V začetku tedna vam vlada veliko Jupitra, kar nakazuje širjenje – dosti več boste zmogli storiti in obvladovali boste lahko dve ali več stvari hkrati. A vendar se ne naprezajte po nepotrebnem. Poiščite zdravo ravnovesje v svojem življenju in vsa ostala področja se vam bodo hitro izboljšala. V drugi polovici tedna je na vidiku žrtvovanje, vendar v prenesenem smislu. Postavite se v položaje drugih in razvijte empatijo. Pogled z druge perspektive bo odkril odgovore na vaša najbolj pereča vprašanja.

Svojo moč boste ponovno odkrili pri materi zemlji. Ne menite se za napade občutljivosti in tesnobe. V začetku tedna vas morda čaka nekaj napetih odnosov z ženskimi predstavnicami v vašem življenju, morda pa imate težaven odnos z vašo materjo. Vse to se bo začelo urejati. V sredini tedna boste obloženi z delom in marsikateri obveznosti se ne boste mogli izogniti, vendar to ni vseeno izgovor za vlogo mučenika. Konec tedna vam prinaša dobro materialno stanje, a ne dopustite, da vas to zasužnji.

Pred vami je precej razdvojen teden, kakršna je pa tudi dvojčkova narava. Ne dopustite, da drugi opravljajo z vami – prav tako se pa po nepotrebnem ne zapletajte v konflikte. Neprimerni izbruhi jeze bi vas lahko drago stali. V sredini tedna se boste spominjali otroških dni in morda vam prav vaša narava narekuje, da se morate vrniti k preprostosti in otroškosti. Pomladili se boste v vseh pogledih in ta teden potrebujete nežnost – sami lahko to prikličete tako, da greste v naravo ali se obkrožite s cvetjem.

Luna v Biku, ki je vladarica vašega tekočega tedna, je pravo nasprotje Bika. Na vaši karti za tekoči teden je tudi simbolizem tehtnice in prav gotovo boste morali poiskati ravnovesje in zdravo mero pri slehernem področju. Nekatere izmed vas čaka poravnava dolgov, lahko pa ta karta tudi pomeni, da si boste morali sposoditi denar, čeprav Luna v Biku to še kako odsvetuje, saj lahko privede do neuspešnih prizadevanj. Pomirite se sami s sabo in poiščite rešitev.

Stvari, ki se jih bojite in vztrajno bežite pred njimi, bi vam lahko prinesle tudi nekaj prednosti. V začetku tedna boste imeli težave s komunikacijo z ostalimi, a vseeno brezpogojno izražajte svojo resnico. Tako ne boste za nič prikrajšani. V sredini tedna, boste primorani, da zaščitite vse, kar ste ustvarili in da temeljito razmislite o finančnih naložbah. Sprostite se in vse se bo rešilo se glasi odgovor na vsa ostala vprašanja. S tem, ko nekateri stojite na mrtvi točki, ohranjate zgolj nepomembno stanje.

Jupiter v Levu vam prinaša zmago, širjenje in ugled, po katerem tako hrepenite – a ne dovolite, da vas zavedejo čustva. Kadar pride do posla, ostanite pri tem. Morda bi bilo dobro, da v tem tednu, natančneje v sredini, poiščete nasvet nepristranske osebe, četudi bo to tisto, kar ne želite slišati, a vam bo vseeno pomagalo. Konec tedna vam prinaša nov začetek na otipljivem, materialnem področju, nekaterim pa uspešno manifestacijo želja in sanj in začetka tedna.

Tema vašega tedna je blaginja. To se lahko pojavi v vseh oblikah – odnosi, finance, dobro počutje in zdravje. Prav lahko se pa zgodi, da gre za vse našteto, ali pa zgolj občutek hvaležnosti za blagoslove, ki jih prejemate v vašem življenju. Če boste negovali in skrbeli za sebe tako kot za druge, boste kaj kmalu prišli do vašega cilja. Zdaj je pomembno, da se posvetite sebi. Počivajte, saj načrti vas bodo počakali, pri svojih prizadevanjih pa vseeno bodite praktični.

Ste na razpotju. Ne veste, za katero pot bi se odločili? Razmislite, kaj vam dolgoročno prinaša več prednosti in koristi. Mars v Ovnu bo poskrbel, da boste bojeviti in prvi pri svojih prizadevanjih in naporih. Sedaj je čas, da izkoristite vso svojo borbeno energijo in sledite svoji smeri. Morda pa ste se znašli v določenem odnosu in imate glede tega pomisleke, a vedite, da se vam bo kmalu razkrilo nekaj obetavnega. Sledite svojemu srcu in svoji pravi naravi.

Prvi korak k vašim sanjam vam zagotovo prinaša dobrobit! A pazite, da ne postanete odvisni od drugih, še posebej se pa pazite substanc. Če se počutite zmedene, vam bo prizemljitev prav prišla in s tem boste odkrili način, ki ga boste lahko vedno znova izvajali, kadar boste energetsko zadušeni. Venera v Škorpijonu vam prinaša odkritja in vedite, da lepota je v vseh stvareh, pa čeprav še v tem tednu tako nenavadnih.

Novi začetki so lahko vznemirljivi, a prav za večino od nas terjajo svoj visoki davek poguma in odločenosti. V tem tednu se vam bo vaše finančno stanje izboljšalo, če boste le sledili svoji intuiciji. A zelo pomembno za vas tudi je, da imate realna pričakovanja. Pred nekaterimi izmed vas je projekt, s katerim je dobro, da še malo počakate na ugodnejši čas. To boste vedeli, ko boste prejeli znamenja v kakršni koli obliki. Konec tedna vam prinaša zasluženi počitek in obnovo moči. Meditacija bi vam morda prinesla dodatne odgovore.

Pred vami je zelo čustven teden. V začetku tedna se boste čutili pripravljene, da se premaknete dalje, kar je tudi glavna tema tega tedna – premik v srečnejše smeri. Vse, kar morate narediti je, da še zberete zadnje koščke poguma in oder bo vaš! V sredini tedna vas čaka sicer nekaj pomembnih odločitev, a že kmalu se bodo razpletle vam v korist. Konec tedna je primeren za potovanja, prejeli boste pa tudi nagrado za pretekli trud, kar vam bo dalo motivacijo za nadaljnjega.

Ne vežite se na razočaranja iz preteklosti, ampak raje sledite klicu svoje duše in poslušajte svojo intuicijo. Prav tako ne gojite zamer, saj to vam prinaša občutek tesnobe in stre dobro, ki ga iščete. Čas je za nove začetke, da zbrišete preteklost. In ker gre leto proti koncu, se tega lotite že čimprej – že v tem tednu. Sprva bo verjetno težko, a kaj kmalu boste hvaležni samim sebi za dar, ki ste si ga s tem podarili in prestopili meje svojih pričakovanj. Bodite močni!