Sum kaznivega dejanja nevarne vožnje in prometna nesreča

Spoštovani,

v  nadaljevanju vam posredujemo zaprosilo za objavo v medijih, ki se nanaša na sum kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu:

V nedeljo, 18.  3.  2018, ob 1.40  se  je  v Radomljah, na Prešernovi cesti 43, pripetila  prometna nesreča I. kategorije, v kateri je bil udeležen voznik osebnega avtomobila znamke Hyundai Lantra.
Omenjeno vozilo so na Perkovi ulici v Radomljah pričeli ustavljati policisti Policijske postaje Domžale, vendar voznik ni upošteval svetlobnih in zvočnih znakov policije, temveč je s pospešeno hitrostjo nadaljeval z vožnjo po Miševi ulici proti Spodnjim Jaršam ter naprej po regionalni  cesti v smeri  Preserj pri Radomljah, Homcu, Nožicam, Šmarci, Volčjemu Potoku in naprej proti Radomljam.
Za  razjasnitev  okoliščin  prometne  nesreče naprošamo vse morebitne priče dogodka  in  voznike,  ki so bili v nedeljo,  18. 3. 2018, v času med 1.30 in 1.45 uro kakorkoli udeleženi v cestnem prometu na omenjeni relaciji  in so se umikali vozniku vozila Hyundai Lantra, karavan izvedbe, rdeče  barve  ter s  tem  preprečili trčenje, da se zglasijo na policijski postaji Domžale, Ljubljanska cesta  96  ali  pokličejo  na  tel. št. 01/724-65-80 oziroma  pokličejo  na anonimni telefon policije na št. 080-1200 ali na št. 113.

Za pomoč se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo,

Nataša Pučko
Predstavnica za odnose z javnostmi
Policijske uprave Ljubljana