Na začetku tedna prihaja pravi čas, da se posvetite tistemu, kar srčno radi počnete – to je lahko hobi ali preživljanje časa z otrokom ali vam drago osebo. Sredi tedna boste našli stabilnost, prav tako boste prioriteta svojemu partnerju oziroma partnerki. Edino, s čimer se boste s težavo soočali v tem tednu, so finance, zato ni pravi čas za veliko spremembo na tem področju.

 

Ljubezen bo Bikom na začetku tedna zelo naklonjena. Združili se boste s svojo boljšo polovico in z njo/njim preživeli veliko lepih trenutkov. Četudi je vajino razmerje v krizi, je vredno vztrajati. Na sredini tedna boste želeli nekaj več od življenja in iskali smisel – tako notranje kakor zunanje. Konec tedna pa vam prinaša znatno izboljšanje pri denarju in družinsko podporo.

 

Pomembno je, da se skozi ves teden postavite v bran svojim prepričanjem in stremite k pravici na vseh področjih. To vam bo dodatno oteženo v začetku tedna, kjer vam bodo drugi morda poskušali vsiliti svoje lastno mnenje. Preostala polovica tedna bo potekala stabilno, le nekaj nemira na psihičnem področju lahko čutite. Konec tedna se tudi to uravnovesi.

 

Obračanje denarja na začetku tedna vam bo sprva prineslo nekaj stresa, zato praktičnost in prilagodljivost uporabite za rešitev. Morebitni konflikti lahko nastopijo v nadaljnjih dneh, zato vedno stremite k resnici ne glede na to, kakšna je. Tudi konec tedna ne mečite sebi polen pod noge in ne tekmujte z drugimi za svoj lastni prav. Prihaja rešitev, čeprav ne takoj.

 

Vaš ponos in pozitivna naravnanost vam bosta na začetku tedna oziroma v prvi polovici še kako prav prišla za vse ali večino vaših težav. Priložnosti, ki se vam bodo pojavljale sredi tedna, je vredno izkoristiti za nekaj dobrega v življenju. Konec tedna zna prinesti nekaj ljubezenskih težav, vendar je le – to slabo obdobje in s partnerjem rešita krizo.

 

Nihanja razpoloženja se bodo pojavila v prvih dneh tedna in prav je, da se uravnovesite in ne greste v nobeno skrajnost. Na finančnem področju so v sredini tedna možna izobraževanja, tečaji in vsekakor zavestno delo na sebi in na vaših ciljih. Konec bo sproščujoč, vzemite pa tokrat želje partnerja ali družinskega člana resno in sodelujte.

 

Načrte shranite za pozneje, ne za vsako ceno hiteti uresničiti vsega, kajti lahko pride do poraza pri projektih. V tem tednu  vas na sredini tedna čaka tudi novo poglavje, boste polni novih idej – tudi kakšen star odnos lahko ponovno oživite ali dosežete spravo. Ne spuščajte se v konflikte, kajti ljudje v vaši okolici znajo biti napeti.

 

Ne jemljite vse teže tega sveta na svoja pleča, ampak kljub temu se številnim obveznostim na samem začetku tedna ne boste mogli izogniti. Na sredini tedna bosta nastopila zmedenost in strah, ampak iz pomembnih razlogov – da prekinete težje miselne vzorce in se prepoznate v spletu okoliščin. Proti koncu tedna so možna potovanja, vsekakor pa pozitiven premik v vseh situacijah.

 

Napetosti, nasprotovanja bodo prisotni v prvi polovici tedna in ne bojujte se proti življenju na silo in za vsako ceno! Na sredini tedna poskrbite, da ne boste zaradi preveč ne čustvenega pogleda izgubili nekaj pomembnih priložnosti, a ne skrbite, prišle bodo nove. Konec tedna bo umirjen in vi se boste posvečali resnim zadevam, zabava vas ne bo mikala.

 

Novo poglavje v vašem življenju se odpira in zato se morate soočiti s strahom, če želite izkusiti lepe stvari. Na finančnem področju vam bodo tudi splošne okoliščine zelo naklonjene, vendar se v sredini tedna in na sploh varujte zapravljivosti. Za konec tedna si boste lahko oddahnili in šli novih dogodivščinam naproti. Pomembno je tudi, da se energijsko zaščitite!

 

To bo za vas precej ognjen teden – teden osebnostnega razvoja. Ne zapravljajte svojega časa z malenkostmi in boji, kjer zaenkrat ne morete zmagati, pravica bo še prišla ob pravem času. Vaše muke in neprijetnosti se bodo končale in življenje bo začelo teči v pravo smer. Konec tedna vam je rešitev težkega položaja zelo naklonjena. Ustvarite pozitiven pogled na stvari!

 

To je za vas prečudoviti teden, le na začetku se boste morali soočiti z nekaj neprijetnimi vidiki dane situacije. V ljubezni boste iskali tisti pristen stik, vendar ni še prišel čas za resno zvezo. Vaša obzorja se bodo razširila in našli boste tisti delček sreče in izpolnjenosti, ki ga iščete, da boste lahko z ponosom in motivacijo nadaljevali pot!