21. 3.  –  20. 4.

V prvi polovici tedna se vam prav lahko zgodi, da se bodo pojavila težka čustva, tesnoba, strah in preganjavica. To se dogaja le zato, ker se preveč vežete na dogodke v prihodnosti in se le te bojite. Opustite vse težke misli in napačno osnovane miselne vzorce, in uvideli boste, kako hitro lahko napredujete. Med drugo polovico tedna boste nekateri našli pot naprej, ostali izmed vas, boste pa v dilemi – najverjetneje med dvema izbirama. Odločite se na podlagi vašega srca, kakor mislite, da je prav.

 21. 4. –  20. 5.

Pred vami so velike spremembe, predvsem na kariernem in osebnem področju. Tisti, ki ste samozaposleni boste prav tako doživeli uspeh. Prav pa je, da v samem začetku tedna prevzamete nadzor nad vašim življenjem in se usmerite na pravo pot. Vse ostalo prepustite modrosti usode. Na vidiku je blaginja, napredek in nagrada za pretekli trud. Ne obremenjujte se, koliko prejemate, niti kolikor dajete. Dopustite, da energija kroži in se veselite uspehov.

 21. 5. – 21. 6.

Preveč se trudite, da bi ohranili nadzor nad položajem, ki vas izčrpava! Ne trošite svoje energije zaman ter jo raje usmerite v stvari, ki jih počnete z vsem srcem. Veliko izmed vas Dvojčkov, bi morda radi „sedeli na dveh stolih“, opravljali dve službi, kar spada tudi pod naravo vašega zodiakalnega znamenja. Ne naložite si preveč naenkrat. V drugi polovici tedna in konec tedna boste precej čustveni in mirni. Ne pozabite poslušati svoje intuicije za svoje načrte.

 22. 6. – 22. 7.

Tema vašega celotnega tekočega tedna je prijateljstvo, zabava, proslave in druženja. Med pomene karte, ki obarva vaš tekoči teden, sodi tudi rojstvo novega družinskega člana, poroka ali zaroka. Vsekakor, pa lahko najdete že tudi veselje v čisto preprostih stvareh, s tem, da ste hvaležni za vse, kar imate in si drznete sanjate še o čem večjem. Razmislite tudi, kdo vam je pravi prijatelj ter kdo ni. Marsikaj se vam bo razkrilo. Število karte je 3, kar pomeni polni dosežek, tako da je tudi na splošno na področju odnosov, ki jih želite uresničiti, ta karta zelo ugodno znamenje.

 23. 7. – 22. 8.

Uravnotežite dajanje in prejemanje v svojem življenju. Če preveč dajete, ne morete ceniti stvari, če preveč prejemate, ne morete uživati v darovih. Sam začetek tedna vam bo ponudil na dlan odgovor na ta vprašanja. To se lahko veže na odnose, službo, skratka na vse. Prav je tudi, da pomagate manj srečnim od sebe – kar ni nujno, da je izraženo v denarju, lahko je v času, ki ga nekomu namenite, pozornosti ali majhnim darilcem. V drugi polovici tedna in za vikend se pri vas pojavlja obilje optimizma in takrat je prav, da sledite samo svoji duši – kamor koli vas že vleče.

 23. 8. – 22. 9.

Ta teden vam je naravnost pisan na kožo! Uspeli vam bo vse, česar se boste lotili, saj ste obdarjeni z Midasovim dotikom, ki pozlati vse, česar se dotaknete. Razvijajte svoje sposobnosti in svoje talente – vsak dan temu namenite nekaj pozornosti. Za nekatere so pa na vidiku izobraževanja, ki so sedaj ključnega pomena. Proti koncu tedna boste doživeli maksimalno srečo na ljubezenskem področju, ki vam bo pustila pečat, da boste s pomočjo partnerja, lažje našli samega sebe. Teden se bo zaključil s kontemplativnim umikom, ki mu sledi izpolnitev želja.

 23. 9. – 22. 10.

Izogibajte se prepirom, lastnim izbruhom jeze in konfliktom. Pred vami je sprememba, ki vam bo pozneje prinesla koristi – neprecenljive lekcije v težavnih odnosih. Vaš teden bo dokaj miren, kljub površinskim neprijetnostim. Namesto, da se v težavo brez pomena poglabljate, jo rajši rešite in iščite vse možne rešitve. Prisotnega bo malce strahu, a z dobrimi dejanji si ustvarjate odlično karmo in se boste lahko v tem tednu tudi marsičemu izognete. Konec tedna vam prinaša nagrado in zmago, a razmislite, če so težavni položaji in odnosi vredni vaše energije.

 23. 10. –  21. 11.

Ne zatirajte same sebe v odnosih. Vaš teden se bo na splošno začel z veliko razpoloženostjo za druženje, a kljub temu boste v dvomih glede določenih odnosov vseh vrst. Na sredini tedni, se prav gotovo lahko zgodi, da se vam javi sorodnik, znanec ali prijatelj, ki je kako drugače povezan z daljnimi deželami, na splošno si pa lahko obetate dobre novice. Tudi na materialnem področju vam ne bo šlo slabo – izkoristite ideje, notranji potencial čim prej.

 22. 11. – 20. 12.

Pred vami je čudovit teden novih, obetavnih priložnosti. Najbolj se bo to izražalo v povezavi z vašimi otroki, družinskem življenju in ne nazadnje tudi v partnerskih odnosih. Če vam je določena oseba nasprotnega spola všeč, ji to počasi nakažite ali pa jo povabite ven. Preživita nekaj časa skupaj. Je pa to teden, ki je lahko tudi kako drugače povezan z vašim otroštvom – morda morate rešiti specifične vidike težav ali pa le zgolj nahraniti svojega notranjega otroka. Igra v kakršni koli obliki ustvarjalnosti ali nasploh, vam bo dvignila energijo.

 21. 12. – 19. 1.

Nova poslovna priložnost, nov začetek na službenem področju, se lahko izrazi kot prelomnica za vas na tem področju – kar v praksi lahko pomeni napredovanje ali boljšo plačo. Ne vztrajajte trmasto na mrtvi točki, temveč začnite čim prej ukrepati. Izboljšave financ se bodo v tem tednu, natančneje najverjetneje na sredini, izkazale za pristne. Bolj občutljivi se zaščitite pred negativno energijo in poskrbite sami zase. Angeli varuhi vas obkrožajo.

 20. 1. – ¸18. 2.

Ne bodite dominantni in ukazovali. Raje usmerite to energijo v ustvarjalno izražanje. V vaših kartah se kaže element ognja, ki vas lahko opremi z neprecenljivim orožjem – zavedanjem. Govorite in sporočajte resnico, dovolite tistemu, kar mora oditi, da tudi zapusti vaše življenje, saj boste le s tem uspeli v svetu. Kakršni koli so že vaši načrti na vseh področjih, je sedaj čas, da jih osnujete na zdravim temeljih, dovolite, da se preobrazba zgodi, ne prehitevate dogodkov in začnete znova.

 19. 2. – 20. 3.

Dovolite izkušnjam iz preteklosti, da vas tokrat vodijo in zaupajte, da se premikate v pravo smer. Tokrat vam je dano, da ustvarite nekaj, kar si želite. Zelo pomembno je, da sodelujete z nekom, ki je že izkušen na tem področju in vam lahko da napotke. Kakršno koli sodelovanje v vseh oblikah, bo pripomoglo k uresničitvi vaših sanj, ambicij in ciljev v tem tednu. Jasno nastopite in poslušajte svojo intuicijo.