Prijateljska razmerja pri samskih bodo zelo napeta. Končno boste odkrili tudi resnico in jasno vam bo, s kom ste imeli opravka. Če boste sprejeli opravičilo, se vam obeta pozitiven razplet dogodkov. Vezani pa boste znali biti naravnost obsesivni, motila vas bo vsaka najmanjša partnerjeva napaka ali napačna beseda. Veliko lažje vam bo, če ga boste sprejeli takšnega kot je. Še imate možnosti, da rešite težave. V poslovnem, službenem in javnem življenju pa boste zaželeni in uspešni. Pazite le na pretirana in neopazna finančna zapravljanja. Hitro bi lahko prestopili mejo. Prav tako pa se boste rešili tesnobe in notranjega nemiru. Bodite pozitivni, le tako bodo tudi rezultati.

Pri delu, dogovorih ali rokih se boste soočali z zamudami. Zelo boste nervozni in obremenjeni. Posebno v službi se lahko zapletete v nepotrebne in nekoristne spore. Zaradi tega bi lahko celo izgubili službo. Raje se pomirite, bodite ponižni in čakajte na novo priložnost. Zaradi dejanj in besed neke osebe boste popolnoma zmedeni. Nekdo vam bo pokazal, da obstaja tudi lepši in srečnejši pogled na svet. Prepustite se toku dogajanja, a še vseeno premislite preden ukrepate. Ne bodite trmasti in ne silite nikamor. Veliko pa boste prav zaradi vseh ljubezenskih težav razmišljali o potovanju, kjer se boste sprostili in napolnili baterije. S tem pa boste tudi pripravljeni na nov ciklus, ki vam bo bolj naklonjen.

Izredno boste prepirljivi in nervozni. Ker pa to lahko močno vpliva na vaše počutje, bo najbolje, da se sprostite v naravi, najbolje kar v gozdu ob kakšni reki. Še posebej v sredini tedna bo bolje, da se izognete tistim, s katerimi bi se hitro lahko zapletli v konflikt, saj bi to že hitro lahko obžalovali. Kot strela z jasnega pa se vam lahko na poslovnem področju zgodi sprememba, ki vam lahko spodnese tla pod nogami. Bodite trdni, odločitve vam ni potrebno sprejeti takoj. O vsem skupaj razmislite preden boste ukrepali, tudi če bodo drugi na vas pritiskali. Poskusite najti pozitivne stvari v tem tednu, ki bo malce manj ugoden. Poiščite starega prijatelja.

Imeli boste občutek, da ste privlačni in zanimivi za nasprotni spol, kar vam bo vlivalo samozavest in dobro voljo. Pripravljeni boste prekršiti vsa pravila. Ob vsem tem ne pozabite nase in na družinske člane. S povsem nedolžnim obnašanjem lahko koga od njih prizadenete. Zamislite se, če morda včasih res ne pretiravate in se nad vsem pritožujete. Če se boste prevečkrat ponavljali, vas na koncu več ne bodo jemali resno. Otresite se bremen, ki vas ovirajo pri napredku. Naredite to na vseh področjih. Najprej pa se morate znebiti prepričanja, da nečesa ne zmorete in nikoli ne boste zmogli – na primer prekiniti s škodljivimi navadami. Konec tedna pa bo za vas že veliko bolj ugoden in boste zadovoljni.

Na službenem področju boste čutili kako postopoma naraščata vaša osebna moč in energija. Teden bo ugoden za ambicije in uresničitev želja. Spremenili boste svoj način življenja, a le če se boste zavzemali za to. Soočili se boste tudi z dalj časa trajajočimi težavami. Tisti, ki ste v ljubezenskem razmerju, ne dolivajte olja na ogenj. Vsaka partnerjeva malenkost vas bo ganila in iz tega bo spet nastala drama. Zberite se in skušajte težave reševati po razumni poti. Samski pa boste prišli do zaključka, da ste nekatere svoje »prijatelje« napačno presodili. Nič hudega, to ste morali spoznati, da boste naslednjič bolj previdni. Vaše počutje bo kljub temu prijetno.

Uspešno boste prekinili neke odnose z osebo, ki vam je jemala notranjo moč s svojimi nadležnimi vplivi. Že takoj boste lažje razmišljali o novih načrtih. Uspešno boste rešili ali dokončali pomembno dejanje. Počutili se boste povsem prerojeni. Dobro razmislite, komu in čemu boste namenjali največ energije in pozornosti. Med vsemi se bo našel nekdo, ki lahko vzbudi vašo pozornost. Na čustvenem področju boste pridobili mnoga nova poznanstva in izkušnje. Če imate partnerja in sta sedaj v krizi, bosta v tem tednu rešila težave, a le če se bosta zavestno trudila. Prebiti bo potrebno rutino. Prepustiti se morata srcu in občutkom. Sklenila bosta nov dogovor.

To bo za vas teden velikih delovnih obveznosti in materialnih dosežkov. Materialna vrednost vam bo na prvem mestu. Lahko pričakujete uspeh in vzpon na področju kariere ter mnogo drugih prijetnih stvari. Na primer naklonjenost šefa, napredovanje, povišanje plače ali poslovna potovanja. V službi boste tudi vedno bolj priznani, ker vedno radi pomagate drugim. Sedaj je ugoden čas za ambiciozne načrte, dosežke in nove projekte. Samski boste postavljeni pred izziv na področju medsebojnih odnosov. Vaše pobude v tej smeri bi utegnile prispevati k oblikovanju pravega ravnovesja. Poskusite se osredotočiti na trajnejše vidike življenja v dvoje. Vezani pa boste lahko s čistim srcem pristopili k nekomu, s katerim ste življenjsko povezani. Če ste pripravljeni spustiti oklep in odpreti svoje srce, se lahko celo zaljubite.

V službi boste kar pokali od kreativnosti, ki vam bo pomagala ugotoviti, kako se nekih stvari lotiti drugače, na bolj razburljiv način. Ob vsem tem pa boste spoznali še osebo, ki vam bo zelo hitro prirasla k srcu. Zadovoljili boste tudi svojo radovednost in neka novica vas bo razveselila. Počasi pri novih poznanstvih, da ne boste razočarani. Poskusite biti, kar se da umirjeni in tolerantni, saj vam teden ni najbolj naklonjen. Zadeve, ki ste jih doslej tolerirali, vas bodo začele neverjetno motiti in omejevati. Svojo slabo voljo boste stresli nad drugimi, a vas bodo prav hitro postavili na realna tla. Počakajte, da vas slaba volja mine. Bodite potrpežljivi in dobro premislite vsako odločitev, saj nekatere lahko močno vplivajo na vašo prihodnost.

Umirite se in se ponovno povežite z naravo in s samim seboj. Potrebujete mir in tišino, da bi obnovili notranjo harmonijo. Ne pustite se prehitro odvrniti od uresničitve vaših ciljev. Imate dobro izhodišče, pametno ga uporabite. Vezani bodite pozorni, da ne boste zabredli v kakšno nepričakovano burno ljubezensko avanturo, ki bi jo kasneje lahko obžalovali. Obstaja nevarnost, da se strastno zaljubite! Samski pa boste določenim ljudem končno postavili meje. S tem se boste osvobodili bremen in vdihnili zrak svobode, kar vas bo osrečilo. Dvom, ki ga držite v sebi, zaupajte tudi na glas. Le tako boste lahko preverili, ali je dvom upravičen ali ne. Počutje bo izjemno zmedeno.

Pričakujete lahko pozitiven razplet neke situacije. Notranji mir in zadovoljstvo pa sta odvisna od vas samih. Vaša pričakovanja naj bodo realna in ne pretiravajte. Seveda je pomembno tudi, da zaščitite vaše osebne interese. Pri odločanju naj vas vodi razum, srce pa naj ostane na strani. Začutili boste zvišano potrebo po zabavi, vendar morate biti pri tem previdni, da ne boste kasneje česa obžalovali. Neki dogodki se bodo odvijali razmeroma hitro, kar pa vam ne bo najbolj všeč. Če se le da, poskusite ohraniti mirno kri in trezno glavo. Če boste drugim pokazali, da vam ni vseeno, znajo to izkoristiti in vam še bolj ponagajati. Ni vedno dobro, da svoja čustva razgalite in naučite se biti močni in trdni. Bolje se boste počutili.

Želeli boste upočasniti dogajanja okoli sebe, ampak razum bo odpovedal in namesto njega bo govorilo srce. Storili boste marsikaj, kar niti sami od sebe ne bi pričakovali. Pa vendar, zakaj bi morali biti vedno vi tisti, ki drži čustva v sebi. Povejte jih na glas, počutili se boste svobodno. Če boste vedno mislili na to, kaj bodo rekli drugi, potem boste ves čas nekje v ozadju. Ne boste imeli več moči, da bi se ukvarjali z nekom, ki je za vas preveč zahteven in naporen. Zato se danes izogibajte srečanju, ki bi se utegnilo spreobrniti v velik prepir. Na finančnem področju pa se boste odločili za velik korak, ki vam bo prinesel dodaten zaslužek. Razmislite o varčevanju.

Nekoliko bolj boste osamljeni, vendar boste imeli občutek, da so za to krivi drugi, ki vas nikakor ne sprejmejo takšne kot ste. Vprašajte se raje, kaj ste vi storili, da bi vas sploh spoznali. Tudi vi ste pogosto nedostopni. Konec tedna pa vas bo ravno nasprotno vleklo ven v nove izzive. Kot radovednega otroka vas bo zanimalo vse, brez strahu in z veliko nedolžnega miru boste stopali v prihodnost. Tisti, ki iščete službo, bi jo lahko kmalu tudi našli. Še posebej uspešni boste na področju, ki zajema javnost ali tujino. Možni so tudi finančni posli s tujimi podjetji. Vendar pa pazite, da najprej res vse zaključite, šele nato se lotite novih dejavnosti.

T. H.