padla po vozišču in se telesno poškodovala. Z reševalnim vozilom je bila odpeljana na urgenco v Ljubljano. V prometni nesreči je nastala materialna škoda za okoli 1100 evrov. Policisti bodo kolesarki izdali globo za prekršek.

7.10.2017

POŠKODOVANJE TUJE STVARI V KAMNIKU

Policisti policijske postaje Kamnik so bili napoteni na Ljubljansko cesto, kjer je prišlo do poškodovanja tuje stvari. Na kraju so policisti ugotovili, da je moški, star okoli 30 let, okoli 14.25 ure stopil na Ljubljansko cesto. Takrat pa je mimo pripeljala oškodovanka. Moški se ni umaknil s ceste, nato pa je s pestjo udaril po pokrovu motorja oškodovanke in ji ga poškodoval.

Fotografija je simbolična.

Naknadno je bil pri podobnem početju na Kajuhovi poti zaloten občan, ki je ustrezal opisu, ki ga je predhodno podala oškodovanka. Osumljenec je bil nato povabljen na policijsko postajo, kjer je dal svojo izjavo o kaznivem dejanju. Sledi kazenska ovadba

Aleksander Perklič
komandir Policijske postaje Kamnik