Članska ekipa NK Roltek Dob je v 16. krogu 2. SNL v Športnem parku Dob pri Domžalah gostila ekipo NK Fužinar in jo ugnala z “minimalnih” 1 : 0! Za zmago “Modrih” iz Doba je zadel Denis Petrovič!

Pričakovano sta obe ekipi prikazali trdo igro in boj za vsako žogo po celotnem igrišču ter si priigrali številne priložnosti. Pri Dobljanih se je z izjemnimi obrambami z neposredne bližine izkazal vratar Matic Čretnik, ki mu je tudi uspelo ohraniti domačo mrežo nedotaknjeno.

Enako se je godilo gostom, le da je vratarju Fužinarja, Urošu Poljancu, to uspelo samo v 1. polčasu, ohraniti mrežo nedotaknjeno, saj so Dobljani z borbeno igro uspeli premagati gostujočega vratarja. To jim je sicer uspelo v 61. minuti tekme, svojega 6.gola v tej sezoni pa se je skupaj z soigralci veselil naš super napadalec Denis Petrovič.

Denis Petrovič je zadel za zmago Dobljanov.

Po vodstvu Dobljanov z 1:0 so gostje iz Raven na Koroškem zaigrali še bolj napadalno, a se jim domači vratar “Paco” ni dal ugnati in do konca tekme se rezultat ni več spremenil.

Sodniška trojka je imela na srečanju precej dela, glavni sodnik Alen Bubek je pokazal kar 6 rumenih kartonov, 4 pri Dobljanih in 2 pri gostih iz Raven.

Domači trener Nenad Toševski je na tekmi opravil vse tri menjave, tako so v igro vstopili še Domen Jugovar, Tibor Gorenc Stankovič in Klemen Kunstelj.

Gostujoči trener Anton Tomažič je na tekmi opravil “le” dve menjavi, v igro pa sta vstopila Nik Fasfald in Nejc Plaznik.

V prihodnjem krogu, ki bo na sporedu v soboto, 9. novembra ob 14.uri, se bodo Dobljani v gosteh pomerili pri NK Dekani Jadran.

Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob