Pred nami je zadnji teden v tem letu. In tudi pri vas ni izjema, da vam bo v tem tednu praznikov, prijalo druženje in zasebnost. Prva polovica tedna vam prinaša karto Visoke svečenice (kateri vlada Luna). To na praktični ravni lahko pomeni tako intuicijo, kakor tudi notranje strahove. V tem tednu jih boste zagotovo premagali, če se boste le dovolj potrudili in bili odprti za rešitve. Poslušajte svojo intuicijo in ne glede na to, katerega spola ste, razvijajte svojo nežno – ženstveno plat. Druga polovica tedna bo malce napeta, zato ni primeren čas za večje spremembe, pomembneje sedaj je, da se prepustite usodi in čakati na boljšo priložnost za rešitev težavnih situacij.

Dnevom ponedeljka in torka, vlada moška energija karte Cesarja, katerega vladar je Mars. In ker je dobro aspektiran v vaših tedenskih kartah, vam le ta ne bo povzročal težav. Čas je, da izkoristite vso energijo, ki tiči v vas in jo usmerite v ustvarjalne projekte in rešitve. V teh dnevih je pomembno tudi, da daste poseben poudarek na odnose z moškimi figurami (oče, sin, brat, partner). Sreda in četrtek bosta poskrbela, da boste bolje delovali v smeri svojih ciljev, za vas se kaže začetek novega projekta in prvi dosežki. Petek – nedelja vam prinašajo preoblikovanje načina razmišljanja, hkrati pa boste tudi zelo energični in zagnani.

Zadnji teden v letu vam je najbolj naklonjen na finančnem, kariernem področju. V prvi polovici tedna je priporočljivo, da svojo energijo in zanos usmerite v izboljšanje vaših sposobnosti in spretnosti (kar je lahko povezano z vašim življenjskim namenom in vašimi sanjami), ali pa boste morali zgolj osvojiti nova znanja in širiti svojo perspektivo. Druga polovica tedna je zaznamovana s sicer malo bolj težavno karto, ki vam le prijazno svetuje, da pazite na finančne naložbe in skrbno čuvate vse, kar ste si priborili. Sprostite se, kajti resnično ni ničesar, kar bi vas moralo skrbeti. Če boste stali zgolj na eni točki, se nič ne bo moglo premakniti.

Zadnji teden v letu vsem Levom in Levinjam prinaša mnogo blagoslovov – le malo manj vam je naklonjen na ljubezenskem področju. Pustite preteklost za sabo, ne obremenjujte se s svojim počutjem, saj tesnoba in depresija, ki jo morda občutite, bo v najkrajšem možnem času tudi minila. Prvi dnevi v tednu vam prinaša rešitev za vaše probleme, a pazite, da vas čustva in bolečina ne zaneseta. Druga polovica tega tedna bo energijsko obarvana s kartami blagoslovov, tako da pod pogojem, da boste trdo delali, resnično lahko dosežete vse, kar si vaše srce želi. Tudi na področju zdravja vam je ta teden zelo naklonjen.

Karta Zvezde, ki zaznamuje prvo polovica tedna, bo poskrbela, da se bodo vaše upanje, želje in optimizem pozneje izkazale za upravičene. To je preprosto praznični čas za vas, kjer bo vsega dovolj in vi boste uživali v svojih pridobitvah. Ker sta med drugim prišli zelo materinski karti, vam karte zadnjega tedna svetujejo, da delajte na naraščaju, če pa že imate otroke, pa zgradite pristnejši odnos z njimi. Vaše razmere se bodo kakor je že zgora omenjeno, v drugi polovici tedna še dodatno izboljšale – mnogi boste prejeli večji znesek, kakor pričakujete, prav vsi pa boste uživali v otipljivih radostih.

Ponedeljek in torek vam bosta prinesla nekaj težav na čustvenem področju. A zgolj zaradi tega, ker delujete z vibracije „strahu in bolečine“. Izberite ljubezen – kajti tako, ko boste to energijo usmerili v vaš odnos, se bo vse zelo hitro izboljšalo. Sreda in četrtek vam prinaša uspešen zaključek in uresničitev vaših načrtov, prav tako bodo minile vaše težave z začetka tedna in se bodo spreobrnile v pravo nasprotje svoje narave. Čaka vas uspeh, a to ni počivanje na lovorikah, truditi se morate še bolj, kajti le tako boste dobili notranjo motivacijo, da lahko dosežete še več. Petek in vikend spet prinašata napetost, zato se izogibajte nezdravim odnosom, nezdravemu obnašanje.

Prva polovica zadnjega tedna v tem letu bo zelo romantično obarvana, saj je vladar te karte Venera, ki vlada ljubezni, čustvom in vsemu otipljivemu. V svojem odnosu boste doživeli prerojenje, hkrati pa boste tudi nekateri ugotovili, da skok čez plot vsekakor ni rešitev – niti za to, da začasno zapolnite dolgočasje. Druga polovica tedna je obarvana s sicer bolj težavno karto, a vedite, da je to stanje zgolj prehodno. Sprejemate pametne odločitve skozi ves teden in se trudite ostati, kar se da nepristranski. Število karte je 3, kar vam prinaša dosežek, a vedite, da jalova zmaga na dolgoročno nič ne pomeni in ne prinaša nobene pridobitve.

Teden, ki je pred vami bo najmočnejši na čustvenem področju. Prav gotovo vas čaka višjo nivo razmerja in obnovitev zaobljube. V ljubezni boste doživeli otipljivo in trajno srečo. Ker pa ta karta vlada tudi intuiciji, jasnovidnosti in parapsihološkim sposobnostim nasploh, je bistvenega pomena, da vsaj eno izmed teh vključite v svoj vsak dan. Ne izgubljajte se v domišljiji in sanjarjenju – raje vzemite krmilo življenja v svoje roke in ga na podlagi svojih sanj obrnite v srečnejšo smer.

Nove razsežnosti osebnostne rasti, slave in uspeh so neizbežne. Pripravite načrte, saj bo teden z malo vaše pomoči gotovo potekal po pričakovanjih – v odnosih boste doživeli trenutek sreče in občudovanja, po katerem hrepenite že dolgo časa. Nekatere čaka tudi naraščaj ali rojstvo novega družinskega člana nasploh. Uspete lahko prav v vsem, kar ste si zadali. Tudi na službenem področju vas čakajo uspehi, z vašim brezpogojnim optimizmom boste pa to vse le še utrdili. Težave se bodo začele reševati, če boste le dovolj odprti za to.

Če boste sledili naukom modrih oseb v vašem življenju, ki vam pomagajo z nasveti, svoji intuiciji in če boste zaupali vase, prav gotovo lahko rešite precej težak položaj. V začetku tedna se vam kažejo nepričakovani zneski, darila vseh vrst, notranji mir in uživanje v malih stvareh. Ker se vam kaže kar nekaj vidikov plodnosti, lahko to izkoristite sebi v prid prav na vseh področjih. Uživajte, sprostite se in sprejemajte dodatne odgovornosti na svoja pleča. Vsaj delno se rešite bremen. Ob koncu tedna se boste znašli v dvomih – spet ne bo to tisto, kar bi vas notranje izpolnilo in zadovoljilo. Iščite pot dalje.

V prvi polovici tedna boste v vseh teh dneh deležni pomoči dobrotnika v vseh oblikah – tudi v finančnem. Prav tako vas lahko čaka nova služba. V teh dnevih se boste počutili odlično, a ker vašemu elementu vode primanjkuje zemlje, je priporočljivo, da ostanete prizemljeni in gojite zdrave odnosi in realna pričakovanja. V drugi polovici tedna se vam bo odvijalo vse po pričakovanjih, prihaja čas resničnih, pozitivnih sprememb. Na vidiku je morda tudi selitev. Ker ste pa obdarjeni z Midasovim dotikom (kar pomeni, da vse kar se dotaknete, se pozlati), pa vsekakor delujte v smeri svojih sanj, a vseeno bodite potrpežljivi s sabo.