Pred vami je čudovit teden, saj vas bodo njegove energije prav na vseh področjih podpirale! V začetku tedna boste začeli z novim poslom, takšnim, kot ste si vedno želeli. Sredina tedna prinaša neko manjšo prelomnico, ko boste uspeli sestaviti delčke sestavljanke preteklih lekcij. Tudi tukaj je sreča na vaši strani. Konec tedna lahko prinese določeno potovanje z namenom, vsekakor pa boste premagali vse ovire z zvezi s stvarjo ali projektom, kateremu se posvečate.

Tudi Biki in Bikice ste v tem tednu pravi srečneži, saj boste v poslu prav tako najbolj uspešni. Četudi je vaša energija usmerjena nekam drugam – na primer v ljubezenske zadeve, lahko vseeno pričakujete uspeh in izpolnitev. Prva polovica tedna bo energijsko obarvana s tem, da boste morali postoriti nekaj potrebnega dela, nagrade potem sledijo. V drugi polovici tedna boste morda razdvojeni, zato hranite pozitivne vidike svojega življenja in bodite prilagodljivi.

Za vas so v tem tednu na vidiku novi začetki, po težkem in napornem obdobju. Osebe v vašem življenju vam bodo naklonjene, ampak včasih boste imeli občutek, da na trenutke izgubljate nadzor nad situacijami. Proti koncu tedna  se boste morali soočiti z nekaj finančnimi težavami in nestabilnostmi na finančnem področju. Poiščite notranji mir, sedaj ni trenutek ali pravi čas za večje podvige ali spremembe.

Ne omejujte samega sebe v tem tednu in pustite duhovni energiji, da prosto teče, kajti na vseh področjih boste opazili občutno razliko! Ta teden se boste morali soočiti z vsemi svojimi strahovi, saj verjemite, jih ne želite prenesti v naslednje leto. Večini izmed vas bo ljubezensko življenje v tem tednu naklonjeno, mnogi pa imate blokade prav na tem področju. Poiščite pravo ljubezen najprej pa ta pojem razčistite pri sebi.

Uspešno boste našli rešitev na vse vaše tegobe. Morate pa počivati in če že želite delovati, se osredotočite le na eno stvar ali projekt hkrati. Razdeljenost na več različnih smeri bi vam prinesla le navlako in nedokončane stvari v vašem življenju. Tudi vaša levja ustvarjalnost bo v tem tednu zatrta, zato je nujno, da okrepite svoje moči. Lahko počivate, berete knjigo, meditirate ali pa si zgolj privoščite nekaj terapevtskih sprehodov v naravo!

Razmišljajte pozitivno in tako boste razbili blokade, ki vas mučijo. Ta teden se pa osredotočite na energijo prejemanja, kajti v svojem življenju vse preveč dajete in zaradi tega prihaja do zapletov in tesnobnih občutkov. Izogibajte se konfliktov, raje izrabite tisto s položaja, kar je koristno za vas. Soočite se lahko z nekaj finančnimi težavami, ampak če boste obdržali pokončno držo, boste konec tedna vse ovire premagali.

V tem tednu morate najti najti ravnotežje v življenju, najbolj se pa mora to izraziti na čustvenem področju. V ljubezni boste ta teden žéli uspeh za uspehom – ob svoji sorodni duši se boste počutili odlično in ljubljeno. Je pa pomembno, da date tudi nekaj poudarka na vašo ženstveno plat, ne glede na to, katerega spola ste. Poslušajte svojo intuicijo, svojo dušo in svoj notranji navdih in ne boste nič zgrešili!

Posvetite se vašemu življenjskemu poslanstvu in zaenkrat zanemarite ostala področja. Preveč ste izčrpani, skorajda izgoreli, energije tedna pa znajo to le še okrepiti, zato morate pozornost usmeriti v nekaj kar radi počnete. S tem, ko se boste posvetili temu projektu, boste čutili radost in veselje. Morda je čas za izobraževanje ali nabiranje novih spretnosti na področju vašega življenjskega poslanstva? Že samo vprašanje bo prineslo odgovor.

Prišel je vaš trenutek delovanja v smeri vaših sanj! Sedaj, če boste krepili svojo moč lahko dosežete vse, kar ste si zadali. Z nekaj omejitvami se lahko srečate v sredini tedna, ko boste morali sprejeti dokaj pomembno odločitev. Vaš trud bo zelo kmalu obrodil sadove, saj se v prihodnjih dneh od sredine tedna že kaže oprijemljiv uspeh za vas. Bodite tudi radodarni, vrtnarite, ukvarjajte se s kulinariko v teh prazničnih dneh.

V tem tednu poiščite stabilnost, kajti občutljivi boste na dogajanje okoli vas. Dobro skrbite zase – še posebej za svoje psihično stanje. Zdravje vam je v tem tednu zelo naklonjeno, kar bo dalo dodatni zagon vaši samozavesti! Konec tedna  se vam morda nakazuje srečanje, vsekakor pa se boste hoteli izraziti kot prioriteta na ljubezenskem področju.

 

Finance so osrednja tema vašega tedna. Mnogi izmed vas prihajate v upokojitev ali pa ste si nabrali dovolj sredstev, v katerih lahko sedaj uživate. Z ustvarjalnostjo in predvsem vodstvenimi sposobnostmi se lahko vaše imetje še poveča, če boste namenjali glavno skrb obilju in njegovi neki. Samozavestni pristop k vašim nadrejenim vam lahko na delovnem mestu v bodoče prinese velik plus..

Med  tekočim tednom morate najti svobodo v vseh stvareh, ki jih počnete in poiskati notranji mir. Prva polovica tedna je naklonjena financam in morda boste prav sedaj želeli stopiti na samostojno poklicno pot. Ljudje vas bodo v tem tednu občudovali, vaša naloga pa je, da te komplimente tekom tedna tudi sprejmete. Dobro se boste počutili in od notranje ter zunanje pozitivne energije kar kipeli od sreče!