Prava komunikacija vam bo prinesla tisto, kar želite. V začetku tedna se boste počutili nemočne, kot da ste ujeti v situacije svojega življenja. A kmalu zatem se vam bo odprla pot naprej. Ne bodite borbeni in tokrat postavite druge na prvo mesto. Prvi dosežki vaših projektov se vam bližajo. Konec tedna vam prinaša nekaj spominov na preteklost, ki jih ni dobro preveč premlevati, temveč se osredotočite na svoje bistvo – na svoj Jaz in delujte v skladu s tem.

Pred vami je teden, katerega energije bodo najbolj izražene na materialnem področju. Že na samem začetku lahko opravičeno pričakujete, da se bodo vaše življenjske razmere in denarna situacija izboljšale. Uživajte v malih stvareh in v malih pozornostih. Nekje na sredini tedna se boste čutili pripravljene, da izpopolnite svoje veščine in naredite korak naprej v smeri svojih sanj, ki se verjetno tičejo poklica in vašega življenjskega poslanstva. Konec tedna bo energijsko obarvan s karto moči, kjer je dobro, da ste ustvarjalni v vseh pogledih.

V tem tednu je dobro, da razmislite, kaj je za vas duhovnost, religija in kaj so vaše vrednote. Se skladajo s tem kar živite? Čas je, da preverite. Prva polovica tedna bo poskrbela, da se boste premaknili svojih sanjam naproti, kjer vam bo energija Marsa v veliko pomoč. Čustvene stvari zaenkrat pustite ob strani, prihaja pa v vaše življenje nova oseba ali pa snidenje z osebo, katere že veke niste videli. Uspeh, ki prihaja na koncu tedna je več kot zaslužen, saj prihaja vaš čas, kjer vam bo vse teklo kot po maslu.

Potrpežljivost je lekcija, ki jo boste v tem tednu opravljali. Drži, da stvari, ki so nekaj vredne, pridejo z nekoliko mere napora, a vi morate uskladiti le še zadnje točke svojega načrta. Teden bo malo manj čustven, a vseeno se boste premaknili z mrtve točke, če le ne boste rinili z glavo skozi zid. Proti koncu tedna se vam stvari obrnejo na boljše in videli boste, da vse upanje in naprezanje niso bili zaman.

V tem tednu morate opaziti priložnosti, ki se vam ponujajo in ceniti to, kar že imate, namesto, da sanjarite o drugih stvareh. V začetku tedna boste zelo dobro razpoloženi in skozi cel teden se bo praktično pokazala vaša levja ustvarjalnost. Nekje na sredini tedna boste čutili močno željo, da se posvetite stvarem – projektom, ki vam resnično veliko pomenijo. Tako boste pridobili nova znanja. Konec tedna  se vam bo povrnila notranja moč in lažje se boste soočali z izzivi.

Prevladovanje Marsa v vaših kartah nakazuje na dodatno moč, a po drugi strani na prepirljivost. Ne sklepajte prehitro na prvi pogled situacij v svojem življenju, kajti lahko ste pozneje razočarani. Dve večji spremembi v tem tednu bosta poskrbeli, da boste tako na zunanjem kot notranjem področju le nekako vzpostavili harmonijo. Konec tedna in vikend vam prinaša nekaj čustvenosti, zato le zaradi tega prehitro ne precenite situacij.

Moč, ki vam bo dana v začetku tedna bo zaslužna za vaše boljše spopadanje s težavami vsakdanjika. V začetku tedna se znajo pojaviti finančne težave, zatorej je priporočljivo, da ne zapravljate brezglavo. Energije sredine tedna bodo poskrbele za vašo duhovno in mentalno preobrazbo – morda boste morali nastopiti kot svetovalec ali mediator. Konec tedna se bodo energije spustile na bolj čustveno raven in lahko se tudi vi skozi vse te težave nadejate čustvene podpore.

Ta teden so glavna tema odnosi. Skozi njih se lahko naučite veliko stvari o sebi, kajti tisto, kar vidite pri drugih je v vas samih. Vaši načrti bodo s pomočjo temeljitega načrta tudi ugledali prve znake svojega uspeha. Če hrepenite po določeni moški (morda očetovski) figuri, se vam proti koncu tedna tudi ta vrsta energijske podpore nakazuje. Stvari poglejte z višje perspektive, če ste obtičali in kmalu boste našli pot naprej.

Med celotnim tednm se boste učili lekcije harmonije v odnosih. Veliko se vam v kartah kaže nasprotij pri delovanju različnih ljudi v vašem življenju. Bistvenega pomena je, da vse sprejmete takšne, kot so, kajti če ne bi bilo nasprotij, kot so dan in noč, spodaj in zgoraj, bi vse postalo enolično. V tem času vseh teh stvari osebnostno rastemo in odkrijemo te kvalitete tudi pri sebi. Za nekatere pa se bodo razmerja premaknila na višjo raven, zagotovo pa boste izkusili pravo ljubezen!

Čustvenost je tema vašega tekočega tedna. Ampak bi vam zelo koristilo, če bi na določene stvari vseeno pogledali z mero zdravega razuma. V začetku tedna boste sprejemali pomembno odločitev, ki vam jo bodo nato olajšali vaši bližnji. Nekaterim ženskim predstavnicam se nakazuje tudi želena nosečnost. Lahko pa je to tudi novi projekt, za katerega boste skrbeli prav tako kakor za vašega potomca. Imejte ljubezen do življenja v teh dneh in mnogo se vam bo poplačalo.

Si želite biti idealna podoba moškega v vašem okolju ali družini? Potem je čas, da sprejmete tudi nekaj ženstvenih vidikov, kajti ti dve energiji (ki pravzaprav uravnavata dajanje in prejemanje) sprejmete. Če imate težave z osebami v vašem življenju, ki vas nikakor ne razumejo, je čas, da naredite nekaj drugače. Ali ne silite v situacijo ali pa se jim prilagodite. Teden bo malo manj čustven, zatorej si to tudi sedaj olajšajte, da ne boste preveč čustveno vpleteni, kar vam pozneje lahko škodi.

Prva polovica tedna bo energijsko obarvana z delom na sebi in stvareh, ki vam veliko pomenijo. Morda morate pridobiti nova znanja tudi na službenem področju, da lahko napredujete. Vseeno je pa dobro, da si najdete konjiček, s katerim si boste popestrili vsakdan. Druga polovica tedna vam prinaša čas za proslave, druženje in preživljanje časa z osebami, ki vam veliko pomenijo. Ta teden poskrbite za sprostitev, da si obnovite življenjsko energijo.