(21.3. – 20.4.)

Tekoči teden vam prinaša precej zanimivih stvari. V začetku tedna boste čutili višek energije, morda boste tudi prepirljivi ali pa zgolj slabo razpoloženi. A čisto nasprotje prihaja v drugi polovici tedna – umirili se boste in zazrli navznoter. Čas je, da poiščete odgovore na vaša vprašanja s pomočjo lastne intuicije in notranjega zavedanja. Ne sme vas odnesti s te mirne, skrivnostne poti. Konec tedna vam prinaša na praktični ravni in na področju odnosov in ljubezni prerojenje, vaše želje se lahko izpolnijo. Na splošno, boste pa zelo ljubeče razpoloženi.

(21.4. – 20.5.)

Vaš teden se bo začel z občutkom osamljenosti, a kljub temu boste znali in vedeli, kako si popestriti svoj vsakdan in ceniti še tako majhne trenutke, stvari in odnose. V sredini tedna boste nadaljevali s svojimi projekti, ki se že skoraj bližajo h koncu, zato je pomembno, da zaščitite, kar ste ustvarili in zaradi stresa ne izgubite vere. Konec tedna in vikend vam prinašajo obilje v vseh oblikah in težko dosegljivo nagrado – trenutke sreče. Ne glede na to, kako boste napredovali, boste z končnim rezultatom zelo zadovoljni.

(21.5. – 21.6.)

Prva polovica tedna bo namenjena temu, da nekaj težkega truda posvetite stvarem ali ljudem, ki vam veliko pomenijo. A vedeti morate, da s trmo ne boste prišli nikamor – stvari boste le še upočasnili. Zelo pomembno je, da se zavedate, da vse stvarstvo podpira vaše načrte in sredina tedna vam prinaša napredek po mirovanju. Druga polovica tedna je namenjena večjim stvarem, ki se bodo realizirale v vaših življenjih. Vladar karte, ki zaznamuje to obdobje je planet Pluton – planet preobrazbe. Vsi moramo skozi vse faze pred končnim uspehom.

(22.6. – 22.7.)

Prisotnost obetajočih kart za vaš teden, bo za vas bistvenega pomena, saj boste dobili jasno znamenje, da lahko nadaljujete. Tudi vsa področja vašega življenja ali vsaj večina izmed njih, bodo v tem tednu na vrhuncu. V začetku tedna je za vas zelo pomembno (in na splošno v tem tednu), kako se izražate skozi vse oblike komunikacije – pisanje, govorjenje,… Vaše finančno stanje se bo izboljšalo, pogoj za to pa je nepopustljivost in da ne vmešavate čustev. Konec tedna vam prinaša možnost še večjega napredka, katerim osnova bodo prejšnje nagrade v tem tednu.

(23.7. – 22.8.)

V začetku tedna boste morda že skoraj obupani nad vašim stresom in neuspehi, a vedite, da se resnična moč zrcali od znotraj, zato je številka karte 9, ki vam pripada v začetku tedna še kako pomembna, saj na splošno predstavlja arhetip karte Puščavnika v veliki arkani v tarotu, ki vam lahko služi kot pomoč, ko boste dobili globlji uvid. A vendar je druga polovica in konec tedna pravo nasprotje – kjer je bila prej tema, bo zdaj veselje in še sami sebi ne boste mogli verjeti, kako uspešni boste.

(23.8. – 22.9.)

Kako boste začeli ta teden, je zelo pomembno. Kajti negativno razmišljanje vas ne bo nikamor pripeljalo, a sprememba perspektive pa. Poglejte, kako daleč ste že prišli. Za trenutek se ustavite, globoko vdihnite in se ne predajajte negativnem vzorcem. V sredini tedna vas čaka večji napredek, a hkrati boste trmasto vztrajali pri svojem in boste v dvomih. Takrat je najboljše ne delovati. Konec tedna je za vas v znamenju Leva, kar pomeni, da bo vaš trenutek končno napočil – lahko si od vaše okolice obetate pohvale in spoštovanje.

(23.9. – 22.10.)

Prisotnost Urana v zgodnjih dneh vašega tedna, vas bo pripravila do tega, da boste počeli stvari, ki jih drugače sicer ne bi. A prav kmalu boste uporabili ves svoj potencial, da zablestite v vsej svoji luči! Astrološki vplivi sredine tedna vam bodo omogočili, da boste uspešni prav v vsem, česar se boste lotili, še več, tudi dogajanje bo zelo optimistično. Konec tedna vam prinaša umiritev in preživljanje časa s svojimi otroci, a morda morate pa prav vi nahraniti otroka v sebi.

(23.10. – 21.11.)

Razmislite, kaj v vašem življenju ne deluje in zakaj je tako. Morda vas ovirajo odnosi ali pa niste še odkrili svojega življenjskega poslanstva? Sedaj je pravi čas za reševanje vseh teh stvari. Presezite žalost in se ne vdajajte in ne utapljajte v njej. Morda vaši strahovi in mračne misli izvirajo iz otroštva, natančneje, z odnosom med materjo in očetom. Ta teden je boljše, da izkoristite za to, da si naberete moči in kasneje ustvarite nekaj boljšega. Pravi trenutki za vas bodo še prišli.

(22.11. – 20.12.)

Pred vami so velike spremembe. Morda bi v samih prvih dneh tedna do sredine, morali razmisliti, kako na vas vplivajo odnosi z pomembnimi ženskami v vašem življenju – z vašo mamo, partnerko ali hčerko. Energija prejemanja mora biti uravnotežena in, ko boste presegli te vzorce, se bo v vašem življenju marsikaj spremenilo na bolje. Saturn v Levu vam bo v sredini tedna prinesel nekaj neprijetnosti, ki pa bodo dolgoročno za vas boljše. Konec tedna se pri vas pojavlja karta Kolo sreče, katerega vladar je Jupiter in vse spremembe bodo za vas prijetne in dobrodošle.

(21.12. – 19.1.)

Tema vašega tekočega tedna je prav tako preobrazba. Na finančnem področju boste želi v začetku tedna velike uspehe – marsikdo bo napredoval na boljše delovno mesto, spet ostali si lahko obetate dobitek višjih zneskov. Od sredine do konca tedna se boste počutili izgubljene, a prenehajte vztrajati v preživelih vzorcih mišljenja. Zna biti težko, a ni nemogoče. Veliko večino ovir ste že premagali – sedaj odložite le odvečna bremena in svet bo vaš oder.

(20.1. – 18.2.)

Venera v Raku bo poskrbela, da se boste dobro počutili pri svojem čustvovanju in v svojem telesu. Za nekatere usoda pripravlja nov partnerski odnos, izboljšanje sedanjega, ali višji nivo razmerja – poroka, zaroka, itd… V drugi polovici tedna vam vlada Strelec, ki je sicer znamenje duhovnosti, a vedite, da mora biti vse v mejah normale. V tem trenutku se vam niti ni treba obremenjevati z ostalimi zadevami, le obdržite ljubezen v srcu in ste že na pravi poti.

(19.2. – 20.3.)

Dobri trenutki, užitki, vse to vam bo pripadalo že zgodaj v tem tednu. Tudi spomini na otroške dni in stare ljubezni. V sredini tedna boste uživali s prijatelji, a večina izmed vas zna ugotoviti, da določeni odnosi le niso to, kar se zdijo na prvi pogled. Druga polovica tedna vas bo zaznamovala s težkim delom – od ukvarjanja s samim sabo, do realnih problemov. Ne prevzemajte nase bremena drugih in se raje umaknite, če to opažate. Konec tedna vas lahko čaka potovanje, izlet ali pa zgolj oddih, daleč od vseh problemov.

“Horoskopal”: