Črna kronika Policijske postaje Domžale

14. 1. 2019

ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA V PRESERJAH PRI RADOMLJAH

Policisti PP Domžale so v Preserjah pri Radomljah imeli v postopku voznika neregistriranega osebnega avtomobila, ki ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, na vozilu pa je imel nameščeni reg. tablici, ki nista pripadali vozilu. Zaradi navedenega je bilo vozilo
vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo. Reg. tablici, kateri nista pripadali vozilu, so policisti zasegli in jih bodo poslali na pristojno UE, zoper voznika pa bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE NA VIRU

Policisti PP Domžale so imeli na Viru v postopku mladoletnega kršitelja, ki so mu zasegli manjšo količino prepovedane droge. O postopku z mladoletnim je bila obveščena njegova zakonita zastopnica. Policisti bodo zoper kršitelja podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE V DOMŽALAH

Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku kršitelja, ki so mu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu.

15. 1. 2019

ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA V LUKOVICI

Policisti PP Domžale so v Lukovici imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V ŽIČAH

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Žičah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod skozi okno kabineta prišel v notranjost stanovanjske hiše, ki jo je pregledal in iz nje odtujil nakit in bančne kartice. Neznani storilec je lastnika oškodoval za okoli 1.900 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

16. 1. 2019

ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA V ZABORŠTU

Policisti PP Domžale so v Zaborštu imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, na vozilu pa je imel nameščeni odtujeni reg. tablici. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo, prav tako so policisti vozniku zasegli odtujeni
reg. tablici, ki ju bodo poslali na pristojno UE. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče, v zvezi zasega odtujenih reg. tablic pa policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo zoper voznika podali kazensko ovadbo na pristojno sodišče.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE V RADOMLJAH

Policisti PP Domžale so imeli v Radomljah v postopku kršitelja, ki so mu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu.

17. 1. 2019

TATVINA DENARNICE NA VIRU PRI DOMŽALAH

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini denarnice v prodajalni na Viru pri Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v samopostrežni prodajalni iz odklenjene garderobe osebja odtujil žensko denarnico z vsebino. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V PŠATI

Policisti PP Domžale so imeli v Pšati v postopku voznika osebnega avtomobila, ki ga je vozil pod vplivom alkohola (0,70 mg/l). Vozniku so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje, ki ga bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

18. 1. 2019

ZASEG PREPOVEDANE DROGE V DOMŽALAH IN TRZINU

Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah in Trzinu v postopku kršitelja, ki so jima zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu.

ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA V MORAVČAH

Policisti PP Domžale so imeli v Moravčah v postopku voznika neregistriranega osebnega avtomobila, ki ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Na vozilu sta bili nameščeni registrski tablici, ki nista pripadali vozilu. Zaradi navedenega je bilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo. Prav tako sta bili odvzeti registrski tablici, ki bosta poslani na pristojno Upravno enoto. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

19. 1. 2019

ZASEG PREPOVEDANE DROGE V DOMŽALAH

Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah, na različnih lokacijah, v postopku dva kršitelja, ki so jima zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA V ČASU VELJAVNEGA UKREPA ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA

Policisti PP Domžale so imeli v Spodnjih Jaršah v postopku voznico, ki je vozila osebno vozilo pod vplivom alkohola in v času veljavnega ukrepa – začasni odvzem vozniškega dovoljenja, zaradi česar ji je bilo vozilo na podlagi 23. čl. ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo. Zoper voznico bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Vir: Policijska postaja Domžale