Tedenski horoskop od ponedeljka do nedelje ( 18. december – 25. december 2017). Samo za vas …

POSEL: Nedolgo tega ste imeli izjemne načrte na poslovnem področju, ki pa so ostali nekako v ozadju. Vsekakor imate voljni moment in znanje za zagon zadeve, v katero ste želeli vložiti svoj čas in denar. Skrbno pretehtajte načrt, povabite k sodelovanju zanesljive ljudi, če jih potrebujete in krenite korak za korakom. Ovni, ki ste vpeti v dva različna posla (služba-zasebno,) boste ta teden na precejšnjem prepihu. Na trenutke se vam morda dozdeva, da lahko več opravite zasebno, a vprašajte se, ali je to tista prava pot. Seveda pa je težava tudi sedenje na dveh stolčkih, zato morda ne bo povsem narobe, če premislite o smiselnosti trenutnega ritma, ki od vas zahteva maksimalno prisotnost ves čas.
LJUBEZEN: Ovni, ki ste pred časom postali samski, boste ta teden imeli priložnost spoznati osebo, ki se vam bo zdela vredna, da jo spustite bližje. Ne iščite podobnosti in razlike s prejšnjim partnerjem ampak jo jemljite kot unikatno osebo. Proti koncu tedna bo več kot primeren čas za kakšen zmenek ali izlet v podaljšan vikend. Vezani imate nekaj težav z dvomom, ki vas razžira od znotraj. Zaradi tega ste manj storilni tudi na drugih področjih in vsekakor bi bilo bolje, da bi se s partnerjem resno pogovorili. Ni vedno vse tako, kot je videti na prvi pogled.
ZDRAVJE: Če ste imeli to leto že težave z želodcem ali prebavili, bodite pozorni na znake, ki bi morda nakazovali kaj podobnega. Vaša raven stresa je ta hip previsoka in morali boste ukreniti nekaj glede tega.

VAŠ SREČEN DAN: ponedeljek

POSEL: Grizete in grizete, a potrebno po tudi malce počitka. K sreči gre začeti posel h koncu in kmalu boste lahko hrbet malce prislonili k počitku. Izberite si primeren kraj za svojo dejavnost, ki že dlje časa okupira vaše misli. Edini problem ostaja kraj izvedbe in nekaj malega pomoči. Finančno ste nekako v zlati sredini, kar se potenciala in priložnosti tiče. Pazita na nepotrebne izdatke, saj se vam lahko kaj kmalu maščuje. Potrebovali boste vsaj minimalen vložek, če boste želeli nadgraditi obstoječo zadevo. Bodite odprtega duha in pripravljeni zgrabiti priložnost saj se ta utegne razkriti že v začetku tedna.
LJUBEZEN: Znašli se boste v situaciji, ki bo polna preizkušenj, želja in dvomov. Poslušajte svoje srce in ne delajte vedno vsega po prirojenih in priučenih navodilih. Sledi obdobje, ko boste morali stopiti za svoje besede in potegniti precej odgovorne poteze. Prijatelji vam ves čas svetujejo, ni pa nujno, da so njihovi, čeprav iskreni, nasveti vedno najboljši za vas. Imejte radi tako sebe kot okolico. Vse ostalo se bo postavilo na svoje mesto.
ZDRAVJE: Vaše počutje bo na zadovoljivi ravni, čeprav bi lahko še nekoliko več postorili na področju kondicije.

VAŠ SREČEN DAN: petek

POSEL: Zadnje čase ste imeli na poslovnem področju precej mešan uspeh. Morda se vam zdi, da bolj negativen kot pozitiven, a dejstvo je, da bi bilo lahko in bolje in slabše. Prva napaka, ki jo morate čimprej odpraviti, je vsekakor krog sodelavcev in komunikacija z njimi. Prevečkrat se zanašate na pisano besedo, ki si jo vsakdo razlaga po svoje, rezultati pa so nato precej mešani. Sedite raje za isto mizo in se pogovorite. Postavljajte vprašanja in odgovarjajte na postavljena. Odgovori bodo na mizi prej, kot bi trenili z očesom, klima med sodelavci se bo popravila, rezultati pa bodo vidni takoj.
LJUBEZEN: Na ljubezenskem področju se vsekakor pazite podobnih napak, kot ste jih počeli na poslovnem. Za ljubezen morate vedno najti čas. Izgovora, da ste prezaposleni, skorajda nihče ne jemlje na način, kot bi si želeli vi, ampak ga razumejo kot odrivanje od sebe. Če to storite prevečkrat zapored, vam lahko ljubezen uide. Če si želite biti z nekom, potem za to praktično ni ovir, če pa že so, pa se je potrebno o njih pogovoriti. Partner oziroma ljubljena oseba vas že nekaj časa pogreša in si želi več vaše bližine.
ZDRAVJE: Morda ne ravno najboljši teden za vaše splošno počutje, katerega pa si lahko močno popravite sami. Če opazite, da uživate premalo vitaminsko bogate hrane, si omislite kakšen dodatek.

VAŠ SREČEN DAN: torek

POSEL: Če le imate možnost, potem ta teden ne počnite tistega, kar sicer počnete na delovnem področju. Najbolj idealen scenarij bi bil seveda dopust. V primeru, da ste te vrste srečnež, potem se lahko povsem prepustite užitku. V nasprotnem primeru pa vsekakor skušajte opraviti le najnujnejše in se posvetite še drugim rečem. Na vas ta hip delujejo precej zahtevne sile in pritiski in ste precej podvrženi napakam. Kljub temu pa boste s tekočimi rečmi opravili rutinirano. Nekoliko se zadržite nazaj vsaj pri sprejemanju novih poslovnih odločitev, ki bi lahko resneje vplivale na vašo prihodnost.
LJUBEZEN: Na ljubezenskem področju se bodo za Rake odvijale zelo privlačne zadeve. Nekdo, ki je zadnji čas veliko v vaši bližini, bi rad prišel še bliže. Čeprav vam ta občutek godi, pa se sprašujete, ali bi bila to prava poteza. Vezani boste oboževani s strani vašega partnerja in prav nič ne bo videti, da imate kakršnekoli težave v službi ali kjerkoli drugje. Srce imate na pravem mestu, kar bo občutil tudi partner. Izvrsten teden za poglobitev osebnih odnosov in za krepitev intimnih vezi.
ZDRAVJE: Morda bi morali poskrbeti za nekoliko več regeneracije, vsekakor pa za redno in zdravo prehrano. Če morda zjutraj niste prave volje ali nimate ideje za zajtrk, si lahko pomagate s povsem enostavnim in zelo okusnim živilom, jajcem.

VAŠ SREČEN DAN: sreda

POSEL: Počutite se močne in prav je tako, saj vas ta teden čakajo precej pomembne odločitve. Ne bojte se prevzeti odgovornosti, saj veste, da ta spada poleg. Sposobni ste nadgraditi trenutno stanje, kar bi se vam lahko zelo kmalu pokazalo tudi na tekočem računu. Ne dovolite si, da bi vas pretirano zmedle zadeve, ki se ne tičejo delovnega področja in morda bolj spadajo v zasebni del vašega življenja. Upoštevajte nasvet znanca, ki o neki stvari ve veliko več, kot ste predvidevali. Z novo informacijo boste lahko povsem zadovoljili nadrejene kot tudi sebe. Imate vso podporo, ki jo potrebujete.
LJUBEZEN: Morda ste v preteklosti naredili napako, ki jo danes obžalujete. Kar je, je in tu ne morete ničesar več spremeniti. Lahko pa vam izkušnja služi kot vodilo pri nadaljnjem ljubezenskem življenju. Vezani boste morali vložiti nekoliko več energije v to, da boste prepričali partnerja, da ga imate radi, saj se mu občasno zdite odtujeni. Samski boste povsem na koncu tedna deležni izjemno prijetnega zmenka, če se boste le odločili zanj. Bila bi velika škoda, če se ne bi.
ZDRAVJE: Počutite se dobro, kar je posledica nekaj uspešnih odločitev v zadnjem času. Kar se splošnega zdravja tiče pa poskrbite le še za dovolj smeha in zabave.

VAŠ SREČEN DAN: petek

POSEL: Tedenski horoskop Devicam sporoča, da naj se končno pričnejo poslušati. Če menite, da si zaslužite več in je čas za finančno izboljšanje, potem se vsekakor ne motite, saj ste že marsikaj postorili v tej smeri. Kaže na to, da bi lahko prav kmalu uživali v sadovih preteklega dela. Že prejšnji teden ni bilo slabo, a videti je, da je na voljo še več dobrih novic, če ste le karkoli postorili na tem področju. Če niste, pa še nič ni zamujeno. Sredi tedna bo pravi čas za odločitve glede vlaganja oziroma sodelovanja pri nekem zanimivem projektu. Ponudbo ste že prejeli, na vas pa bo, da se čimprej odločite, sicer bo vaše mesto zasedel kdo drug.
LJUBEZEN: Čaka vas zelo prijeten teden na ljubezenskem področju. Vezani imate razmerje po svojem okusu in tudi partner se odlično počuti ob vas. Mora vas konec tedna čaka manjši nesporazum, ki pa ga boste hitro razrešili. Samski, pravzaprav ni jasno, zakaj ste sploh sami. Okoli vas je ravno prava energija, ki vas dela še bolj privlačne in zanimive. Morda ste včasih prehitri pri določenih vprašanjih, spet drugič pa preveč oklevate. Ta teden vsekakor ponuja vse možnosti za izboljšanje stanja na vašem ljubezenskem področju. Bodite pogumni, ko boste začutili tisto pravo energijo.
ZDRAVJE: Vsi bi radi uživali in se imeli lepo a pretiravanje v katerikoli stvari pač ni dobro za človekovo zdravje. Pozanimajte se, kaj vaše telo potrebuje in zadovoljite potrebam.

VAŠ SREČEN DAN: nedelja

POSEL: Nečesa se morate resno zavedati. Niste edini na tem svetu! V smislu tega, da želite vedno vse opraviti sami. Ne morete sami nositi omare ali kavča, ne morete sami izpeljati projekta, ki zahteva vsaj štiri glave. Prav nič ne boste prihranili s tem. Le dlje traja in slabše je narejeno. Včasih je bilo znano “deliti je lepo”. Čeprav to pomeni, da delimo del svojega zaslužka, pa s tem delimo tudi delo, obveznosti in odgovornost. Po drugi strani pa vam kaže tudi zelo dobro, še posebej na finančnem področju. Nekaj stvari je končno sedlo na pravo mesto in prihaja zasluženo plačilo. Morda je bilo potrebno čakati nekoliko dlje, a se je izplačalo. V primeru, da v tej smeri niste bili pretirano aktivni, potem tudi prihodka ne morete pričakovati.
LJUBEZEN: Na trenutke vas povsem prevzame otročja norost in najraje bi zleteli pod oblake. Svobodni kot ptica brez obvez in dolžnosti. Tudi to seveda prija na trenutke, a gledati je potrebno v prihodnost. Imate ogromno potenciala in nerazčiščenih zadev, ki se kopičijo nekje ob strani. Vezani utegnete imeti nekaj težav z vprašanji partnerja, ki kar ne bodo nehala deževati. Samski pa si le privoščite “polet pod oblake” in se naužijte vsega lepega, kar vam srce poželi. Včasih je to samo skrb in ljubezen do sebe, včasih kakšna ljubka in nedolžna avanturica.
ZDRAVJE: Počutje bo na ravni vsega ostalega, se pravi, super! Spustite otroka iz sebe.

VAŠ SREČEN DAN: sreda

POSEL: Trenutno vam težave dela vaša glava, ki je bolj naravnana na prijatelje, druženje in zabavo kot pa na delo. Čeprav mislite, da hujših posledic za vas to ne bo imelo, pa se vam tovrstno razmišljanje lahko kaj hitro maščuje. Skušajte biti bolj zbrani pri svojem delu, v nasprotnem primeru pa si raje privoščite dopust, če le imate to možnost. Nekdo si želi vašega “kolača” in to vas spravlja v slabo voljo. Edina pot, da preprečite nepričakovan odliv je, da se osebi postavite po robu in nadrejenim dokažete, da ste vi tisti pravi. Vzpostavite zaupanje in ne bodite preveč zagledani vase, ko vprašanje nanese na znanje in sposobnosti.
LJUBEZEN: Podobno kot v poslu, vas tudi na ljubezenskem področju čaka nekaj nepredvidljivosti. Imate občutek, da vam prav nič ne gre od rok, a ne obupujte. Včasih je narobe že to, da mešate posel in ljubezen, potem pa je na obeh straneh bolj sivo kot v barvah. Uredite finančno področje, da si razbremenite glavo, potem pa razmišljajte še o zasebnem življenju. Za samske bo to še nekako sprejemljivo, vezani pa boste prisiljeni v kar nekaj kompenzacije in prisiljenih odločitev, če boste želeli zadržati trenutni nivo razmerja. Čeprav se sliši obrabljeno, pa vseeno velja “Za dežjem vedno posije sonce”.
ZDRAVJE: Ste pod vplivom stresa, tudi ob misli na dopust vam glava bega k delu in težavam. Skušajte se približati naravi in vsakodnevno za nekaj ur odklopiti vse okoli sebe. Razmislite o kakšnem hobiju!

VAŠ SREČEN DAN: četrtek

POSEL: Zaenkrat gre vse kot po maslu. Morda se nekoliko dolgočasite, saj je delo postalo za vas rutina, nekje globoko v sebi pa si želite pravih izzivov. Vprašajte se, ali ste s trenutnim stanjem zadovoljni in ali vas zadovoljuje finančna nagrada za opravljeno delo. Če se ne počutite dobro, potem vsekakor razmislite o spremembah. Nekdo vam je pred časom ponudil nekaj mamljivega in morda je ravno to ključ do vaše nemirnosti. Zavedate se svojih sposobnosti in morda vam manjka le malo partnerjeve podpore ali družine, da bi storili naslednji korak. Vsekakor pa prej dobro premislite.
LJUBEZEN: V ljubezni vam nekaj ne da miru. Lahko, da gre za dvom v partnerja ali celo v samega sebe. Morda se nekje kaže signal, da si vas nekdo želi. To so bili navadno zanimivi in zaželeni dražljaji. Je pa seveda vse odvisno od trenutnega stanja. Samski, zasedeni, na pol zasedeni, ne veste na čem ste, …? Teden, ki je pred vami bi vam lahko dal odgovore na vsa vaša vprašanja. Vprašanje pa je, ali si boste drznili sprovocirati odgovore, saj je za to potrebno tudi sodelovanje na drugi strani.
ZDRAVJE: Počutje ni ravno v najboljšem stanju, slabo pa tudi ni. Bodite previdni glede kakšnega manjšega prehlada ali glavobola, ki se vam lahko prikrade skozi oslabljen imunski sistem.

VAŠ SREČEN DAN: sreda

POSEL: Poznate tisti občutek, ko se vam zdi, da bi bilo bolje iti na levo, pa greste vseeno desno? Izkaže se za napako in ugotavljate, ali ste resno prejeli signal, ki bi vam vse skupaj olajšal. Vaš poslovni teden bo precej podoben temu. Vprašanje je, koliko zaupate lastni intuiciji in kako močna je, saj bi vam utegnila še kako pomagati. Pred vami se bodo zvrstila številna vprašanja glede dela, ki ga opravljate, napredovanja, izboljšav in podobno. Nekdo vam vztrajno “soli pamet” in nagovarja v določene poteze, a nekje globoko v vas vpije glas, ki vas svari pred tem. Že takoj v ponedeljek boste vedeli, komu bolj zaupati in potem boste zlahka krmarili skozi teden.
LJUBEZEN: Čeprav na prvi pogled ne bo videti, se bo vaša manjša težava na ljubezenskem področju kaj hitro uredila. Na koncu pa se boste spraševali, če ni bila celo koristna za vaše intimno življenje. Morda je šlo za dvom enega izmed obeh, a dokazi bodo stali vama v bran. Ljubezen je sladka, lahko pa tudi grenka. Potrebno se je privaditi na vse okuse in uživati v lepših, ter “preveslati” tiste nekoliko bolj grenke ali kisle. Pravijo, da je moč vse okuse popraviti, zato se skupaj domislita, katere “začimbe” uporabiti, da bo vajino ljubezensko življenje še bolj okusno.
ZDRAVJE: Načeloma brez posebnosti. Bodite pozorni na cesti.

VAŠ SREČEN DAN: torek

POSEL: Tedenski horoskop je za Vodnarje precej neposreden. Če želite uspeti in končno priti do rezultatov, za katere se tako trdo borite, potem boste morali prestaviti v višjo prestavo. Zadnje čase vam kronično primanjkuje koncentracije, ki je ključnega pomena za vaš uspeh. Včasih se vam zdi, da ne znate pravilno razporediti dela, ključ tega pa skriva v dodelitvi prioritet. Zapišite si jih na papir in razporedite po pomembnosti, od najpomembnejše do tiste, ki ni najbolj nujna, a vseeno zahteva vašo pozornost. Nekako se zdi, da boste ta teden še največ postorili na področju računalništva, spleta, pisanja-oblikovanja, …
LJUBEZEN: Kljub konkretni zasedenosti na področju dela boste nekaj časa imeli tudi za svoje zasebno življenje. Za samske bi znal biti to precej uspešen teden, saj se boste ves čas vrteli v krogu ljudi, kjer bodo potencirane morebitne avanture. Vprašanje je, ali si tega res želite in koliko časa sploh lahko namenite intimnemu življenju ta hip. Vsekakor zelo pomemben del, a trenutno so vaše prioritete drugje. Vezani boste imeli doma ljubosumnega partnerja, kar niti ne bo tako nenavadno. Premalo časa mu namenjate, pa še jezik vam zadnje časa prehitro uide in mislite preveč na glas. Privoščite partnerju kakšno toplo besedo. V pomoč so vam lahko tudi ljubezenski verzi.
ZDRAVJE: Pretirane aktivnosti na delovnem in zasebnem področju ogrožajo vaš imunski sistem. Čutite izčrpanost in to nikoli ni najboljši znak. Kljub vsemu si skušajte vzeti dovolj časa za počitek, dovolj spanca in redno prehrano. Sicer pa ta teden na tem področju ni videti posebnosti.

VAŠ SREČEN DAN: četrtek

POSEL: Morda vas nekoliko lovi ali preganja občutek, da vam nekdo nastavlja polena pod noge. Seveda tudi to ni izključeno, a vendarle ste v obdobju, ko si delo najbolj otežujete sami. Imate nekaj težav na področju komunikacije. Ne nujno, da ne znate komunicirati, prej gre za kakšno malo zamero ali nesoglasje med vami in nekom, ki posredno vpliva na rezultate vašega dela. Skušajte se nekoliko bolj odpreti in razmislite še o kakšnem drugem scenariju. Ni vedno najboljši tisti, ki se porodi v vaši glavi. Čeprav bi nam bilo vsem tako všeč, pa se moramo v življenju, še posebej v poslu, precej prilagajati zato, da uspemo priti na cilj. Začetek tedna bo kot ustvarjen za uvajanje morebitnih sprememb.

LJUBEZEN: Morebitna nesoglasja s partnerjem oziroma spor, boste rešili tekom tedna. Prej se lotite reševanja, bolje bo za vse. Nikar ne zanemarite partnerjevih potreb, saj se počuti nekoliko odrinjenega. Samski ste pred časom izpustili lepo priložnost, a po toči zvoniti je prepozno. Vračanje koraka ali dveh nazaj vas ne bo pripeljalo nikamor. Vsekakor si ta teden vzemite nekaj več časa za zasebno življenje in skušajte delo vsaj za hip potisniti na stran. Samski nikakor ne pozabite svoji simpatiji poslati kakšna božično novoletna voščila!
ZDRAVJE: Včasih mogoče malce preveč “uživate” v lastnih pregrehah. Občutek je na trenutke sicer zelo dober, a dolgoročno to ni prava pot. Posvetite se bolj svojemu telesu in tistemu, kar daste vanj.

VAŠ SREČEN DAN: sreda