Sosed je prestrašil sosedo z napravo za odganjanje voluharjev

16. 9. 2019
INTERVENCIJA V JARŠAH
Policisti so na območju Policijske postaje Domžale obravnavali intervencijo, kjer je sosed prestrašil sosedo z napravo za odganjanje voluharjev, t.i. voluharico, zaradi česar se je soseda počutila prestrašeno. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.
17. 9. 2019
TATVINA EURO PALET
Policisti smo bili obveščeni o tatvini palet pri podjetju Raycap v industrijski coni Žeje.  Pri zbiranju obvestil in pregledu posnetkov je bilo ugotovljeno, da sta dva neznanca, preko noči za poslopjem odtujila 27 euro palet. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.
18. 9. 2019
TATVINA IZ ODKLENJENEGA VOZILA
Na makadamskem parkirišču v bližini Zdravstvenega doma Kamnik je neznanec iz odklenjenega vozila izvršil tatvino denarnice z vsebino in oškodoval lastnico. Sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.
PROMETNA NESREČA S POBEGOM 
Na parkirišču pri trgovini Euro Spin se je zgodila prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika neznanega povzročitelja, kateri je oplazil in poškodoval parkirano vozilo prijaviteljice in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil podatke.  Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep po zakonu v cestnem prometu.
19. 9. 2019
MOTENJE NOČNEGA MIRU IN POČITKA NA KOVINARSKI CESTI
S strani občanke smo bili obveščeni o kričanju in loputanju z vrati iz stanovanja in motenju nočnega miru in počitka. Policisti so na kraju ugotovili kršitev in kršitelju izdali plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.
21. 9. 2019
GORSKA NESREČA Z SMRTNIM IZIDOM POD BRANO
Policisti smo bili obveščeni o zdrsu planinke na Brani. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da sta pokojna in njen prijatelj  odšla po “Bosovi grapi” proti Brani, kjer je planinki na ostrem odsekanem prepadnem robu travnika proti vrhu Brane zdrsnilo in je padla po pobočju na jugovzhodni strani Brane, kjer je zaradi padca in poškodb umrla na kraju. Glede reševanja je bila aktivirana dežurna posadka Slovenske vojske s helikopterjem, gorski reševalec in zdravnik, kateri so v dolino pripeljali pokojno in lažje poškodovanega so planinca. Sledi poročilo na okrožno državno tožilstvo.
22. 9. 2019
POŽAR V LOKAH
V Lokah je občanka zakurila kamin, kasneje pa se je na podstrešju vnel požar pri dimniški tuljavi, kjer je zaradi prenosa toplote na delu dimnika, skozi izolacijo prišlo do vžiga podesta. Lastnik hiše je ogenj omejil do prihoda gasilcev, ki so zadevo sanirali.
Sledi zbiranje obvestil v zvezi dela izvajalca in ustreznega čiščenja dimnika in nato ustrezen ukrep.
Vir: Policijska postaja Kamnik