Slovenski mediji so ponoreli nad izdelkom za hujšanje!

V zadnjih dneh so slovenske medije prepravile novice o izdelku za hujšanje, ki je že na tisoče Slovencem in Slovenkam pomagal, da so izgubili odvečne kilograme.

Vsi smo že navajeni zgodb o izdelkih, ki ponujajo čudežne uspehe pri izgubi teže, zato tokrat izpostavljamo prav poseben izdelek, ki naj bi dokazano pomagal že številnim uporabnikom in je te dni v času kislih kumaric obnorel slovenske medije.

Kaj mediji pravijo o Raspberry Ketone?

24ur (klikni in poglej) – “Ana iz Celja je s pomočjo Raspberry Ketone izgubila 27 kg v treh mesecih! Na blogu je dejala naslednje: ‘Nisem mogla verjeti, kako lahko je bilo. Nisem spreminjala svoje diete ali dnevne rutine, ampak maščobe so se kljub temu topile, kot maslo. Obožujem to stvar! Končno dieta, ki deluje!'”

Slovenske Novice (klikni in poglej) – “Po koncu tega preizkusa lahko Raspberry Ketone priporočam vsem! Ne bi mogla biti zadovoljnejša z rezultati. Izgubila sem 12 kg v štirih tednih, brez posebne diete in brez intenzivne vadbe.”

Zurnal24 (klikni in poglej) – “Po treh tednih so vsi moji dvomi in skepticizem popolnoma izginili! Shujšala sem za dve konfekcijski številki po tem, ko sem izgubila še dodatnih 2,5 kg. In še vedno imam obilo energije. Pogosto se zgodi, da v 3. tednu diete nimaš več energije. Ampak zaradi Raspberry Ketone moja raven energije ne pada ampak ostaja konstantna skozi cel dan.”

N. N.