Sramota vseh sramot!

DELIMO !!! Davki, ki jih na lastno pest povečujejo občinski veljaki, da lahko polnijo svoj proračun na neobstoječem naslovu!!! In to v dobi informacijske tehnologije. Sramota vseh sramot!

Komentarji

Nuša Klopčič Ja res je… Katastrofa!!!! Nam so obračunavali: 83 m2 + 250 m2 površine, 9 bivalnih prostorov, kuhinja dnevna, kopalnica, wc, 30 m2, balkona, 40 m2 terase, naslov prijavljen v objektu tudi širokopasovni internet, objekt grajen v poznih 90-ih… In pa seveda javna razsvetljava ob parceli. Skratka, bolano!!!

Na koncu smo ugotovili da objekt, ki so nam ga obračunavali, ni stanovanjska hiša, v kateri živimo, pač pa hlev z dvema zaprtima prostoroma, da je drvarnica predstavljala teraso, gojišče pa balkon!!!

Smešno kajne?

In hiša v kateri živi naša 6-članska družina je bila zgrajena okoli 1890-ega leta in ima 3 bivalne prostore in prvi najbljižji drog javne razsvetljave se nahaja v Moravčah pri šoli…
Da o zazidljivi parceli, ki jo je Občina sama dala v zazidljivo in zazidljivosti noče zbrisati, sploh ne govorim- nisi niti še lastnik, pa ti zraven zaračunajo še preostanek leta, četudi nisi lastnik!!!

Je to pošteno???

Ivanka Klopcic Jaz do pred kratkim nisem vedla, da imam dve hiše 😂in od tega plačujem. Je pa druga hiša ena navadna strojna lopa ,ki ima menda vodo in telefon. Da sem zamudila plačat za gozdne ceste (založila položnico ), sem dobila takoj opomin. Da se pa “uradniki “zmotijo” in plačuješ, pa ni nobenih sankcij 🤮🤮🤮

Sonja Klopcic Ja, pri nas se je pa pred tremi leti brez širitve hiša razširila za 30 m.

Vir: FB