Teden bo za vas precej čustven. Že v samem začetku tedna boste imeli načrte z vašo ljubljeno osebo, vendar se nakazuje v vaših kartah nekaj neodločenosti, katero pot bi izbrali. Sredina tedna vam prinaša nekakšen preporod, kjer boste ugotovili, da morate dopustiti spremembo in poiskati stabilnost. Ne trudite se za tiste, ki vam ne vračajo pozornosti in se raje posvetite svoji poti.

Pred vami je zelo uspešen teden in uspevali boste na prav vseh področjih. Dani vam bodo darovi življenja in od vas se pričakuje, da v pravem času sprejmete pravo priložnost. Ljubezen bo cvetela, dosegli boste najvišjo srečo. Tudi na finančnem področju in na področju življenjskega namena boste želi velike uspehe. Enostavno rečeno – ta teden so vam dani darovi sreče!

Že sam začetek tedna bo poskrbel, da boste delali prve korake na področju vašega dela. Morda vašo ponudbo širite v tujino, vsekakor se boste pa premaknili s točke na točko, na kateri želite biti. Druga polovica tedna vam prinaša velik uspeh, imeli pa boste ta teden tudi podporo vaših bližnjih, kar vam bo dalo dodatni zagon za vaše načrte.

 

Teden vam bo najbolj naklonjen na finančnem področju, a pazite, da ne boste „padli v svojo zanko“ in bili samo materialistično usmerjeni. Energije sredine tedna od vas pričakujejo samozavest in da se postavite v bran svojim prepričanjem in svojim stališčem. Konec tedna vam bo doprinesel želene rezultate, vsekakor pa lahko s samozavestnim pristopom ustvarite še več.

Ne vpletajte se preveč čustveno v okoliščine vašega življenja. Dajte prednost svoji družini in čustvenim zadevam. Razvijajte bolj ženstveno plat svojega življenja in ne glejte na stvari pretirano materialistično, kajti to vam ne bo prineslo sreče, ki jo v tem trenutku iščete. Pred vami so težke, a pozitivne spremembe.

 

Vztrajajte pri svojem, a ne zanemarite svojega notranjega glasu, ki vas nežno ali pa bolj grobo opozarja. Preveč ste izmučeni in s trmo ne boste dosegli svojega. Raje se umaknite v svoj svet in razvijte empatičen pogled na stvari v vašem življenju. Ne ozirajte se na strahove in poiščite pomoč, če čutite to. Pomoč lahko najdete pri klasični medicini ali duhovnih sferah.

Izogibajte se konfliktom, kajti s tem boste veliko več dosegli, kot pa že z vsesplošnim pretiravanjem. Pred vami se odpirajo novi začetki in čas je, da naredite nekaj drugače. Bolj občutljivo se odzivate na spremembe in ste dovzetni za energije z okolja. V tem tednu vam odnosi niso naklonjeni, zato preusmerite svojo pozornost na ostala področja vašega življenja.

 

Stvari se bodo dogajale same od sebe, ne da bi morali za to kaj storiti. Teden bo za vas zelo zanimiv, saj se zna v vaše življenje vrniti oseba iz preteklosti, ampak z določenim namenom. Morda bosta obnovila odnos, druga opcija razlage vaše položene karte je pa ta, da vas preteklost z določeno osebo preveč bremeni, da bi ji zaupali ali pa da preveč podoživljate spomine.

Ne skrbite glede različnih koncev, saj ti prinašajo le nove začetke. Morate izbrisati svoj notranji zaslon in dati novim izkušnjam priložnost, da vas naučijo lekcij. S trudom boste daleč prišli, vendar boste morali prav v tem obdobju narediti prvi korak svojim ciljem naproti. Ne skrbite, če se rezultati ne pokažejo takoj, važno je, da razpletete dogajanje.

 

Ko se boste na začetku tega tedna zavestno premaknili od težkih stvari in poiskali nekaj bolj smiselnega ter okrepili te energije, lahko pričakujete dogajanje v vašo korist. Čeprav bodo spremembe malce težje za vas v tem tednu, je pomembno, da ostanete pri svojih trdnih, privzgojenih vrednotah, kajti tako se boste izognili oviram na vaši poti. Poslušajte svojo intuicijo glede vaše poti in prave poti ne boste mogli zrešiti.

Če se vam zdi, da so stvari, ljudje in okoliščine v vašem življenju nepravične do vas, je to zato, ker ostajate zavestno pri stvareh, ki nimajo smisla. Ampak vsekakor se bo vse v tem tednu postavilo na svoje mesto. Možna je tudi selitev, zamenjava družbe – nakazuje se preporod, ki vam bo omogočil objektivnejši pogled na svet.

 

Poiščite stalnost in stabilnost v vašem življenju, postanite vodja in ne dovolite, da vas okoliščine vržejo s tira. Teden zna biti na področju vsakovrstnih odnosov za vas napet, saj se boste verjetno prepirali zaradi malenkosti, saj bodo drugi nasprotovali vašem stališču. Kljub temu je pomembno, da zaenkrat vztrajate pri svojem. Nekateri izmed vas potrebujete mir in počitek v tako turbulentnem tednu.