V tem tednu boste iskali tisto, kar vam manjka. Nemara bo na vašo pot v začetku tedna stopil moder moški z nasvetom, a od njega ne pričakujte, da bo preveč čustven – namreč deloval bo realistično. Sredina tedna je energijsko obarvana z optimizmom in tudi vi se boste dobro počutili sploh, če boste poslušali svoj notranji občutek glede tega, kako izpeljati stvari. Ne mislite, da morate vse sami. Konec tedna boste ocenjevali svoj trud; kako daleč ste z njim prišli in kaj bi bilo treba še storiti. Zdaj si lahko privoščite počitek in prav ponosni boste nase ob koncu tedna.

Pot, ki ste si jo izbrali, je prava za vas. Morda se vam srce trga ob odhodu in puščanju določenih stvari za sabo, vendar je tako dolgoročno najboljše. Pozornost, po kateri hrepenite, boste kaj kmalu dobili od ljudi, na katere ciljate. To še posebej velja, če gre za romantične načrte. Čeprav boste ta teden težje navezovali stike in boste bolj občutljivi, se vam bodo določena vrata vseeno odprla. Zelo romantično boste razpoloženi in veliko je videti ta teden za vas napredkov na čustvenem področju. Zelo boste romantično razpoloženi.

Ta teden so vam naklonjena prav vsa področja! Tisti, ki ste finančno bolj podprti, boste želeli investirati – morda v splošno prihodnost zase, v svoje hobije oz. konjičke. Začetek tedna bo prežet z romantiko in erotiko, vendar boste nekateri imeli nekaj težav pri zbliževanju s svojim partnerjem pri čustvenih ali intimnih stvareh. Te stvari so velike, zato mu/ji dajte čas. Konec tedna boste stopili na pravo pot in vse, kar ste si zamislili, zna uspeti.

Konec je pomanjkanja za vas, tudi vi morate nehati premišljevati o tem. Kolo sreče se bo v začetku tedna zavrtelo v vašo korist, saj ste obdelali lekcije, ki ste jih morali in sedaj vas čaka sreča. Sredina tedna vam prinaša pustolovščino, a nikamor brezglavo ne hitite, vodo prej potipajte. Konec tedna boste obujali spomine z morda vam ljubljeno osebo ali pa se bo na ljubezenskem področju vnela vnovična strast med vami in ljubeznijo s starih časov.

Pred vami je precej napet teden in od vas se bo zahtevalo veliko samozavesti in samozaupanja. Vendar to je prav vaša Levja narava. Uporabite vse svoje adute in uspelo vam bo. Začetek in sredina tedna prinašata nekaj zapletov še posebej na vašem psihofizičnem počutju, a vendar boste kot pravi bojevnik na koncu v tem ugledali bistvo in to premagali. Konec tedna lahko nastopijo konflikti in brezpomensko merjenje moči za svoj lastni prav. V teh trenutkih rajši popustite.

Igrajte pošteno in se odkrito soočite s težavami že v začetku tedna, kajti če tega ne boste storili, boste oškodovali samega sebe. Za mnoge predstavnice ženskega spola bo to najprimernejši teden za zanositev, a tudi če ste moškega spola vas, bo obkrožala brezpogojna ljubezen. Ta brezpogojna ljubezen bo morda prihajala od vašega partnerja, bližnjih ali pa jo boste vi sami ozavestili na duhovni ravni. Tudi finančno vam ne kaže slabo in prav gotovo se vam bo gmotno stanje izboljšalo.

Ta teden varčujte s svojim denarjem in časom. Tako boste imeli boljši pregled nad vsem. Na sredini tedna znate prav tako doživeti določen konec – prelom, ki vam bo popeljal na razmišljanju o življenju samem. Ugotovili boste, kdo vam je pravi prijatelj in kdo ne. Tudi v tem tednu in nasploh je boljše določene stvari zadržati zase, kajti energije vam res niso najbolj naklonjene. S premišljenim pristopom, kakor je opisano zgoraj zagotovo, lahko uspete.

V tem tednu se bodo odvile večje pozitivne spremembe. Ne bodite prestrašeni, prav tako pa ne odložite orožja in samozavestno zakorakajte ciljem naproti in prihodnosti. Ugledali boste novo upanje in z duhovnim pogledom na svet osmislili še tiste zadnje koščke sestavljanke do uspeha. V drugi polovici tedna boste zelo napredovali in gotovo dosegli cilj in za to se vam ne bo nič kaj potrebno truditi, da bi se stvari premaknile.

V tem tednu boste občutljivi, kar je neznačilno za Strelce. Prav tako boste morali povrniti svoje dolgove ali pa jih mora kdo povrniti vam. Vsekakor morate uravnovesiti dajanje in prejemanje v življenju. Ne spuščajte se v težavna razmerja, kaj šele v ljubezenske trikotnike! Lahko bi vas drago stalo. Kljub vsemu temu boste našli stabilnost in dobro utrdili pot naprej. Za nekatere se vidi selitev ali na novo zgrajeno, boljše življenje.

Bistvenega pomena v tem tednu je, da sledite sebi in ne drugim. Poslušati morate svoj notranji glas in večini ovir ste se že izognili ostalim pa se še boste. V začetku tedna pri pomembnih odločitvah pustite srce ob strani, kajti lahko ste razočarani s strani določenih ljudi. Če boste to storili, si boste vsekakor olajšali proces odločitve in njenih posledic. Konec tedna in sredina boste potrebovali nekaj poguma in za vas se bodo odpirale nove priložnosti.

Pazite, da zaradi pretiranega pomikanja v svoj svet ne zgrešite pomembne priložnosti. Med tekočim tednom je pomembno, da sebe tokrat postavite na prvo mesto! To ni sebično, kajti delovati v svoje najvišje dobro nikoli ne moremo niti primerjati s sebičnostjo. V tem tednu se vam bodo začele odpirati določene poti in vi boste videli, da lahko storite marsikaj, da popravite še tako težavne vidike svojih življenj. Tudi psihično stanje se vam izboljša.

Prva polovica tedna bo kar težka za vas, kajti morali boste pustiti za sabo določeno poglavje, ki vam morda veliko pomeni. Za nekatere se pa kaže tudi pot v drugi kraj z namenom. Odločitev za to najbrž ne bo sprejeta zavestno – kakor koli že bo, morate biti močni, kajti na koncu se bo vse dobro izšlo. V drugi polovici tedna se vam bodo stvari premaknile na boljše in lahko odpotujete, dobite boljšo službo ali uspešno opravite izpite, tudi za vozila.